arkadaşım konuyu okumadınmı
şimdi yapman gereken jafla orijinal yazılımı geri yüklemek!
bu konuyu uygularsan hem modifiye yazılım kurmuş olursun hemde n97 ni geri kazanmış olursun...
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...profesyonel-modifiye-08-09-2010-a-398456.html
dikkat edersen kinetik scroll senin kaydırma hızına göre hareket ediyor.kotukoylu senin yaptığın yine istediğim gibi olmamış ama istediğimi buldumC private 10202be9 klasörüne
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızteki text i atınca düzeliyor ... hem de format atmaya gerek yok bir de buna neden güzel bir tema efekti eklemiyorsun... ben ekledim bu verdiğine
dikkat edersen kinetik scroll senin kaydırma hızına göre hareket ediyor.
ikincisi eğer ayarlar kısmına tıkladığımızda bekletmeyen bir tema efekti olursa nenden eklemeyeyim
conversationsun dosyasını indirdiysenkotukoylu kardeşim belki birdefa daha sormuş olabilirim ama birdefa daha sorcağım. bende c6 telefon var ve ona modifiye hazırlıyorum. tek bir eksiğim kaldı ama araştırdım bir türlü bulamadım nette. Bu Conversation programının kısayolunu mesajların içerisine nasıl atabiliriz. yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler...
yazmayacaksın... o dosyayı yazılıma gömeceksin....yani ilgili klasöre kopyalacaksıntxt dosyasına ne yazmam gerekiyor? biraz açıklayabilirmisin.
"Aşağıdaki kurulum basamaklarını takip edin.hafıza akartına format atmasam olurmu büssürü şey yüklü başka çözüm olabilirmi acaba ?
hayır ilk sayfadaki anlatıma göre yapacaksın....şimdi tsunami firmware dosyasını indirdim nawirimdeki dosyaları indirip üzerinemi kopyalıcam direk indirdiğim tsunami fw sinimi kullanıcam ?
Nokia Pc Suite Kur sonra dene?merhaba kotukoylu..ben senin cfw lerden baskasını yuklemiyorum çok memnunum sorunsuz calısıyor emegine saglık..ama bu cfw yi bi türlü yukleyemiyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum flah i tıklıyorum ve telin acma tusuna kısa sureli basıyorum search phone yazısından sonra not found uyarısı geliyor..acma tusuna uzun sureli basarsamda tel açılıyor ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim
Telefonunda ayarlar diye bir kısım varben yükledim fwyi tek sorunum titreşim çalışmıyo neden acaba ??