tsunami 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

Sponsorlu Bağlantılar

SANSLI38

Üye
ovi suite ve pc suite her ikisinide kurdum ama degişen birsey yok..baska yolu yokmu bunun

virgo2000

virgo2000

Üye
şarjı uzun süre gidiyor ... normal kullanımla 2-3 gün sürdü ... herkese tavsiye ederim

ImRorschach

ImRorschach

Üye
kotukoylu'den yeni güncellemeler bekliyoruz :)

divani

divani

Üye
Birde üstadım birşey dikkatimi çekti. Hani bu fw linlerini 2x4 4x4 5x4 falan diye veriyorsunuz ya, 4x4 veya 5x4 ü yükledikten sonra ayarlardan telefonun yazı tipi boyutunu büyük olarak seçtiğinizde menü 2x4 oluyor zaten. Buda güzel bişey ben sırf menü görünümü yüzünden fw atıyordum...
Saygılar.

ImRorschach

ImRorschach

Üye
telefon kitlendiği zaman yeşil ve kırmızı ışıklar yanık kalıyor çözümü varmıdır?

maktama

maktama

Üye
telefon kitlendiği zaman yeşil ve kırmızı ışıklar yanık kalıyor çözümü varmıdır?

Bir soru kaç defa sorulabilir yahu?!!? :vur Bu sorunun cevabı verildi bir çok defa, önceki sayfaları okuyun lütfen...

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Telefonda denedim mükemmel oldu. Eline ,Emeğine sağlık kardesim. Sevdim ;)

linki zahmet olmazsa yenilermisin ?

Ovi Maps 3.06 ile kullanmanız için Türkiye Haritası
Dosyayı indirdikten sonra zipteki dosyaları hafıza kartındaki E:\cities\diskcache klasörüne çıkartın:

cemilture

cemilture

Üye
kötüköylü abi ben bu senin bundan önceki n97 mini 4*5 lik fw yi kullanıyorum yalnız bir sorunum var bu video/tv uygulaması video klipler klasöründeki videoları görmüyor bunu düzelttinmi bu fw de

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda denedim mükemmel oldu. Eline ,Emeğine sağlık kardesim. Sevdim ;)

linki zahmet olmazsa yenilermisin ?

Ovi Maps 3.06 ile kullanmanız için Türkiye Haritası
Dosyayı indirdikten sonra zipteki dosyaları hafıza kartındaki E:\cities\diskcache klasörüne çıkartın:
upload ediyorum linki birazdan yenilerim
ekleme:
upload bitti:

kötüköylü abi ben bu senin bundan önceki n97 mini 4*5 lik fw yi kullanıyorum yalnız bir sorunum var bu video/tv uygulaması video klipler klasöründeki videoları görmüyor bunu düzelttinmi bu fw de
bu fw de düzeltilmiştir.o fw de kalmak istersende basitçe videoları e:\images\videos klasörüne taşı...

merwan47

Üye
bir şey merak ettim telefonu hackledikten sonra tekrar eski haline çevirsek yine garanti kapsamına girer mi telefon?

anilvasif

Üye
Arkaşalar,
Telefonu Flaslamaya baslarken telefon AÇIK mı olcak KAPALI mı olcak???

Açıkken yapıom flash dedıkten sonrası power tusuna basıom hıcbırsey olmuyor cunkı
bu konuda benı aydınlatırmısınız

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bir şey merak ettim telefonu hackledikten sonra tekrar eski haline çevirsek yine garanti kapsamına girer mi telefon?
evet
Arkaşalar,
Telefonu Flaslamaya baslarken telefon AÇIK mı olcak KAPALI mı olcak???

Açıkken yapıom flash dedıkten sonrası power tusuna basıom hıcbırsey olmuyor cunkı
bu konuda benı aydınlatırmısınız
telefon kapalı olacak.daha sonra power tuşuna basılacak....

anilvasif

Üye
tskler bırazdan denıyecem tel sarjda acıkken yapıodum olmuyordu :)))

FIRAT USTA

Üye
Peki bu uygulama nokıa 5230 uygulasak olurmu acaba? Teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

HER ŞEY İYİ GÜZELDE telefonun hafızası 81 mb siz c ye atın 150 mb lık dosya yı diyorsunuz nasıl olacak bu iş?

'Şeref'

Emekli Yönetici
butun emeklerin için teşekkürler kötüköylü kardeş
süper bi iş çıkarmışsın gene emeğine sağlık:oke:

anilvasif

Üye
Program sorunsuz calısıyor elerıne saglık arkadasım Tskler

maktama

maktama

Üye
Peki bu uygulama nokıa 5230 uygulasak olurmu acaba? Teşekürler

HER ŞEY İYİ GÜZELDE telefonun hafızası 81 mb siz c ye atın 150 mb lık dosya yı diyorsunuz nasıl olacak bu iş?

Telefonun hafızası c: değil arkadaşım. Telefoun hafızası RAM'i yani, c: ise sistemin yüklendiği flash bellek kısmı. 150 mblik dosyanı kendisi de z:'ye(ROM'a) atılıyor yanlış bilmşyorsam, karıştırmışsın sen olayları :D:D
Yanlışsam düzeltin.

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar bu dosyayı indirdikten sonra telefona nasıl kurcas
yardım ederseniz sevinirim

ayrdım etçek kimse yokmu arkadaşlar

'Şeref'

Emekli Yönetici
ozkan1979

ozkan1979

Üye
en güncel fw bu galiba ben kötüköylü senin daha önceki fw ni kullanıyorum çok memnunun
bunamı geçsem napsam
en iyisi bu fw midir acaba sizin kullandıgınız

Üst Alt