tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

marines06

Üye
cfwyi 2 gündür kullanıyorum suana kadar bi sıkıntı yaşamadım yanlız menü tuşu ( sadece beyaz olan ) diğer iki tuşa göre daha parlak yanıyor blackstarda öyle değildi bunun sebebi nedir ve hepsini aynı seviyede yanmasını nasıl ayarlayabilirim ? bildirim ışıkları beklemede ışığı ayarı kapalı durumda.

PriZm

PriZm

Üye
Yanlış bilmiyorsam Blackstar v52 idi onda öyle bir sorun yok ama bu c6 olduğu için normal birşey:oke:

--------------- Ekleme ---------------

PNHT de bir yama buldum galiba bu sorunu çözüyor...

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Al Hocam Bi hediye daha anasayfan için (:
67 mb a kadar gördüm ama Screen Snap ı açınca bu kadar oluyor ):

marines06

Üye
Yanlış bilmiyorsam Blackstar v52 idi onda öyle bir sorun yok ama bu c6 olduğu için normal birşey:oke:

PNHT de bir yama buldum galiba bu sorunu çözüyor...
ışık olayını mı ayarlıyor bu yama ...

ces5

ces5

Üye
fw deki dark temasını nerden bulabilirim

leonidas19

leonidas19

Üye
forumda cfw bölümünde dolaşırken hep şunu görüyordum
fw yapan muhterem arkadaşların konularında :
"kötüköylü hocama teşekkürler."
sonra baktım tsunami yazıyor bir konunuda.
altta da o bizim teşekkür ettiklerimizin teşekkür ettiği isim :D
şimdi ben teşekkür etsem yetmez kii :) sağolun sağolun

• Beğen
Tepkiler: happyayaz

tugi136

Üye
ya biri yardım edebilrmi lütfen dünden beri yazıyorum evet tsunami yapılan sürüm çok iyi ama ben orjinal sürümü yüklemek istiyorum herşeyi yapıyorum flasha basıyorum sonunda heşeyi yaptıkdan sonra fakat açma kapama tuşuna 2 -3 sn bassamda orjinalini yüklemiyor herşeyi yaptım ama omluyor bi link yada anlatım gönderebilirmi bir arkadaş lütfen rica etsem

leonidas19

leonidas19

Üye

ya biri yardım edebilrmi lütfen dünden beri yazıyorum evet tsunami yapılan sürüm çok iyi ama ben orjinal sürümü yüklemek istiyorum herşeyi yapıyorum flasha basıyorum sonunda heşeyi yaptıkdan sonra fakat açma kapama tuşuna 2 -3 sn bassamda orjinalini yüklemiyor herşeyi yaptım ama omluyor bi link yada anlatım gönderebilirmi bir arkadaş lütfen rica etsem
kardeşim sen orjinal nokia yazılımına mı dönüş yapmak istiorsun orjinal yazıılım için burdan yazılım guncelleyici indir. olmadı navifrm programı ile 5800 euro2 turkey v52 için orjinal yazılım indir aynı cfw yükler gibi rm-356 dosyasını at yerine jaf ile flas la ben kaç kez denedim bu ikisi de oldu orjinale donüş için

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
forumda cfw bölümünde dolaşırken hep şunu görüyordum
fw yapan muhterem arkadaşların konularında :
"kötüköylü hocama teşekkürler."
sonra baktım tsunami yazıyor bir konunuda.
altta da o bizim teşekkür ettiklerimizin teşekkür ettiği isim :D
şimdi ben teşekkür etsem yetmez kii :) sağolun sağolun

est. kardeş...
aslında kaç zamandır X6 yazılımı veriyorum...
5800 cüler kaç seferdir soruyordu...
onlar için bir yazılım hazırladım...

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
est. kardeş...

İyi yaptın hocam :D

Şu photon mudur nedir onu denemiştim(yabancı forumdan almıştım) 68 mb ram diyorlardı yalan cıktı :D ama senin cfw'nin maşallahı var açılışta 68 görüyor sanırım ama screen snap açınca 65 te yakalayabildim en erken :D yoksa 67 e kadar gördüm gözümle :oke:

Ram olarak en yüksek cpu hızını uygulamadıysan paylaşabilir misin bana özelden :D 70 göreyim bi :aha:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
İyi yaptın hocam :D

Şu photon mudur nedir onu denemiştim(yabancı forumdan almıştım) 68 mb ram diyorlardı yalan cıktı :D ama senin cfw'nin maşallahı var açılışta 68 görüyor sanırım ama screen snap açınca 65 te yakalayabildim en erken :D yoksa 67 e kadar gördüm gözümle :oke:

Ram olarak en yüksek cpu hızını uygulamadıysan paylaşabilir misin bana özelden :D 70 göreyim bi :aha:

CPU modu denilen olay:
10283344.txt dosyasını aç:

Kod:
cenrep
version 1
[owner]
0x10282845
[defaultmeta]
 0
[platsec]
 cap_rd=alwayspass
[Main]
0x0 int 22 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x1 int 75 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

0x2 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

0x3 int 1000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

0x4 int 7 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

0x1 FPS Frame Per Second yani Ekran Yenileme Hızı tavsiyem 33 dür :D
0x2 Cpu Rate yani Bir programın işlemciyi hangi oranda kullanacağıdır...Tavsiyem Maximum 80 dir..
0x3 Cache Limit Yani önbellek limiti tavsiye olunan değer 1000 dir eğer 0 yaparsan limitsiz önbellek kullanır programlar....
0x4 Effects Complexiy Yani Efektlerin Görselliği 1 den 10 a kadar gider 1 en basit ve hızlı 10 en görsel fakat yavaş moddur...
0x5 Gpu Mod kullanmanı tavsiye etmem...Cihazın varsayılan değeridir...
Ve bu modlar sadece teln hızını etkiler...Ramle bir alakası olduğunu dğşğnmğyorum....

'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
CPU modu denilen olay:
10283344.txt dosyasını aç:

Kod:
cenrep
version 1
[owner]
0x10282845
[defaultmeta]
 0
[platsec]
 cap_rd=alwayspass
[Main]
0x0 int 22 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x1 int 75 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

0x2 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

0x3 int 1000 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

0x4 int 7 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x1 FPS Frame Per Second yani Ekran Yenileme Hızı tavsiyem 33 dür :D
0x2 Cpu Rate yani Bir programın işlemciyi hangi oranda kullanacağıdır...Tavsiyem Maximum 80 dir..
0x3 Cache Limit Yani önbellek limiti tavsiye olunan değer 1000 dir eğer 0 yaparsan limitsiz önbellek kullanır programlar....
0x4 Effects Complexiy Yani Efektlerin Görselliği 1 den 10 a kadar gider 1 en basit ve hızlı 10 en görsel fakat yavaş moddur...
0x5 Gpu Mod kullanmanı tavsiye etmem...Cihazın varsayılan değeridir...
Ve bu modlar sadece teln hızını etkiler...Ramle bir alakası olduğunu dğşğnmğyorum....

Tamam Hocam Deneyince bi Ekran Görüntüsü daha koyarım ( Telefon yanmaz değil mi :D )

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
'#AmeLeMaster

'#AmeLeMaster

Üye
Daha fazla ram için olabildiğince basit bir tema,sıfır widget ve sıfır program :D

İşte onlar C6 yazılımını tek yükleme sebeplerim :D Ram olmadan olur ama o üçlü benim için at arvat silah gibidir :naughty:
C6 yazılımıyla bendeki ram değerlerini geçen yok sanırım :D (Olduğu kadarıyla yetinmeyi bilecem sanırım :islik)

POLAT8124

POLAT8124

Üye
kotukoylu kardeşim bugün fw'nin herşeyini denedim ilk açılışta RAM=64mb sistem süper hızlı RAM=17 mb a kadar düştü bir sürü işlem ve program açıktı ilk açılıştaki hızından hiçbir şey kaybetmedi hız muhteşem tek bir takılma yaşamadım en son ram 7 mb tı gördüğünde açık uygulamalar kapandı RAM=52 oldu SEN BİR TANESİN KARDEŞİM BEN BÖYLE PERFORMANS GÖRMEDİM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK

Yalnız tek eksiği var oda t9

orjinal fw de t9 ile hotmail.com yazısını tek seferde yazabiliyorduk bu fw de ise hotmail den sonra ( . ) nokta koyup com yazamıyoruz aynen şöyle çıkıyor [ hotmail.? ] ayrıca çoğu kelimeleri hecelememiz gerek

bir ikinciside benim şahsi kanaatim bu fwden öncekilerde sadece türkçe ve ingilizce dili mevcuttu bunda ise 5-6 dil daha var eski fwdeki gibi bu fw dede türkçe ve ingilizce olsa daha iyi olacaktı tabiki şahsi görüşüm

DÜZELTİP GÜNCELLERMİSİN BİLMİYORUM AMA;

bu iki eksiğin dışında hiç bir sorun yok EMEKLERİN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR...

fero44

Üye
galeride ve ya videolarda görünmesini istemediğmizi videoları atmak için klasör olusmayı nasıl yapabiliriz

leonidas19

leonidas19

Üye
est. kardeş...

bizim asıl şanssızlığımız senin x6 kullanman :D senin tel 5800 olsa herhalde cepten pes11 oynarız :D ben de yüklemeye geçiyorum hadi hayırlısııı

• Beğen
Tepkiler: happyayaz
battlecry

battlecry

Üye
bir önce kullandığım 5800 cfwleri ile çalışan bazı rompatcher yamaları çalışmıyor sanırım fw port edildiği için bunlar olası şeyler. birde dokunmatik olayı iyi değil demiş bi arkadaş yukarda onun nedenide temadan dolayı dokunmatik karakter tuşları biraz daha ufak olmuş diğer fwlere göre belki ondan olabilir diye düşünüyorum ama komple bir batarya bitirdim şimdiye kadar gayet güzel çalışıyor bunların haricinde. denemeye devam etmekteyim, eline sağlık tekrar.
edit: bazen tuş kilidi çıkmıyor telefon beklemede iken menü tuşuna basınca hiç bişey olmuyor vs.

medjai001

medjai001

Üye
kotukoylu kardesim benim pc deki dosya yolu bu C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
senin kurulumda datapackage yerine phonix yazıyor bu nedenle kurulum yapamıyorum dosya yolu göstermeyide kapamıssın
kuramadım exe yi dagıtmaya calısıcam

Üst Alt