tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

by-hedir

by-hedir

Üye
slm öncelikle yorumlardan okuduğum kadarıyla yine güzel bir çalışma olmuş gibi
daha ben yüklemedim ama sana bir sorum olacak şimdi baska CFW lerde dosya yöneticinde bir şeyi çalıştırtırdıktan sonra geri gitmek istediğimizde olsun müzik çalarda olsun geri dedigimizde ana menuye dönüyordu bundada ole bişi varmı.
ayrıca bişi daha global racer yüklüyken racing thunder 1.5 yüklenebiliyormu teşekkürler...

alper0642

Üye
slm öncelikle yorumlardan okuduğum kadarıyla yine güzel bir çalışma olmuş gibi
daha ben yüklemedim ama sana bir sorum olacak şimdi baska CFW lerde dosya yöneticinde bir şeyi çalıştırtırdıktan sonra geri gitmek istediğimizde olsun müzik çalarda olsun geri dedigimizde ana menuye dönüyordu bundada ole bişi varmı.
ayrıca bişi daha global racer yüklüyken racing thunder 1.5 yüklenebiliyormu teşekkürler...
müzik çalarda geri bastığınız zaman menüye atma sorunu yok, ayrıca 5800 ın orjinalinde olan global racer oyunu yüklü geliyor, diğer dediğiniz oyun ile çakışma yapıyormu bilmiyorum,

receph

receph

Üye
ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum... herhangi bir sorunla karşılaşmadım... sadece keylock ile alakalı zaman zaman grafik hataları oluyor oda cfw den değil pro dan kaynaklı... çok güzel bir cfw olmuş burdan kötüköylü arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum...

cadde66

cadde66

Üye
teşekkürler usta eline sağlık..daha yeni yükleyebildim genel olarak bir problem yok ustam ancak kamera ile çektiğim ilk foto silinmiyor acele de etmedim ama genel sistem hatası veriyor..dosya yönetici programı ile c de fotonun bulunduğu klasörüde silmiş olmama rağmen sistem fotoğraflara girdiğimde o fotoğraf gene karşımda duruyo :D zannımca büyütülecek bir şey değil ama haberiniz olsun..

wettoo

wettoo

Üye
Killme Basit ama GÜÇLÜ bir GÖREV YÖNETİCİSİDİR...
Programları silmez sadece sonlandırır...
Hani olur ya sonlandıramadığınız uygulamaları kapatır....

peki killme den sonlandırdım ama geri program açılmadı ?
tekrar silip yüklemek zorunda kaldım

tugi136

Üye
ben jaf ı yükledim ama

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE
böle bir yazı veriyor sanırım tam sürüm değil bi yardımcı olabilirseniz bende yüklemek istiyorum fakat jaf atamadım pcye

by-hedir

by-hedir

Üye

saol...

--------------- Ekleme ---------------

Kardes sen 1 numarasın valla bunu canı gönülden sölüyorum.
Telefonum bir baska calışıyor su an valla süper olmus Bu CFW gercekten.
Gerekli bir iki ayar yaptım mükemmel oldu.
Ellerine saglık calışmalarının devamını diliyoruz.
saygılar...

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Al hocam buda benden anasayfaya koy istersen (:
Ellerine sağlık cfw çok güzel (:

• Beğen
Tepkiler: giray38 ve -hasangun-
nuremin

nuremin

Üye
Abi çok güzelmiş sağol inşlh sertifikalı oyunları açar :d

tugi136

Üye
jafı açıoyurm go ya basıyorum fakat
Cannot create file C:\Program files\ODEON\JAF\winscard.dll
hatası veriyor yardım edebilicek olan vamrı lütfen

giray38

giray38

Üye
Kotukoylu ismini gorunce okumadan indirmeye başladım birazdan kuracagım (;

Kotukoylu mükemmelsin (; dokunmatik muhteşem olmuş ya (;

• Beğen
Tepkiler: -hasangun-

tugi136

Üye
ben geri yüklemek isitoyrum orjinal sürümü nasıl yapıcam yardımı edebilirmisniz ?_

giray38

giray38

Üye
ben geri yüklemek isitoyrum orjinal sürümü nasıl yapıcam yardımı edebilirmisniz ?_
Navfirm ile yedeğini aldıysan telefonun jafla aynı şekilde flashla. Almadıysan alan birinden bul :ehe:ehe

POLAT8124

POLAT8124

Üye
kardeşim şuana kadar senin 2 cfwni denedim tek sorunla karşılaşmadım ellerine sağlık bunuda deneyeceğim her hangi bir sorunla karşılaşacagımı sanmıyorum olursada söylerim

facede mesajlaşmada sıkıntılar oluyor bu cfw dede böyle sıkıntı varmı acaba java sorunu tekrardan teşekkürler

unutmadan ben uğraşıyorum da acemilik işte şu n8 veya c6-01 flash desteğini bu 5800 a uyduramazmıyız bunun üzerindede bir çalışma yaparsak güzel olacak saygılar tekrar teşekkürler ellerin dert görmesin kardeşim...

Aziz™

Üye
telefon sürümünüz kaçsa *#0000# den bakın. Mesela v52 ise navifirm adlı progmaı indirin ve çalıştırın. 5800 modelini uygun RM değeriyle seçin yan pencerede sürümler çıkacak.sizinkini seçin.yan penceredeyse sürüme uygun dosyalar çıkacak sizinkine uygun olanı tıkladığınızda yan pencerede orjinal fw dosyaları gözükecek.dosya sayısı 7-8 dir genelde.hepsini işaretleyip download'a basın.dosyalar inincede jaf'la flashlayın

• Beğen
Tepkiler: giray38

By Kaiba

Üye
cfw yi dendim diğer kullandıklarıma göre sorunsuz gibi ama diğerlerinde dokunmatiği daha düzgündü bunda dokunmatikte sorun war sıfır we geri tuşu zor işliyo kullandığım 5800 ın kırmızısı diğer cfwlerde hiçbir sorun yoktu açıkçası

dogan64

Üye
teşekkürler kotu koylu
tek kelimeyle mükemmel.

battlecry

battlecry

Üye
eline sağlık kotukoylu, Blackstar'ı kullanmıştım çok beğenmiştim şimdide bunu yükledim deniyorum an itibariyle

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kotukoylu ismini gorunce okumadan indirmeye başladım birazdan kuracagım (;

Kotukoylu mükemmelsin (; dokunmatik muhteşem olmuş ya (;
bende teşekkür ederim kardeş...

kardeşim şuana kadar senin 2 cfwni denedim tek sorunla karşılaşmadım ellerine sağlık bunuda deneyeceğim her hangi bir sorunla karşılaşacagımı sanmıyorum olursada söylerim

facede mesajlaşmada sıkıntılar oluyor bu cfw dede böyle sıkıntı varmı acaba java sorunu tekrardan teşekkürler

unutmadan ben uğraşıyorum da acemilik işte şu n8 veya c6-01 flash desteğini bu 5800 a uyduramazmıyız bunun üzerindede bir çalışma yaparsak güzel olacak saygılar tekrar teşekkürler ellerin dert görmesin kardeşim...
N8 Symbian 3 Yazılımı içeriyor...Dolayısıyla flash uygulamasını dosya dosya kopyalamak yetmez...Üstüne gerekli kod düzenlemeleri yapmak gerekir ki buda PROGRAMLAMA BİLGİSİ gerektirir...
teşekkürler kotu koylu
tek kelimeyle mükemmel.
Güle Güle Kullanın
eline sağlık kotukoylu, Blackstar'ı kullanmıştım çok beğenmiştim şimdide bunu yükledim deniyorum an itibariyle
Görüşlerini burda belirtirsen daha güzel olur...

ahmet424

Üye
ARKADAŞIM BB5 SEKMESİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ YAPIYORUM TSUNAMI 5800 VS.. YERİNE British Isles RED^0552438^51.0.006^001 YAZIYOR YÜKLEMEYE DEVAM EDİYORUM POOLING YAZISINDAN SONRA HATA VERİYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Üst Alt