Bana autounstal nasıl aktif edecem thinkcaegemi ney iştiyor porgralı atmak için hata veriyor![]()
Bana autounstal nasıl aktif edecem thinkcaegemi ney iştiyor porgralı atmak için hata veriyor![]()
kardeş aynı sorun bende de oldu yaklaşık 24 program attım programdan geri attı sonrasında 6-7 tane atıp denedim yükledi
--------------- Ekleme ---------------
hocam size bir sorum olacak, ben menüye çift basınca tuşlar kilitlensin istiyorum bu mümkün mü, slideunlock yada mazelock programlarında bu şekilde tuşlar kilitleniyor. ya da menüye çift bastığımda keylock çalışşsın bunun için ne yapmalıyım kendim editleyebilir miyim ?

hocam windows 7 de yapabiliomuyuz bu işlemi
Videolarımızı gizleyebilecegimiz bir klasör mevcutmu acaba usta?
videolarımızı gizleyebiliecegimiz klasör mevcutmu acaba usta?

bu killme programı ne işe yarar içindekileri silince telefonun içindeki herşey gider mi A dan Z ye herşeyi silince ne olur ??? programın yararı ne
Symbian S60v5 Temalarıhocam yüklemeyi bitirdim gerçekten ellerine sağlık çok çok güzel bi çalışma olmuş yardımların içinde teşekkür ederim. son bi rica bu fw için tema nasıl bulucaz yani c6 temasımı yüklicez 5800 mı![]()
Dikkat etmeniz gereken nokta:
Bazı programlar C ya da E yi zorunlu tutmakta...
Bu program dosyalarını durumlarına göre uygun klasöre kopyalamazsanız hata almanız gayet doğal...
Menüye bi baksana oralarda Keylock programı olacak...Onu Kısayol çubuğuna eklesen ya![]()
Öncelikle web browserın hataya yol açtığı site isimlerini yazarmısın...kamera kullanılıyor hatası ve web tarayıcıdan atma sorunları çıktıKamera sorunu pek umrumda değil çünkü gerçekten çok net çekiyor. Ama webde dolaşırken atıyor... Bu sorunları nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler
Kardeş senin dediğin özelliğin gerçekleşmesi için tek bir olanak var o da ektsra program kullanmak...Zaten onu o şekilde kullanıyorum, kendime göre editlemek istedim. yapılırmı böle bişey yapılmazmı bunu merak ediyorum, fwnin içinde hangi dosya ile oynama yaparak bunu yapablirim
Öncelikle web browserın hataya yol açtığı site isimlerini yazarmısın...
Kamerada kullanılıyor hatasıylada karşılaşmadım...İşin açıkcası bu hatanın oluşmasının tek nedeni
resimleri silerken bizim aceleci davranışımız...
Kardeş senin dediğin özelliğin gerçekleşmesi için tek bir olanak var o da ektsra program kullanmak...