tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

devrimcim

Kapalı Hesap
arkadaslar kaçtır hacklı versiyonlar yükledim ama aynı hataları alıyorum....Uygulama kapandı: S60SMSDETAİLSPLUGİNWORKERTHREAD_00407854 KERN-EXEC 3 ve böyle 2 tane daha benzeri hata bana yardımcı olurmusunuz nerde eksik var...emeğine sağlık kardeş yine süper iş yapmışsın...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
ya dostum bu room patcheri nasıl türkçe yaptın bi yaması falan mı var varsa paylaşırmısın rica etsem

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum bu room patcheri nasıl türkçe yaptın bi yaması falan mı var varsa paylaşırmısın rica etsem
dostum fw yi indir içerisinden resource\apps klasöründen rompatcher ın rsc dosyasını çek...

tylol_26

Üye
kotukoylu arkadaş rehberi ovi senk. internete yedekledim şimdi geri alamıyorum yardımcı olurmusun bi yolu varmı bu işin.

--------------- Ekleme ---------------

buarada senin fw yi yükledim harika çalışıyor tekrardan aklına sağlık teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yaptığın fw lere hayranım çok güzel çalışmalar ellerine saglık tesekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
çoook saol dostum allah razı olsun

room patcherin resource apps klasöründe 3 tane dosyası var 2 si mif dosyası 1 r01 dosyası senin bahsettiğin r01 dosyası mı doğrumudur

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
çoook saol dostum allah razı olsun

room patcherin resource apps klasöründe 3 tane dosyası var 2 si mif dosyası 1 r01 dosyası senin bahsettiğin r01 dosyası mı doğrumudur
aynen kardeşim
sadece r01 dosyası kafi
zaten notepadle açarsan türkçe karakterleri görürsün....

tugrul_27

tugrul_27

Üye
ve birde bu room patcher 5800 v 51 de de türkçe olarak çalışır mı yoksa sadece c6 fw ye has bir durum mu?

saol baba büyüksün

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ve birde bu room patcher 5800 v 51 de de türkçe olarak çalışır mı yoksa sadece c6 fw ye has bir durum mu?

saol baba büyüksün
est. ne demek elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum
2.si 5800 ün kendi fw sindede sorunsuz çalışacaktır....

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Ovi Suite'de rehber senkronize olmuyor. Başkalarıda alıyormu bu hatayıa acaba?

webersin

webersin

Üye
Hocam slm ben kazayla bilgisayarımdan düzenlediğim .V01 dosyasını sildim geride kurtarmıyorum telefonda Z: içindeki dosyaları alıp Nokia Firmware Editör ile tekrar birleştirebiliyormuyuz acaba birleştirirsek Z: Data içindeki dosyaları nasıl alırım ?

SilentOne

SilentOne

Üye
tşşekkürler

lord_keles

lord_keles

Üye
Arkadaslar ben 5800 dan once n79 kullaniyordum bazi ozellikleri cok guzeldi ozellikle su fotograflar uygulamasi _PAlbTN klasoru olusturmuyodu ayri tek bir dosya olusturuyodu ve cihazi yavaslatmiyodu acaba bu fw de oylemi yani fotograflar uygulamasi o durumdami acaba _PAlbTN klasoru olusuyormu olusmuyormu lutfen cvp??

henes_42

henes_42

Üye
Arkadaslar ben 5800 dan once n79 kullaniyordum bazi ozellikleri cok guzeldi ozellikle su fotograflar uygulamasi _PAlbTN klasoru olusturmuyodu ayri tek bir dosya olusturuyodu ve cihazi yavaslatmiyodu acaba bu fw de oylemi yani fotograflar uygulamasi o durumdami acaba _PAlbTN klasoru olusuyormu olusmuyormu lutfen cvp??
evet arkadaşım, images klasörünün içinde _PAlbTN klasörü oluşturuyor.

badsubh

Üye
docam bu linkerde bi probem mi vr bi türlü indiremedim.

tylol_26

Üye
müzik çalar parçaları bulamıyor E/sesdosyalarına attım mp3 leri E/müzik klasörüyle aynı şeymi yoksa klsörü bizmi oluşturucaz yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalar parçaları bulamıyor E/sesdosyalarına attım mp3 leri E/müzik klasörüyle aynı şeymi yoksa klsörü bizmi oluşturucaz yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler
ilk sayfada belirtiğim gibi müzik çalar sadece e:\Music klasörüne atılan parçaları tarar.buna göre taşıyın parçaları....

Üst Alt