tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

discoinferno

Üye
kardeş herşey çok güzel de
tuş kilitliyken menü tuşu sık sık niye yanıyor?

mutluadam

Üye
kardeş herşey çok güzel de
tuş kilitliyken menü tuşu sık sık niye yanıyor?

bilfirim ışıklarında beklemede ışığı açık konumda da onun için. ayarlar-telefon-bildirim ışıkları-beklemede ışığını kapalı konuma getir.

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Senin geçenlerde verdiğin bi CFW vardı bayram arifresinde 4x5 menülü C6 FWsiydi o konuyu bulamadım o CFW lazım bana en çok hoşuma giden o oldu yaptıkların arasında...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Senin geçenlerde verdiğin bi CFW vardı bayram arifresinde 4x5 menülü C6 FWsiydi o konuyu bulamadım o CFW lazım bana en çok hoşuma giden o oldu yaptıkların arasında...
bayram arifesinde değildi o 30 agustos tarihliydi.
ama maalesef bulamıyorum....
linkler silindiii

ImRorschach

ImRorschach

Üye
tsunami™ 5800XM'e devam sen en iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

İşte benim ekran görüntülerim...

Ulmanov

Üye
teşekkürler peki bu versiyonu yükleyip sonra nokia nın yazılım güncellemesinden güncellersek nolur :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tsunami™ 5800XM'e devam sen en iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

İşte benim ekran görüntülerim...

teşekkürler dostum.bu tema gerçekten çok güzel oturmuş tele...

teşekkürler peki bu versiyonu yükleyip sonra nokia nın yazılım güncellemesinden güncellersek nolur :)
jafla orijinal yazılıma rahatlıkla dönebilirsiniz.nsu üzerinden sağlıklı sonuç alamazsın..

bycoo32

bycoo32

Üye
Acil yardım ben bu yazılımı n97 ye yüklemişim nasıl geri çevirecem üreticinizle görüşün diyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bilen yok mu

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım ben bu yazılımı n97 ye yüklemişim nasıl geri çevirecem üreticinizle görüşün diyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bilen yok mu
arkadaşım konuyu okumadınmı :D

şimdi yapman gereken jafla orijinal yazılımı geri yüklemek!

bu konuyu uygularsan hem modifiye yazılım kurmuş olursun hemde n97 ni geri kazanmış olursun...

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...profesyonel-modifiye-08-09-2010-a-398456.html

ImRorschach

ImRorschach

Üye
teşekkürler dostum.bu tema gerçekten çok güzel oturmuş tele...

jafla orijinal yazılıma rahatlıkla dönebilirsiniz.nsu üzerinden sağlıklı sonuç alamazsın..

Evet bende çok beğendim süper bir tema 5800 kullanan arkadaşlarım hepsine bu CFW'yi yükledim iş yerinde 10 kişi varsa hepsinde aynı tema aynı CFW :D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

mutluadam

Üye

kötü ben nokia editorla rofs 2 yi çıkarıp açılış ve boot ekranlarını ve effekti değiştirmeyi denedim.

açılış resmi olarak sysap.mif e bir şey yapamadım. çünkü ne yapacağımı bilemedim. by uydunun anlatımlarından bi şey anlamadım. sysup klasöründeki mif uzan tılı jpg resmini aynı ismi vererek değiştirin diyor ama öyle bir klasör yok orda rar dosyaları var onlarda açılmıyor zaten. jpg resmi olsaydı gifi değiştirdiğim gibi aynı onuda öyle yapacaktım ama öyle bir resimde yoktu. hem mif uzantılı yapın diyor onu nasıl yapıcaz onuda bilmiyorum. hem neyi mif uzantılı yapıcaz resmi mi? yapamadım sonuçta bunu yani. boot ekranı olarak ise (bu arada boot ekranıyla açılış hangisi oluyor tam emin değilim :) ama sen anlarsın neden bahsettiğimi) ordaki startup isimli gifi silip istediğimle yine startup ismini vererek değiştirdim rofs2 resource apps de. o oldu çokda güzel oldu. şu üstte küçük 5800 red resmi olup sistemin yazıyla alta doğru sıralandığı gif resmi. gerçekten çok yakıştı.

efekt işinide; yine rofs2 resource effekt içeriğini speed effect 2 içeriği ile değiştirdim. yani eskiyi komple silip yeni içeriği olduğu gibi oraya yapıştırdım. sonra repack edip flashladım. ama efektler çalışmıyor. yani kapalı konumda nasılsa açtığımda effektleri aynı öyle. hiç bir effekt yok. ama anormallikte yok.
bu bahsettiğim konularda pm ile yada burdan yardımcı olurmusun? saol iyi günler kardeş.

ennes2

ennes2

Üye
usta müzik çalara bul seçeneği ekliyemiyormusunuz

virgo2000

virgo2000

Üye
Bu tsunami deki tek hata menünün donarak aşağı yukarı çekilmesi .. diğer menü şeklini yapmayı bilsem yine bunu kullanırdım ... ama yine de bunu kullancam çünkü phnt v2 yi yükledim türkçeleştirdim haritalardan attı ... feel it 4 ü yükledim gene attı ... v menü diye bişey var hoşuma gitti onunla kullanırım artık ... dediğim şey kinetic scrolling heralde

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
usta müzik çalara bul seçeneği ekliyemiyormusunuz
maalesef mümkün değil
Bu tsunami deki tek hata menünün donarak aşağı yukarı çekilmesi .. diğer menü şeklini yapmayı bilsem yine bunu kullanırdım ... ama yine de bunu kullancam çünkü phnt v2 yi yükledim türkçeleştirdim haritalardan attı ... feel it 4 ü yükledim gene attı ... v menü diye bişey var hoşuma gitti onunla kullanırım artık ... dediğim şey kinetic scrolling heralde

:megafon:
kinetik scroll düzeltmesi
ovi senkronizasyon düzeltmesi ve
sistem önbellek düzenlemesi içeren sürüm upload edilmiştir.
ilk mesajdaki link yenilenmiştir....

virgo2000

virgo2000

Üye
oo eline sağlık hemen deniyorum

henes_42

henes_42

Üye
üstad eline sağlık, yine yapmışsın, Allah seni bu forumdan eksik etmesin, Allah razı olsun kardeşim

Üst Alt