tsunami 5800 V52 v1.2 (C6 V20 FW) {YAYINDA}

Sponsorlu Bağlantılar

erkaraman

Üye
çok süper olmuş eline sağlık yalnız bende bi sorun çıktı yazılım güncelle diyince müzik çalar güncellemelerini yapmıyor bi de onu yapsaydı iyiydi.başka çözümü varmı güncellemenin.

*hido*

Üye
orjinal yazılıma göre, daha net fotoğtaf çekimi ve video kaydı yapılabiliyor mu?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
çok süper olmuş eline sağlık yalnız bende bi sorun çıktı yazılım güncelle diyince müzik çalar güncellemelerini yapmıyor bi de onu yapsaydı iyiydi.başka çözümü varmı güncellemenin.

ana sayfada yazıldı heralde tam okumadım ama ram arttırımı yapmak için güncellemeleri fw'den çıkarıyolar. Bu arada fw 10 numara olmuş eline sağlık. :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

Güncellemeyi neden kurma ihtiyacı duyuyorsunuz ki?
Zaten şarkı sözlerini destekliyor kendi müzik çaları....

Erman_

Erman_

Üye
Telefonum ilk Custom Firmware 'ini senin yazılımından görmüştü.. Profilimde bile hala tsunami yazar.. Senin yaptığın modu hiç yorum bile okumadan yüklerim hocam.. Emeğine sağlık.. Sadece performans için efect eklememe huyunu sevmiyorum :D :D :D :kop: . Emin değilim ekleyip eklemediğine ama yükleyeceğim yazılımını.. Teşekkür butonunu unutmadım hocam. Eline emeğine sağlık diye üşenmeden birde buradan şahsi fikirlerimi dile getirmek istedim..

Saygılarımla.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum ilk Custom Firmware 'ini senin yazılımından görmüştü.. Profilimde bile hala tsunami yazar.. Senin yaptığın modu hiç yorum bile okumadan yüklerim hocam.. Emeğine sağlık.. Sadece performans için efect eklememe huyunu sevmiyorum :D :D :D :kop: . Emin değilim ekleyip eklemediğine ama yükleyeceğim yazılımını.. Teşekkür butonunu unutmadım hocam. Eline emeğine sağlık diye üşenmeden birde buradan şahsi fikirlerimi dile getirmek istedim..

Saygılarımla.

Tema efekti vardır kastırmayacak bir tema efekti...Çok şahane tema efektleri var piyasada...Onları attıktan sonra bu seferde menü den ayarları seçince teli sapıtıyor...

• Beğen
Tepkiler: ImRorschach
Erman_

Erman_

Üye
Katılıyorum.. İki yana kayan orjinal efect te çok dandik duruyor. En azından slide efect olabilir. Ama tekrar teşekkürler ;)

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Sen bu işi biliyorsun kotukoylu hatırlarsan bir modunuda ben yüklemiştim bnmde ilk cfw yüklemem idi.Halen kullanmaktayım.Senin modlarının açıkları çok daha az oluyor.Bu da bizi yormuyor açıkcası.Senden tek isteğim belki düzeltmişsindir ama , bnm cfw mde de olan bir sorun bu ; müzik çalarda yürütme anında menüye cıkarsam tekrar müzik çalara girip geri deyip şarkı seçmek istediğimde beni menüye atıyor.Umarım bu sorunuda düzeltebilirsin:Benim şahsi görüşüm bu başarılarının devamını diliyorum.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Gayet güzel oldu :) Ellerine sağlık kötü kardeşim :)

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
abim cok saolasın super bi si

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
abicim bir sorum olucakta ;

3 rompatcher yaması aktif ve açılışta çalışır durumda bunları kapatırsam bir sorun olurmu. Sonuçta bi işe yarıyoki açmışsın ama bi sorim dedim...

Bu arada fw gerçekten söylüyorum diğerlerine oranla bambaşka. birde ben extended menu koydum daha bi güzel oldu. Programları bile sanırsam sen düzenlemişsin. FW ile bayağ bi emek harcamışsın eline yüreğine sağlık abicim. tek bir sorun bile göremedim ama SİNYAL ve BATARYA simgeleri hoşuma gitmedi onları kaldırma şansım varmı yani orj. simgeler olabilirmi???

bama12

Üye
kesinlikle fw önermiyorum sunrise fw yükledim baştan güzeldi ama sonradan samça sapan hatalar çıkıyo kesin. birisi ararken melodi yarıda kesiliyo telefon kitleniyor donuyor vs vs bırakın teliniz orjinal haliyle kalsın en kısa zamanda bende eski haline döndürücem

erkaraman

Üye

--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------

• Beğen
Tepkiler: -hasangun-
tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ışıklar yani hem ekran hemde tuş ışıkları orj. 5800 'daki gibi 5 sn sönük olark kalıyor sonra sönüyor. Valla helal olsun ben bu modu bulamamıştım. :d: :d: :d: :d: :d:

• Beğen
Tepkiler: -hasangun-
wettoo

wettoo

Üye
çok teşekkür ederim solrunsuz bir fw ellerine saglık başarılarının devamını dilerim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle fw önermiyorum sunrise fw yükledim baştan güzeldi ama sonradan samça sapan hatalar çıkıyo kesin. birisi ararken melodi yarıda kesiliyo telefon kitleniyor donuyor vs vs bırakın teliniz orjinal haliyle kalsın en kısa zamanda bende eski haline döndürücem
Sayın Atilla Dorsay değerli eleştirilerinizden ötürü teşekkürler...

Madem orijinal seviyosunuz isterseniz bir de bunu deneyin....
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html

-

Teşekkürler kardeş :D
ışıklar yani hem ekran hemde tuş ışıkları orj. 5800 'daki gibi 5 sn sönük olark kalıyor sonra sönüyor. Valla helal olsun ben bu modu bulamamıştım. :d: :d: :d: :d: :d:

Dostum bir önceki mesajında sormuşun rompatcher yamalarını bunlar sistem dosyalarına erişiminizi kolaylaştırmak ve 5800 tuş ışıklarını düzeltmek için kullanılan yamalardır.

Bir diğeri de batarya ve sinyal ikonlarını beğenmediysen N8 ikon modlarından avkon2.mif dosyasını bul.
resource\apps\ klsörüne salla

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim. Bana göre bu fw 5800'ın orjinal yazılımı gibi olmuş. V52'den farkı Hızlı ve seri olması. :d:

regasoft

regasoft

Üye
kotukoylu hocam merhaba öncelikle yazılım ve emeğin için teşekkürler.Benim bi sorum olucaktı bu yazılımında da diğer c6 larda olduğu gibi mesaj saatlerinde kaymalar yaşanıyor mu?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
O değilde bende çok mesajlaşan biriyim ama ne yalan sölim forumdaki yarıdan çoğu fw'yi kurdum hiçbirindede mesaj saati gecikmesi olmadı. Ama ne zaman bi fw atsam hemen tarih/saat ayarını güncele alıyorum acaba ondan mı ??? Bi bakmanızı tavsiye ederim...

Üst Alt