Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kötü ben nokia editorla rofs 2 yi çıkarıp açılış ve boot ekranlarını ve effekti değiştirmeyi denedim.
açılış resmi olarak sysap.mif e bir şey yapamadım. çünkü ne yapacağımı bilemedim. by uydunun anlatımlarından bi şey anlamadım. sysup klasöründeki mif uzan tılı jpg resmini aynı ismi vererek değiştirin diyor ama öyle bir klasör yok orda rar dosyaları var onlarda açılmıyor zaten. jpg resmi olsaydı gifi değiştirdiğim gibi aynı onuda öyle yapacaktım ama öyle bir resimde yoktu. hem mif uzantılı yapın diyor onu nasıl yapıcaz onuda bilmiyorum. hem neyi mif uzantılı yapıcaz resmi mi? yapamadım sonuçta bunu yani. boot ekranı olarak ise (bu arada boot ekranıyla açılış hangisi oluyor tam emin değilim

ama sen anlarsın neden bahsettiğimi) ordaki startup isimli gifi silip istediğimle yine startup ismini vererek değiştirdim rofs2 resource apps de. o oldu çokda güzel oldu. şu üstte küçük 5800 red resmi olup sistemin yazıyla alta doğru sıralandığı gif resmi. gerçekten çok yakıştı.
efekt işinide; yine rofs2 resource effekt içeriğini speed effect 2 içeriği ile değiştirdim. yani eskiyi komple silip yeni içeriği olduğu gibi oraya yapıştırdım. sonra repack edip flashladım. ama efektler çalışmıyor. yani kapalı konumda nasılsa açtığımda effektleri aynı öyle. hiç bir effekt yok. ama anormallikte yok.
bu bahsettiğim konularda pm ile yada burdan yardımcı olurmusun? saol iyi günler kardeş.