marines06
Üye
Al Hocam Bi hediye daha anasayfan için (:
67 mb a kadar gördüm ama Screen Snap ı açınca bu kadar oluyor ):

ışık olayını mı ayarlıyor bu yama ...Yanlış bilmiyorsam Blackstar v52 idi onda öyle bir sorun yok ama bu c6 olduğu için normal birşey
--------------- Ekleme ---------------
PNHT de bir yama buldum galiba bu sorunu çözüyor...
kardeşim sen orjinal nokia yazılımına mı dönüş yapmak istiorsun orjinal yazıılım içinya biri yardım edebilrmi lütfen dünden beri yazıyorum evet tsunami yapılan sürüm çok iyi ama ben orjinal sürümü yüklemek istiyorum herşeyi yapıyorum flasha basıyorum sonunda heşeyi yaptıkdan sonra fakat açma kapama tuşuna 2 -3 sn bassamda orjinalini yüklemiyor herşeyi yaptım ama omluyor bi link yada anlatım gönderebilirmi bir arkadaş lütfen rica etsem
forumda cfw bölümünde dolaşırken hep şunu görüyordum
fw yapan muhterem arkadaşların konularında :
"kötüköylü hocama teşekkürler."
sonra baktım tsunami yazıyor bir konunuda.
altta da o bizim teşekkür ettiklerimizin teşekkür ettiği isim
şimdi ben teşekkür etsem yetmez kiisağolun sağolun
est. kardeş...
aslında kaç zamandır X6 yazılımı veriyorum...
5800 cüler kaç seferdir soruyordu...
onlar için bir yazılım hazırladım...
ama senin cfw'nin maşallahı var açılışta 68 görüyor sanırım ama screen snap açınca 65 te yakalayabildim en erken
yoksa 67 e kadar gördüm gözümle 
70 göreyim bi 
İyi yaptın hocam![]()
Şu photon mudur nedir onu denemiştim(yabancı forumdan almıştım) 68 mb ram diyorlardı yalan cıktıama senin cfw'nin maşallahı var açılışta 68 görüyor sanırım ama screen snap açınca 65 te yakalayabildim en erken
yoksa 67 e kadar gördüm gözümle
Ram olarak en yüksek cpu hızını uygulamadıysan paylaşabilir misin bana özelden70 göreyim bi
cenrep
version 1
[owner]
0x10282845
[defaultmeta]
0
[platsec]
cap_rd=alwayspass
[Main]
0x0 int 22 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x1 int 75 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 int 1000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 int 7 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

CPU modu denilen olay:
10283344.txt dosyasını aç:
0x1 FPS Frame Per Second yani Ekran Yenileme Hızı tavsiyem 33 dürKod:cenrep version 1 [owner] 0x10282845 [defaultmeta] 0 [platsec] cap_rd=alwayspass [Main] 0x0 int 22 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail 0x1 int 75 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail 0x2 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail 0x3 int 1000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail 0x4 int 7 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData 0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 Cpu Rate yani Bir programın işlemciyi hangi oranda kullanacağıdır...Tavsiyem Maximum 80 dir..
0x3 Cache Limit Yani önbellek limiti tavsiye olunan değer 1000 dir eğer 0 yaparsan limitsiz önbellek kullanır programlar....
0x4 Effects Complexiy Yani Efektlerin Görselliği 1 den 10 a kadar gider 1 en basit ve hızlı 10 en görsel fakat yavaş moddur...
0x5 Gpu Mod kullanmanı tavsiye etmem...Cihazın varsayılan değeridir...
Ve bu modlar sadece teln hızını etkiler...Ramle bir alakası olduğunu dğşğnmğyorum....
)Tamam Hocam Deneyince bi Ekran Görüntüsü daha koyarım ( Telefon yanmaz değil mi)

Daha fazla ram için olabildiğince basit bir tema,sıfır widget ve sıfır program![]()
Ram olmadan olur ama o üçlü benim için at arvat silah gibidir
(Olduğu kadarıyla yetinmeyi bilecem sanırım
)est. kardeş...
aslında kaç zamandır X6 yazılımı veriyorum...
5800 cüler kaç seferdir soruyordu...
onlar için bir yazılım hazırladım...
senin tel 5800 olsa herhalde cepten pes11 oynarız
ben de yüklemeye geçiyorum hadi hayırlısııı