tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

elkusta

elkusta

Üye
ellerine sağlık tam bir usta işi olduğu yüklemeye başladığında belli ediyor.teşekkürler

hackerbysa

Üye
Bana autounstal nasıl aktif edecem thinkcaegemi ney iştiyor porgralı atmak için hata veriyor :(

PriZm

PriZm

Üye
Kotukoylu gene yapmışsın yapacağını

ces5

ces5

Üye
Bana autounstal nasıl aktif edecem thinkcaegemi ney iştiyor porgralı atmak için hata veriyor :(

kardeş aynı sorun bende de oldu yaklaşık 24 program attım programdan geri attı sonrasında 6-7 tane atıp denedim yükledi

--------------- Ekleme ---------------

hocam size bir sorum olacak, ben menüye çift basınca tuşlar kilitlensin istiyorum bu mümkün mü, slideunlock yada mazelock programlarında bu şekilde tuşlar kilitleniyor. ya da menüye çift bastığımda keylock çalışşsın bunun için ne yapmalıyım kendim editleyebilir miyim ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

Dikkat etmeniz gereken nokta:
Bazı programlar C ya da E yi zorunlu tutmakta...
Bu program dosyalarını durumlarına göre uygun klasöre kopyalamazsanız hata almanız gayet doğal...

kardeş aynı sorun bende de oldu yaklaşık 24 program attım programdan geri attı sonrasında 6-7 tane atıp denedim yükledi

hocam size bir sorum olacak, ben menüye çift basınca tuşlar kilitlensin istiyorum bu mümkün mü, slideunlock yada mazelock programlarında bu şekilde tuşlar kilitleniyor. ya da menüye çift bastığımda keylock çalışşsın bunun için ne yapmalıyım kendim editleyebilir miyim ?

Menüye bi baksana oralarda Keylock programı olacak...Onu Kısayol çubuğuna eklesen ya :D

ersinmustu

Üye
hocam windows 7 de yapabiliomuyuz bu işlemi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hocam windows 7 de yapabiliomuyuz bu işlemi

Windows 7 ve Vista da dikkat etmeniz gereken Jaf emülatörü Windows Xp Uyumluluk Modunda Çalıştırmanız...
Uyumluluk Modu Nedir Diye Sorarsan:

• Beğen
Tepkiler: giray38
blomberg

blomberg

Üye
Videolarımızı gizleyebilecegimiz bir klasör mevcutmu acaba usta?

videolarımızı gizleyebiliecegimiz klasör mevcutmu acaba usta?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Videolarımızı gizleyebilecegimiz bir klasör mevcutmu acaba usta?

videolarımızı gizleyebiliecegimiz klasör mevcutmu acaba usta?

Tsunami klasörü gizli klasördür...
Belirtmeyi unutmuşum :D

ersinmustu

Üye
hocam uyumluluk modunuda hallettim program çalıştı şimdi vermiş olduğun bu fw yi yükleyecem hattı ve hafıza kartını çıkartmam gereklimi acaba?

wettoo

wettoo

Üye
bu killme programı ne işe yarar içindekileri silince telefonun içindeki herşey gider mi A dan Z ye herşeyi silince ne olur ??? programın yararı ne

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bu killme programı ne işe yarar içindekileri silince telefonun içindeki herşey gider mi A dan Z ye herşeyi silince ne olur ??? programın yararı ne

Killme Basit ama GÜÇLÜ bir GÖREV YÖNETİCİSİDİR...
Programları silmez sadece sonlandırır...
Hani olur ya sonlandıramadığınız uygulamaları kapatır....

ersinmustu

Üye
hocam yüklemeyi bitirdim gerçekten ellerine sağlık çok çok güzel bi çalışma olmuş yardımların içinde teşekkür ederim. son bi rica bu fw için tema nasıl bulucaz yani c6 temasımı yüklicez 5800 mı :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hocam yüklemeyi bitirdim gerçekten ellerine sağlık çok çok güzel bi çalışma olmuş yardımların içinde teşekkür ederim. son bi rica bu fw için tema nasıl bulucaz yani c6 temasımı yüklicez 5800 mı :)
Symbian S60v5 Temaları
Buradan istediğin temayı yükleyebilirsin...
Güle Güle Kullan
C6-N97-5800-X6-52XX bunların hepsi S60 V5 .....

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
facebook videolarını oynatıyomu flash desteği varmı teşekkürler

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kamera kullanılıyor hatası ve web tarayıcıdan atma sorunları çıktı :ağlarım: Kamera sorunu pek umrumda değil çünkü gerçekten çok net çekiyor. Ama webde dolaşırken atıyor... Bu sorunları nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler

ces5

ces5

Üye
Dikkat etmeniz gereken nokta:
Bazı programlar C ya da E yi zorunlu tutmakta...
Bu program dosyalarını durumlarına göre uygun klasöre kopyalamazsanız hata almanız gayet doğal...

Menüye bi baksana oralarda Keylock programı olacak...Onu Kısayol çubuğuna eklesen ya :D

Zaten onu o şekilde kullanıyorum, kendime göre editlemek istedim. yapılırmı böle bişey yapılmazmı bunu merak ediyorum, fwnin içinde hangi dosya ile oynama yaparak bunu yapablirim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kamera kullanılıyor hatası ve web tarayıcıdan atma sorunları çıktı :ağlarım: Kamera sorunu pek umrumda değil çünkü gerçekten çok net çekiyor. Ama webde dolaşırken atıyor... Bu sorunları nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler
Öncelikle web browserın hataya yol açtığı site isimlerini yazarmısın...
Kamerada kullanılıyor hatasıylada karşılaşmadım...İşin açıkcası bu hatanın oluşmasının tek nedeni
resimleri silerken bizim aceleci davranışımız...
Zaten onu o şekilde kullanıyorum, kendime göre editlemek istedim. yapılırmı böle bişey yapılmazmı bunu merak ediyorum, fwnin içinde hangi dosya ile oynama yaparak bunu yapablirim
Kardeş senin dediğin özelliğin gerçekleşmesi için tek bir olanak var o da ektsra program kullanmak...

• Beğen
Tepkiler: ces5
ces5

ces5

Üye
Öncelikle web browserın hataya yol açtığı site isimlerini yazarmısın...
Kamerada kullanılıyor hatasıylada karşılaşmadım...İşin açıkcası bu hatanın oluşmasının tek nedeni
resimleri silerken bizim aceleci davranışımız...

Kardeş senin dediğin özelliğin gerçekleşmesi için tek bir olanak var o da ektsra program kullanmak...

TEşekkürler

By Kaiba

Üye
eline sağlık hocam o kadar emek harcamışsın bende şimdi indirip kurucam telefonuma teşekkürler yükledikten sonrada yorumlarımı yazıcam herkeze hayırlı olsun yeni fw:D

Üst Alt