trident wt3 var ben de ve evimde de kablosuz lan var ama ne msn ne de faceden yararlanabiliyorum lütfen yardımcı olur musun?
kullanmana bağlı arkadaşım sert sabırsız ve dikkatsiz telefon kullanıyorsan alma ama özenli kullanırım diyorsan kesinlikle al derim (bu benim nacizade kişisel yorumum)bn daha telefonu almadım ama almayı düşüüorum ne dersiniz aliyim mi tavsiye eder misiniz kullanışı nasıl vs.![]()
kalvyeyi büyütme imkanı yok fakat bnde İPhoneSMS diye bir program var harfler daha büyük ondan kolay yazarsın birkaç gün içinde koyacağım siteye..
Demissiniz... Ama ben sitede goremedim... Rica etsem bu sorunu cozer misiniz? Benim mesaj sorunum var. Kutucuklar cok kucuk. 3 gun oldu... Simdiden tesekkurler...
Konuyu açan arkadaş uğramıyo bayağıdır bu konuda bilgim yok elimden geldiğince size ben yardımcı olmaya çalışıyorum. klayve konusu zor bi olay arkadaşın verdiği program orjinal telefon klavyesi gibi olmaz daha çok sıkıntı yaratır. onun çözümü için trident e sitelerinden ulaşın on ların vereceği cevaba göre yeni firewire büyük klavyeli çıkarsa yükletirsiniz
iyi günler.
Yardım icin tesekkurler... Bunu takip edecegim...
merhaba wt3 de tuş kiltnenince birde açınca çıkan sesi nasıl kapatıcaz girip çıkmadığım menü kalmadı arkdaşlar.hangi menünün içinde yapıyoruz. tşk.
çok teşekkür ederim arkdaşım bilemessin nasıl makbule geçti
arkadaşlar sorununz varsa söyleyin yardımcı lacağım sadece w-t3

Kardesım Merhaba... Baska bi yerde konu actım ama cevaba hızlı ulasabılmek ıcın sana sormaya karar verdim..Bugun Trident W-T6 ALDIM SUANDA COK MUTLUYUM HERHANGİ BİR SORUNLA KARSILASMADIM... Yanlız alısamadıgım bir durum var Menude ısım bıttıkden sonra Duvar kagıdı kısmına donmek ıcın yukarıdakı kaptma tusunu kullanıyorm telefondakı Dokunmatık olmayan tusu kullanarak duvar kagıdı kısmına gecmem ıcın nasıl bir yol ızlemelıyım yardımınız ııcn tesekkurler...![]()
W-T3 e yardımcı oluyoruz diğer modeller hakkında bilgim yok ancak tridente mesaj atarsanız kısa zamana size cevap atıyorlar
nerden atarım reis ?
hacım arka beyaz kapak lazım nerden bulabilirim acaba? birde bu wifi pek çekmiyor arkada tellerle birşeyler mi bağlıyorlarmış nedir bilgi verir misin wt3?