dostum fw yi indir içerisinden resource\apps klasöründen rompatcher ın rsc dosyasını çek...ya dostum bu room patcheri nasıl türkçe yaptın bi yaması falan mı var varsa paylaşırmısın rica etsem
teşekkür ederim dostumyaptığın fw lere hayranım çok güzel çalışmalar ellerine saglık tesekkürler
aynen kardeşimçoook saol dostum allah razı olsun
--------------- Ekleme ---------------
room patcherin resource apps klasöründe 3 tane dosyası var 2 si mif dosyası 1 r01 dosyası senin bahsettiğin r01 dosyası mı doğrumudur
est. ne demek elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorumve birde bu room patcher 5800 v 51 de de türkçe olarak çalışır mı yoksa sadece c6 fw ye has bir durum mu?
--------------- Ekleme ---------------
saol baba büyüksün
yok dostum senk. düzgün çalışmıyor.artık bi dahaki sürüme düzeltiriz....Ovi Suite'de rehber senkronize olmuyor. Başkalarıda alıyormu bu hatayıa acaba?

evet arkadaşım, images klasörünün içinde _PAlbTN klasörü oluşturuyor.Arkadaslar ben 5800 dan once n79 kullaniyordum bazi ozellikleri cok guzeldi ozellikle su fotograflar uygulamasi _PAlbTN klasoru olusturmuyodu ayri tek bir dosya olusturuyodu ve cihazi yavaslatmiyodu acaba bu fw de oylemi yani fotograflar uygulamasi o durumdami acaba _PAlbTN klasoru olusuyormu olusmuyormu lutfen cvp??
docam bu linkerde bi probem mi vr bi türlü indiremedim.
ilk sayfada belirtiğim gibi müzik çalar sadece e:\Music klasörüne atılan parçaları tarar.buna göre taşıyın parçaları....müzik çalar parçaları bulamıyor E/sesdosyalarına attım mp3 leri E/müzik klasörüyle aynı şeymi yoksa klsörü bizmi oluşturucaz yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler