tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

fatih982

fatih982

Üye
deneyelim bakalım diğer yazılımını kullanıyorum ama buda ilgimi çekti daha iyi gelirse bunu kullanmaya devam ederim

bycoo32

bycoo32

Üye
arkadaşım konuyu okumadınmı :D

şimdi yapman gereken jafla orijinal yazılımı geri yüklemek!

bu konuyu uygularsan hem modifiye yazılım kurmuş olursun hemde n97 ni geri kazanmış olursun...

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...profesyonel-modifiye-08-09-2010-a-398456.html

kardeş orjinal yazlımıda denedim hiç bir şekilde jaf yüklemiyor.garantiye yolladım yazılım hatası üretici ile görüşün falan dio die yaparlar büyük ihtimalle

virgo2000

virgo2000

Üye
yok hacı herşey güzel de kinetic scroll gene olmamış ... mesela orjinal phnt nin yaptığı gibi yapamaz mısın ...

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Yokmu yeni CFW paylaşımları üstad :)

virgo2000

virgo2000

Üye
kotukoylu senin yaptığın yine istediğim gibi olmamış ama istediğimi buldum :) C private 10202be9 klasörüne teki text i atınca düzeliyor ... hem de format atmaya gerek yok bir de buna neden güzel bir tema efekti eklemiyorsun... ben ekledim bu verdiğine

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu senin yaptığın yine istediğim gibi olmamış ama istediğimi buldum :) C private 10202be9 klasörüne teki text i atınca düzeliyor ... hem de format atmaya gerek yok bir de buna neden güzel bir tema efekti eklemiyorsun... ben ekledim bu verdiğine
dikkat edersen kinetik scroll senin kaydırma hızına göre hareket ediyor.
ikincisi eğer ayarlar kısmına tıkladığımızda bekletmeyen bir tema efekti olursa nenden eklemeyeyim

virgo2000

virgo2000

Üye
dikkat edersen kinetik scroll senin kaydırma hızına göre hareket ediyor.
ikincisi eğer ayarlar kısmına tıkladığımızda bekletmeyen bir tema efekti olursa nenden eklemeyeyim

senin rofs2 deki kinetic scrolling i düzeltmişsin ama basılı tutarak çekince yine donma oluyor hafif . o bulduğum şey düzeltti ... benim yabancı siteden alıp denediğim fw ler hep o verdiğimi kullanıyor, sen bilirsin yine de ...
tema efekti konusunda haklıymışsın ayarlar a girerken yavaş giriyor ... bendeki tema efektlerinden denersem söylerim yavaşlamayan efekt olursa

master_s

master_s

Üye
kotukoylu kardeşim belki birdefa daha sormuş olabilirim ama birdefa daha sorcağım. bende c6 telefon var ve ona modifiye hazırlıyorum. tek bir eksiğim kaldı ama araştırdım bir türlü bulamadım nette. Bu Conversation programının kısayolunu mesajların içerisine nasıl atabiliriz. yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeşim belki birdefa daha sormuş olabilirim ama birdefa daha sorcağım. bende c6 telefon var ve ona modifiye hazırlıyorum. tek bir eksiğim kaldı ama araştırdım bir türlü bulamadım nette. Bu Conversation programının kısayolunu mesajların içerisine nasıl atabiliriz. yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler...
conversationsun dosyasını indirdiysen
onun içinde 10202be9 klasöünde 101F87EB.txt dosyası var
o dosyayı yazılım içine gömmeyi unutma?

master_s

master_s

Üye
txt dosyasına ne yazmam gerekiyor? biraz açıklayabilirmisin.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
hafıza akartına format atmasam olurmu büssürü şey yüklü başka çözüm olabilirmi acaba ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hafıza akartına format atmasam olurmu büssürü şey yüklü başka çözüm olabilirmi acaba ?
"Aşağıdaki kurulum basamaklarını takip edin.

Kuruluma başlamadan önce jafı kurmanız ve

hafıza kartına format atmanız
(ya da hafıza kartındaki cities sys Private resource system
gibi klasörleri silmeniz)
gerekmektedir."

ilk sayfada belirtmiştim.sadece sistem klasörlerini silmeniz kafi.
işlem için teli pc ye depolama modunda bağlamanız kafi.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
kusura bakmassan bir şey sorcam şimdi tsunami firmware dosyasını indirdim nawirimdeki dosyaları indirip üzerinemi kopyalıcam direk indirdiğim tsunami fw sinimi kullanıcam ?

7610ncu

7610ncu

Üye
orjinal firmwareye nasıl dönebilirim

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
şimdi tsunami firmware dosyasını indirdim nawirimdeki dosyaları indirip üzerinemi kopyalıcam direk indirdiğim tsunami fw sinimi kullanıcam ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

SANSLI38

Üye
merhaba kotukoylu..ben senin cfw lerden baskasını yuklemiyorum çok memnunum sorunsuz calısıyor emegine saglık..ama bu cfw yi bi türlü yukleyemiyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum flah i tıklıyorum ve telin acma tusuna kısa sureli basıyorum search phone yazısından sonra not found uyarısı geliyor..acma tusuna uzun sureli basarsamda tel açılıyor ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
ben yükledim fwyi tek sorunum titreşim çalışmıyo neden acaba ??

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kotukoylu..ben senin cfw lerden baskasını yuklemiyorum çok memnunum sorunsuz calısıyor emegine saglık..ama bu cfw yi bi türlü yukleyemiyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum flah i tıklıyorum ve telin acma tusuna kısa sureli basıyorum search phone yazısından sonra not found uyarısı geliyor..acma tusuna uzun sureli basarsamda tel açılıyor ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim
Nokia Pc Suite Kur sonra dene?
ben yükledim fwyi tek sorunum titreşim çalışmıyo neden acaba ??
Telefonunda ayarlar diye bir kısım var :D
oradan tercihlere girip etkinleştirirsen neden çalışmasın?

Üst Alt