çok süper olmuş eline sağlık yalnız bende bi sorun çıktı yazılım güncelle diyince müzik çalar güncellemelerini yapmıyor bi de onu yapsaydı iyiydi.başka çözümü varmı güncellemenin.

çok süper olmuş eline sağlık yalnız bende bi sorun çıktı yazılım güncelle diyince müzik çalar güncellemelerini yapmıyor bi de onu yapsaydı iyiydi.başka çözümü varmı güncellemenin.
. Emin değilim ekleyip eklemediğine ama yükleyeceğim yazılımını.. Teşekkür butonunu unutmadım hocam. Eline emeğine sağlık diye üşenmeden birde buradan şahsi fikirlerimi dile getirmek istedim..Telefonum ilk Custom Firmware 'ini senin yazılımından görmüştü.. Profilimde bile hala tsunami yazar.. Senin yaptığın modu hiç yorum bile okumadan yüklerim hocam.. Emeğine sağlık.. Sadece performans için efect eklememe huyunu sevmiyorum![]()
![]()
![]()
. Emin değilim ekleyip eklemediğine ama yükleyeceğim yazılımını.. Teşekkür butonunu unutmadım hocam. Eline emeğine sağlık diye üşenmeden birde buradan şahsi fikirlerimi dile getirmek istedim..
Saygılarımla.
Gayet güzel olduEllerine sağlık kötü kardeşim
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya abilerim ben bu jafı calıstıramıyorum bana linkini werebilcekmsiniz :/ daha yeniyim. indirdim jaf programını felan acmıo hata veriıo :S
Sayın Atilla Dorsay değerli eleştirilerinizden ötürü teşekkürler...kesinlikle fw önermiyorum sunrise fw yükledim baştan güzeldi ama sonradan samça sapan hatalar çıkıyo kesin. birisi ararken melodi yarıda kesiliyo telefon kitleniyor donuyor vs vs bırakın teliniz orjinal haliyle kalsın en kısa zamanda bende eski haline döndürücem
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ışıklar yani hem ekran hemde tuş ışıkları orj. 5800 'daki gibi 5 sn sönük olark kalıyor sonra sönüyor. Valla helal olsun ben bu modu bulamamıştım.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()