tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

regasoft

regasoft

Üye
onu nasıl yapıyorsun arkadaşım güncelleme olayını?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ayarlardan telefona gelip tarih ve saat'e tıkla aşağıda bulunan oto. Zaman yenileme varya orayı evet yap şebeke gidip geliyo. pili çıkarıp taksan bile otomatik ayarlıyo ben her seferinde böyle yapıyorum saat tarih gecikmesi olmuyor mesajlarda

regasoft

regasoft

Üye
onu bende yapıyorum herseferinde tabiki de ama bide sanırım kullandığın operatöre görede değişiyor bu sorun genellikle avea da kaynaklanıyor ben çoğu forumlarda okudum hatta bi arkadaşım mail bile attı avea ve nokia neymiş üzerinde çalışıyolarmış...

Erman_

Erman_

Üye
FW dediğin budur ! Efekt süper.. Hız süper.. Görüntü vs. herşey süper.. :aha: Daha ne olsun.. Ekim 2010 da kullanmaya başladığım V52 orjinal tsunamiden sonra gördüğüm en iyi fw yine Kötüköylüden.. :oke:

Hocam süpersin.. Tekrar tekrar ellerine sağlık..

Yalnız ufak bir hatırlatma yapmak isterim;

Phoneix kullanan var mı bilmem, ancak benim JAF dosyaları C:\Programfiles\Common\Nokia\Datapackage\Products\RM-356 'nın altında gördüğü için, USE ini yi tıklattıktan sonra gelen 50.0.0.6 'ları görünce kısa süreli bir hayal kırıklığı yaşadım.. Aşağıdan dosya yolunu kontrol edince hata yaptığımı anlayıp senin dosyaları ilgili klasör içerisindekileri sildikten sonra yukarda yazdığım klasöre yapıştırdım.. Tekrar use ini deyince geldi senin dosyalar..

Sıkıntı yok, ancak herkes farketmeyebilir diye eklemek istedim üstadım.. Saygılar.

bluemai

bluemai

Üye
teşekkürler elinize gözünüze sağlık..
26.04.2011 YAZILIM SÜRÜMÜ TARİHİ
gelmemiş bir tarih bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

starhacker

starhacker

Üye
teşekkürler elinize gözünüze sağlık..
26.04.2011 YAZILIM SÜRÜMÜ TARİHİ
gelmemiş bir tarih bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

mesela nasıl bir soruna yol açar?
çok büyük bir bug yakaladınız galiba...
:bann::bann::bann::bann:

bluemai

bluemai

Üye

mesela nasıl bir soruna yol açar?
çok büyük bir bug yakaladınız galiba...
:bann::bann::bann::bann:

bence biraz büyütüyorsun sadece bir soru sordum; bunu merak etmemek mi gerekiyordu yoksa? eğer öyleydi ise özür dilerim.. kusurumuz affola yüce devletlum..

starhacker

starhacker

Üye
bence biraz büyütüyorsun sadece bir soru sordum; bunu merak etmemek mi gerekiyordu yoksa? eğer öyleydi ise özür dilerim.. kusurumuz affola yüce devletlum..

yanlış anlaşıldım galiba :D
gerçekten bilmediğim için soruyorum (h)

bluemai

bluemai

Üye

yanlış anlaşıldım galiba :D
gerçekten bilmediğim için soruyorum (h)

estağfirullah arkadaşım.. burası bir tartışma yeri değil zaten bir şeyleri paylaşma yeri. asıl ben yanlış anlaşıldım. soru sormakla

ImRorschach

ImRorschach

Üye
24 saatlik yoğun test süresi ve her zamanki gibi kötü kardeşimin yaptığı CFW bu testleri yine sorunsuz geçti. Emek emek emek umarım karşılığını alırsın. Eline koluna yüreğine sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: giray38
ces5

ces5

Üye
hocam süpersin fakat bu resimlerdinde n8 hacked teması var ama telde göremedim

L-MaNyAk

L-MaNyAk

Üye
Emeğine Sağlık.. Teşekkürler..

powercocuk15

powercocuk15

Üye
şuan kullanmaktayım sıkıntı yok. Ama bir program yükledigimde kısa yolunu atmıyor ? Gayet çok hızlı ve güzl

powercocuk15

powercocuk15

Üye
evet atmıyor. Malasef

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
regasoft

regasoft

Üye
kotukoylu hocam acaba bu yazılımında diğer C6 larda olduğu gibi mesaj saatlerinde kaymalar yaşanılıyor mu?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu hocam acaba bu yazılımında diğer C6 larda olduğu gibi mesaj saatlerinde kaymalar yaşanılıyor mu?
dostum şu an bende aynı yazılımı x6 da kullanmaktayım...Böyle bir sorunla karşılaşmadım...

regasoft

regasoft

Üye
tamam çok teşekkür ederim...

hackerbysa

Üye
bende hep aynı sorun :( autı ınstal nasıl programları atacağımı bilmiyom :(

Üst Alt