Tsunami v1.2 By : ''Kotukoylu''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Tsunami v1.2 By : ''Kotukoylu''
Arkadaşlar kotukoylu nun kaldırılan fw'si Buyrun:

Mediafire Pass: kotukoylu
Kotukoylu kardeşimiz paylaşımlarını artık bu siteden yapıyor onu da vereyim

Son Çıkan v1.3 Güncellemesi Linki buyrun

Şifre yine aynı bu cfw de programlar çıkarılmış sisteme biraz daha akıcılık kazandırılmış ben beğendim.:oke:

• Beğen
Tepkiler: receph

POLAT8124

POLAT8124

Üye
Hayırdır kotukoylu niye ceza aldı

POLAT8124

POLAT8124

Üye
Normaldir resimlide anlatsan videoda koysan yapılacakları yassanda yine saçma sapan soru soran oluyo normaldir burası türkiye

nedense bizim milletimiz hemen sonuca gitmeyi seviyor birazda araştırayım diyen yok hazırlayan saatlerini günlerini harcasın millet faydalansın diye arkadaşlar saolsun arkadaşlarda ne nedir bi araştırayım yorumlarda ne yazıyo okuyayım diyen yok

YANİ NORM KURALLARI İÇİNDE GAYET DOĞALDIR GİTMESİ ben bir arkadaşın konusunda mesajları okurken 53 sayfa yorumu okumuştum tam 17 kişi JAF NASIL KULLANICAZ DİYE SORMUŞ arkadaşta konunun başına resim video ve anlatım yapmış forumda ki konu linkinide paylaşmıştı

GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN YORUM SİZE KALMIŞ BÖYLE OLURSA DAHA NİCE KOTUKOYLU ler gelir gider....?

• Beğen
Tepkiler: usta2525, cadde66 ve giray38

alper0642

Üye
ceza almadı, kendisi bıktıran ve kasıtlı olarak sahte kullanıcı hesapları ile muhabbetine düşenler vardı. haklı olarak yani o da insan ve en nihayetinde bıraktı.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
çook teşekkürler bunu arıyordum süpersin :oke:

cmnn

cmnn

Üye
bu 5800 içinmi yoksa x6 mı

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
bu 5800 içinmi yoksa x6 mı
5800 için. X6 için olan fw lerini verdiğim sitede paylaşıyor kotukoylu.
çook teşekkürler bunu arıyordum süpersin :oke:
Ö.değil :oke:
Normaldir resimlide anlatsan videoda koysan yapılacakları yassanda yine saçma sapan soru soran oluyo normaldir burası türkiye

nedense bizim milletimiz hemen sonuca gitmeyi seviyor birazda araştırayım diyen yok hazırlayan saatlerini günlerini harcasın millet faydalansın diye arkadaşlar saolsun arkadaşlarda ne nedir bi araştırayım yorumlarda ne yazıyo okuyayım diyen yok

YANİ NORM KURALLARI İÇİNDE GAYET DOĞALDIR GİTMESİ ben bir arkadaşın konusunda mesajları okurken 53 sayfa yorumu okumuştum tam 17 kişi JAF NASIL KULLANICAZ DİYE SORMUŞ arkadaşta konunun başına resim video ve anlatım yapmış forumda ki konu linkinide paylaşmıştı

GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN YORUM SİZE KALMIŞ BÖYLE OLURSA DAHA NİCE KOTUKOYLU ler gelir gider....?
çok Haklısın kardeşim katılıyorum sana

Ali Emre Çirik

Üye
cmd block hatası alıyorum neden ?

MANOWAR16

Üye
Tsunami v1.3 çıkmış bilginize

alper0642

Üye
buyrun v1.3 linki isteyenlere

powercocuk15

powercocuk15

Üye
Hocam Teşekkürler v1.3 güncellmesi var Çok iyi

ces5

ces5

Üye
V 1.2 den pek farkı yok sadece programlar çıkartılmış

• Beğen
Tepkiler: giray38

alper0642

Üye
v1.2 den farkı var arkadaşım, sadece programlar değil, daha stabil ve performanslı çalışmaktadır. e-mail çalışır hale getirilmiştir vs. bariz farklar var.

numan.tr

numan.tr

Üye
Eline sağlık, kotukoylu'ye ve giray38'e Teşekkürler.

ces5

ces5

Üye
v1.2 den farkı var arkadaşım, sadece programlar değil, daha stabil ve performanslı çalışmaktadır. e-mail çalışır hale getirilmiştir vs. bariz farklar var.

Hocam ben ikisinide kurdum, bana kalırsa v1,2 olanların kurmasına gerek yok bana kalırsa (programlardan rahatsız olmuyorsanız) zaten açıklamasında da sadece v1.2 den programlar çıkartılmış ve yarış oyunu açılır hale getirilmiştir yazıyor.

usta2525

Üye
hocam kurulum dosyasını indiremiyorum yardımcı olurmusunuz şifre istiyor

ces5

ces5

Üye
kotukoylu olması lazım

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
hocam kurulum dosyasını indiremiyorum yardımcı olurmusunuz şifre istiyor
Şifre kotukoylu arkadaşım :oke:
v1.2 yi 1 gün kadar kullandım arkadaşlar bence de fark sadece programlar degil biraz daha akıcı telefon :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
yok cnm zaten yeni çıkarmadımı bu bu programlar gerekli bnce zaten oyun tel deki araba yarışını beqenmiyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt