Music bu biçimde olmalı.ilk harf büyükmusic klasörünü oluştururken baştaki m büyükmü olacak küçükmü![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linki dene?

Aynı zamanda güncellemeler listesinde telefon güncellemesi ve navigasyon güncellemesi var yapmıyor denediğimde.Yardım lütfen ?telefon, ayarlar, sensör ayarlarında, döndürme kontrolünde en altta oto.ekran döndür işaretle,sensörlerde açık olsun, bak nasıl dönüyorHaritalarda konumum neden bulmuyor artık? Tsunami eski sürümünü kullanıyordum onda şak diye bulunuyordu.Yine evdeyim ve bu sefer bulamıyorAynı zamanda güncellemeler listesinde telefon güncellemesi ve navigasyon güncellemesi var yapmıyor denediğimde.Yardım lütfen ?
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca şimdi farkettim telefon ekranı hiç bir şekilde yana yatmıyor.Bunu nasıl düzeltirim yani en azından fotoğraflarda filan yana yatabilir ayar kısmı nerede ?

telefon, ayarlar, sensör ayarlarında, döndürme kontrolünde en altta oto.ekran döndür işaretle,sensörlerde açık olsun, bak nasıl dönüyor![]()
Haritalarda konumum neden bulmuyor artık? Tsunami eski sürümünü kullanıyordum onda şak diye bulunuyordu.Yine evdeyim ve bu sefer bulamıyorAynı zamanda güncellemeler listesinde telefon güncellemesi ve navigasyon güncellemesi var yapmıyor denediğimde.Yardım lütfen ?
Ayrıca şimdi farkettim telefon ekranı hiç bir şekilde yana yatmıyor.Bunu nasıl düzeltirim yani en azından fotoğraflarda filan yana yatabilir ayar kısmı nerede ?

teşekkür ederim onu sayende hallettim de konumum neden aranıyor diyor kalıyor ?
hafıza kartını biçimlendirmeden kurulum yapınca olabiliyor o sorun.. bende de olmuştu.. daha sonra kartı biçimlendirip kurulum yaptım düzeldi..
zil sesi, mp3 vs. hepsini hafıza kartında Music klasörü içine atmalısın. Music klasörü içine ayrı ayrı klasörler oluşturabilirsin, ancak Music klasörü ana klasördür. içine istediğin kadar alt klasör açabilirsin.telefona yeni zil sesleri atmak istiyorum hangi klasöre atmalıyımki tercihlerden ayarlarken attığım zil seslrinide görebileyim yardım edermisiniz teşekkürler.
teşekkürler alper_42

bunu bir öneri olarak alıyorum gelecek sürümler için....share online yok mu bundac6 daki gbi opera çöküyor ucbrowser kullanyorum ama share online ile fb'a twitter'a resim atyodum. :S

)))
)
))
))
dostum t9 dan bende muzdaribim.ama sanmaki hiç denemedim...
T9'da C6ve n97 CFW'lar bizim eklediğimiz kelimeleri hafızasına almıyor her seferinde tekrar yazıyoruz T9 kullanıcıları için büyük bir sorun bu sorunun çözümünü bulabilirmisiniz
ve bir önerim olacak. Şunu yapabilirmisiniz
5800'da T9 modu gerçekten çok güzel. C6 veya n97 CFW yüklediğimde T9 kullanırken Türkçe metinleri tam olarak tanımıyor acaba 5800 T9'u Bu CFW'ya ekleyebilir misiniz?
Mesaj günümüz gençleri değil herkes için bir vazgeçilmez tamamen bir fenomen diyebiliriz. 5800'ın T9 mesaj yazımı gerçekten harika C6 ve n97'ye nazaran. Bunu yaparsanız gerçekten çok mutlu edeceksiniz birçok kişiyi
unutmadan sorayım kotukoylu işletim sistemin Win 7 32 bitmi 64 bitmi?
dostum hangisine cevap vereceğime şaşırdım...yahu canını yediğimin adamı biraz ara verin sizin yüzünüzden yarım saatte bir telefona fw atıyoruz vallahi de billahide ben en sonuncuyu 20dk önce atmıştım aha şimdi bunu gördüm nasıl dayanayım gel de atma)))
saygılar sonsuz teşekkür borç....
bundan önce omnia vardı bende telefona rom atmaktan kendimi alıkoyamaz oldum hatta başka bişeyle ilgilenemez oldum ki artık dedim bu iş böyle olmayacak şöyle sade güzel az özellikli iyi bi tlfn alayımda kurtulayım bu işten.. hele gel bide şimdi gör daha beter olduk... hani allah var siz de yapıyosunuz görüpte atmasam uyku tutmuyor)
korkuyorum şimdi bi tane 3310 alacam ama ona da fw falan çıkarırsınız neme lazım))
daha da kötüsü kendimi zor tutuyorum birde fw editlemeye falan başlamayım diye! hanım boşayacak beni tlf yüzünden))
birde üstadım benim de nacizane birkaç ricam olacak, hani bu cihazın ışıkları varya, bekliyorum biri yapar diye ama kimse yapmıyor, şarja bağlayınca kırmızı ışık sürekli sabit yansa da, şarjı dolunca da yeşil ışık sinyal verse olmaz mı? ortadaki beyaz olan da şuanda güzel ama maksat değişiklik değil mi oda şu herzamanki görüntüsünden kurtulup çift darbeli halde yanıp sönse yine aynı zaman aralığında?
Arkadaşlar yükledim denedim herşeyini kurcaladım tüm ayarlara baktım herşey gerçekten çok güzel helal olsun....tema efektlerine bayıldım hız çok güzel uygulamalar çok iyi düşünülmüş
ellerine ve emeğine sağlık............

bunu bir öneri olarak alıyorum gelecek sürümler için....![]()
teşekkürler