TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

elif_38

Üye
trident wt3 var ben de ve evimde de kablosuz lan var ama ne msn ne de faceden yararlanabiliyorum lütfen yardımcı olur musun?

gaffurchar

gaffurchar

Üye
trident wt3 var ben de ve evimde de kablosuz lan var ama ne msn ne de faceden yararlanabiliyorum lütfen yardımcı olur musun?

öncelikle modeminizin güvenlğini WPA S yaparsanız bağlanabilirsiniz WEB ..vs ayarlıysa bağlantı başarısız hatasını alırsınız.

eğer sorun devam ediyorsa lütfen ayarlarınızı ve verdiği hatayı yazarsanız yardımcı olabilirim..

007mustafa

007mustafa

Üye
bn daha telefonu almadım ama almayı düşüüorum ne dersiniz aliyim mi tavsiye eder misiniz kullanışı nasıl vs. :hmmm

gaffurchar

gaffurchar

Üye
bn daha telefonu almadım ama almayı düşüüorum ne dersiniz aliyim mi tavsiye eder misiniz kullanışı nasıl vs. :hmmm
kullanmana bağlı arkadaşım sert sabırsız ve dikkatsiz telefon kullanıyorsan alma ama özenli kullanırım diyorsan kesinlikle al derim (bu benim nacizade kişisel yorumum)

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
kalvyeyi büyütme imkanı yok fakat bnde İPhoneSMS diye bir program var harfler daha büyük ondan kolay yazarsın birkaç gün içinde koyacağım siteye..

Demissiniz... Ama ben sitede goremedim... Rica etsem bu sorunu cozer misiniz? Benim mesaj sorunum var. Kutucuklar cok kucuk. 3 gun oldu... Simdiden tesekkurler...

okanzencir

okanzencir

Üye
kalıbrasyon ıcın cooooook tesekur ederım dedın gıbı duzeldı sagol kardesım bılgılerının devamını dılerım

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Demissiniz... Ama ben sitede goremedim... Rica etsem bu sorunu cozer misiniz? Benim mesaj sorunum var. Kutucuklar cok kucuk. 3 gun oldu... Simdiden tesekkurler...

Konuyu açan arkadaş uğramıyo bayağıdır bu konuda bilgim yok elimden geldiğince size ben yardımcı olmaya çalışıyorum. klayve konusu zor bi olay arkadaşın verdiği program orjinal telefon klavyesi gibi olmaz daha çok sıkıntı yaratır. onun çözümü için trident e sitelerinden ulaşın on ların vereceği cevaba göre yeni firewire büyük klavyeli çıkarsa yükletirsiniz

iyi günler.

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
Konuyu açan arkadaş uğramıyo bayağıdır bu konuda bilgim yok elimden geldiğince size ben yardımcı olmaya çalışıyorum. klayve konusu zor bi olay arkadaşın verdiği program orjinal telefon klavyesi gibi olmaz daha çok sıkıntı yaratır. onun çözümü için trident e sitelerinden ulaşın on ların vereceği cevaba göre yeni firewire büyük klavyeli çıkarsa yükletirsiniz

iyi günler.

Yardım icin tesekkurler... Bunu takip edecegim...

sener_izmir

Üye
merhaba wt3 de tuş kiltnenince birde açınca çıkan sesi nasıl kapatıcaz girip çıkmadığım menü kalmadı arkdaşlar.hangi menünün içinde yapıyoruz. tşk.

gaffurchar

gaffurchar

Üye
merhaba wt3 de tuş kiltnenince birde açınca çıkan sesi nasıl kapatıcaz girip çıkmadığım menü kalmadı arkdaşlar.hangi menünün içinde yapıyoruz. tşk.

MENÜ-TEMA-AP(sarı renkli bi ikon)- kilit kaydırma seçeneğini 1 den 0 a getir kilit sesi kapanmış olacaktır

sener_izmir

Üye
çok teşekkür ederim arkdaşım bilemessin nasıl makbule geçti

yolcu20

Üye
arkadaşlar sorununz varsa söyleyin yardımcı lacağım sadece w-t3

Kardesım Merhaba... Baska bi yerde konu actım ama cevaba hızlı ulasabılmek ıcın sana sormaya karar verdim..Bugun Trident W-T6 ALDIM SUANDA COK MUTLUYUM HERHANGİ BİR SORUNLA KARSILASMADIM... Yanlız alısamadıgım bir durum var Menude ısım bıttıkden sonra Duvar kagıdı kısmına donmek ıcın yukarıdakı kaptma tusunu kullanıyorm telefondakı Dokunmatık olmayan tusu kullanarak duvar kagıdı kısmına gecmem ıcın nasıl bir yol ızlemelıyım yardımınız ııcn tesekkurler... :hmmm:hmmm

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Kardesım Merhaba... Baska bi yerde konu actım ama cevaba hızlı ulasabılmek ıcın sana sormaya karar verdim..Bugun Trident W-T6 ALDIM SUANDA COK MUTLUYUM HERHANGİ BİR SORUNLA KARSILASMADIM... Yanlız alısamadıgım bir durum var Menude ısım bıttıkden sonra Duvar kagıdı kısmına donmek ıcın yukarıdakı kaptma tusunu kullanıyorm telefondakı Dokunmatık olmayan tusu kullanarak duvar kagıdı kısmına gecmem ıcın nasıl bir yol ızlemelıyım yardımınız ııcn tesekkurler... :hmmm:hmmm

W-T3 e yardımcı oluyoruz diğer modeller hakkında bilgim yok ancak tridente mesaj atarsanız kısa zamana size cevap atıyorlar

gaffurchar

gaffurchar

Üye
nerden atarım reis ?

gerekli yerleri uygun şekilde doldurun oraya yazacağınız e-maile cevabı atıyorlar mutlaka önemli !!! e-mailinizi kontrol ederken "gereksiz mesajlar" kısmına bakmayı unutmayınız

altundalserdal

Üye
hacım arka beyaz kapak lazım nerden bulabilirim acaba? birde bu wifi pek çekmiyor arkada tellerle birşeyler mi bağlıyorlarmış nedir bilgi verir misin wt3?

gaffurchar

gaffurchar

Üye
hacım arka beyaz kapak lazım nerden bulabilirim acaba? birde bu wifi pek çekmiyor arkada tellerle birşeyler mi bağlıyorlarmış nedir bilgi verir misin wt3?

kapak konusunda eğer tv özelliğini kullanmıyorsanız i-phone kapağını öneririm uyumludur yada herhangi bir trident satış yerinden temin edilebiliyor. wi-fi konusunda bazı anycool modellerinde arka kapağın
altındaki yeri folyo ile yapıştırıyorlar aman siz sakınyapmayın o telefonlar garantili değil siz yaparsanız garantili telefonunuz bozulma v garanti kapsamından çıkma durumu söz konusu olur. wi-fi çekme her telefona, coğrafi konuma, binalara vsvsvs değişebilir

melo1907

Üye
selam ben bugün telefonun ayarlarını biraz kurcaladım ve sonra arama yaparken operatör servislerini kontrol et şeklinde bir yazı çıktı şimdi kimseyi arayamıyorum ancak mesaj atabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt