tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
en güncel fw bu galiba ben kötüköylü senin daha önceki fw ni kullanıyorum çok memnunun
bunamı geçsem napsam
en iyisi bu fw midir acaba sizin kullandıgınız
tavsiyemdir abi...
c6 üzerine yaptığım en sağlam ve hızlı modifiye diyebilirim
telefonumu değiştirdiğim için artık yeni mod yayınlayamıyacağım!
sorunlarınız olursa yine burdayım
konumu takip edeceğim...

mutluadam

Üye
kötü naber. görüşememiyoruz artık. küs falanmıyız yoksa? bilmeden hata falanmı yaptım.

koraytt

Üye
ıyı olmus tesekkurler kurdum stabıl calısıyo ama bıseyden memnun değılım nasıl duseltebılırım yardımcı olur musun mesaj yazarken telı yan cevırdıgımde otomatık olarak klavye ye gecmıyo alfa sayısal tus takımında kalıyo duzeltme sansım var mı bunu

cemilture

cemilture

Üye
kötüköylü abi bu menüdeki fotoğraflar uygulamasına da bir ayar çeksen sadece görüntüler klasöründeki resimleri veya fotoları görse çok müthiş olur böyle olunca private klasöründeki programların falan resimlarinide görüyor güzel hoş durmuyo umarım derdimi anlatabilmişimdir

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim çıkışa basıldığı zaman, açık olan tüm uygulamalardan çıkış mod'u bu sürümde var mı? varsa telefonda benmi yapamıyorum.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
BU Ramblow ne işe yarıyor detaylı açıklarmısınız ?

mutluadam

Üye
BU Ramblow ne işe yarıyor detaylı açıklarmısınız ?

türkçe zaten neler olduğu açık. rami temizleme programı. arka planda v.s çalışan programalrı gösteriyor. gereksiz gördüklerini kapatıyorsun.

--------------- Ekleme ---------------

kötü pm alımını kapatmışsın galiba. rofs2 den gömülü temalar nasıl kaldırılıyor? birde elinde menu busy circles varsa n97 tabanında çalışan verirmisin? daily de fala nvar ama 5800- c6 da çalışanları ayırmış çok az. diğer güzel olanalardan bir kaçını denedim çalışmıyor. 457 kb lık dosyada olanlardan bahsediyorum. şu s60 olan var more kısmında ama çalışmadı o hoşuma gidiyor en çok. yada kendimiz yapabiliyormuyuz? sistontents le mif e çevirip? oluyorsa kendim yapayım?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötü pm alımını kapatmışsın galiba. rofs2 den gömülü temalar nasıl kaldırılıyor? birde elinde menu busy circles varsa n97 tabanında çalışan verirmisin? daily de fala nvar ama 5800- c6 da çalışanları ayırmış çok az. diğer güzel olanalardan bir kaçını denedim çalışmıyor. 457 kb lık dosyada olanlardan bahsediyorum. şu s60 olan var more kısmında ama çalışmadı o hoşuma gidiyor en çok. yada kendimiz yapabiliyormuyuz? sistontents le mif e çevirip? oluyorsa kendim yapayım?

temaları kaldırmak için önce temaların UID değerlerini bilmen lazım abi.bunun içinde yapman gereken private\10207114\import\* klasörlerindeki * herhangi bir temanın uid değeri olsun.temanın ismini bu klasör içindeki skn uzantılı dosyayı not defteriyle açtıktan sonra öğrenirsin.
eş zamanlı olarak
* ismindeki klasörü hem
private\10207114\import\ klasöründen
hem de
resource\skins
klasöründen kaldırırsın...

akabinde tema kalkmış olur....

Ama dikkat etmen gereken bir nokta var
private\10202be9\101f876f.txt dosyasındaki son satırda olan
uid değerli temayı silme ya da sildikten sonra o kısma başka bir temanın UID değerini yaz.
UID nedir dersen program ve temaların Universal ID yani uluslararası kimlikleridir.....

mutluadam

Üye
çok saol kötü. menu busy circles konusunda bi şey dememişsin? dikkatinden kaçtı galiba. şu girdroot.mif dosyasından bahsediyorum. yani tema effekti harici menüde çalışan uygulamaların simgesinin sağ üst köşesindeki meşgul işareti olan küçük resimlerden. sen biliyorsundurda bilmeyenler için yazdım:) yukardaki sorumda ayrıntısı var sorumun.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kötü. menu busy circles konusunda bi şey dememişsin? dikkatinden kaçtı galiba. şu girdroot.mif dosyasından bahsediyorum. yani tema effekti harici menüde çalışan uygulamaların simgesinin sağ üst köşesindeki meşgul işareti olan küçük resimlerden. sen biliyorsundurda bilmeyenler için yazdım:) yukardaki sorumda ayrıntısı var sorumun.
abi mif dosyalarını sıfırdan düzenlemek uğraştırıcı bir iş....
dediğin paketteki mif dosyalarının bir çoğu 5800 ün orijinal yazılımı üstüne hazırlanmış dosyalar...
bu yüzden açıklama yapmamıştım....

mutluadam

Üye
abi mif dosyalarını sıfırdan düzenlemek uğraştırıcı bir iş....
dediğin paketteki mif dosyalarının bir çoğu 5800 ün orijinal yazılımı üstüne hazırlanmış dosyalar...
bu yüzden açıklama yapmamıştım....

niye öğrenmemiş gibimi konuşuyorum :) öğrendim mif dosyası yapmasını kötü. kapanış ekranımı fotoşopta düzenleyip rofs 2 ye gömebiliyorum. tabi açılış ekranınıda. svg ye çeviriyoruz önce sonra siscontents le mife dönüştürüyoruz. :) öğrencem bu cfw işini demiştim değilmi? :)

bu şekildeyse yapabilirim. ama 5800 ile c6 yada n97 taban arasındaki bu dosyayı düzenleme farkı varsa söylersen de yapabilirm. boyut farkı mı var? nedir?

örneğin bir menu busy circles resmi seçsem. jpg olarak yani. sonra svg ye çevirip siscontents le mif e çevirsem olmuyormu?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
niye öğrenmemiş gibimi konuşuyorum :) öğrendim mif dosyası yapmasını kötü. kapanış ekranımı fotoşopta düzenleyip rofs 2 ye gömebiliyorum. tabi açılış ekranınıda. svg ye çeviriyoruz önce sonra siscontents le mife dönüştürüyoruz. :) öğrencem bu cfw işini demiştim değilmi? :)

bu şekildeyse yapabilirim. ama 5800 ile c6 yada n97 taban arasındaki bu dosyayı düzenleme farkı varsa söylersen de yapabilirm. boyut farkı mı var? nedir?

örneğin bir menu busy circles resmi seçsem. jpg olarak yani. sonra svg ye çevirip siscontents le mif e çevirsem olmuyormu?
abi şu şekilde yaparsın madem mif oluşturmak istiyorsun:
önce c6 nın mif dosyasını parçala siscontents le
telefonda bak o svg dosyalarına...sonra dediğin gibi svgb dosyalarını oluştur.ardından yazılıma gm.sıfırdan siscontents le gömersin içine...
bu arada tebrikler abi....

mutluadam

Üye
abi şu şekilde yaparsın madem mif oluşturmak istiyorsun:
önce c6 nın mif dosyasını parçala siscontents le
telefonda bak o svg dosyalarına...sonra dediğin gibi svgb dosyalarını oluştur.ardından yazılıma gm.sıfırdan siscontents le gömersin içine...
bu arada tebrikler abi....

telefonda bak o svg dosyalarına... bunu tam anlamadım. yani format olarak bunları telefon gösteriyorda ne olduklarını görmek içinmi telefona atıp bakıcam. yani fikir edinmke için? eğer böyle ise ki ben böyle anladım, mif in içinden 8 tane svgb dosyası çıktı. en büyüğü 4 kb boyutunda. ama telefona attım görünmedi dediğin gibiyse eğer? doğrusunu anlatırmısın?

edit: hım fotoğraf galerisinde görünmüyorda dosya yöneticisinden açınca görünüyor. yav acaip dosya resimleri ve o circlese ait resim var. dosyalar açık kapalı, birde anahtar resmi var v.s ve üstünde fare oku var hareketli dosya görüntülerinin . yo kya bu açılış kapanış resmi yapmak gibi basit değil galiba:) vazmı geçeyim ? :)

--------------- Ekleme ---------------

temaları kaldırmak için önce temaların UID değerlerini bilmen lazım abi."bunun içinde yapman gereken private\10207114\import\* klasörlerindeki * herhangi bir temanın uid değeri olsun."temanın ismini bu klasör içindeki skn uzantılı dosyayı not defteriyle açtıktan sonra öğrenirsin.
eş zamanlı olarak
* ismindeki klasörü hem
private\10207114\import\ klasöründen
hem de
resource\skins
klasöründen kaldırırsın...

akabinde tema kalkmış olur....

Ama dikkat etmen gereken bir nokta var
private\10202be9\101f876f.txt dosyasındaki son satırda olan
uid değerli temayı silme ya da sildikten sonra o kısma başka bir temanın UID değerini yaz.
UID nedir dersen program ve temaların Universal ID yani uluslararası kimlikleridir.....

"bunun içinde yapman gereken private\10207114\import\* klasörlerindeki * herhangi bir temanın uid değeri olsun."

burda ne demek istedin anlamadım kötü. uid değerini öğrenmek olsun ilk işin demek istemişsin galiba değilmi? peki temanın ismi yazıyor ama uid değeri falan yok not defteriyle açınca. değişik karakterler var. uid değerini nasıl öğrencez o zaman?

cemilture

cemilture

Üye
kötü abi önceki verdiğin 4*5 lik n97 mini fw sini kullanıyorum oldukçada memnunum ama şu menüdeki fotoğraflar uygulaması sadece görüntüler klasöründeki resimleri görse çok güzel olur hani müzik çalardaki gibi bu yapılabilirmi yapılabilirse nasıl olur anlatabilirmisin olmazsada canın sağalsun

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötü abi önceki verdiğin 4*5 lik n97 mini fw sini kullanıyorum oldukçada memnunum ama şu menüdeki fotoğraflar uygulaması sadece görüntüler klasöründeki resimleri görse çok güzel olur hani müzik çalardaki gibi bu yapılabilirmi yapılabilirse nasıl olur anlatabilirmisin olmazsada canın sağalsun
dediğin gibi yapılabilir fekat bu seferde video uygulaması videoları görmez :D

anilvasif

Üye
phyton calısmıyor daha dogrusu yuklenmıyor
yuklemek ıcın rom patcher ayarları ıle oynamak gerekır mı?

akimito

akimito

Üye
aylin sesi kötü olmuş orjinalde arajanları daha güzel söylüyordu bu saçmalıyor anlaşılmıyor bile

mutluadam

Üye
kötü ve diğer arkadaşlar, bu cfw de kullanılan sound wave red teması, yani şu kaydırma çubuğu tırtıklı olanın. sis olarak verebilirmisiniz? veya birlikte uid değerini ..?

Üst Alt