TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

doom_emre12

doom_emre12

Üye
benim telefonun dokunmatigi kalbrasyonunda 1 sworun var galbia odkuom dokuom dokunmuo :D kalem ayari yapıorm ama olmuo napmaliyiz

kalazakki

kalazakki

Üye
ßence yok sen basamıyorsun...

asur33

Üye
1- ben trident wt3 mü yoksa trident wt6 mı alsam die düünüyom :hmmm fakat kafam karıştı
2- trident güvenilrbi markamı bu markayı 1.5aydır araştırıyorum bir forumda kötü diorler bir forumda iiii ok güzel bir telefon diorlar bir de bu trident türk malı mı çin malı mı benburadaki bir telefoncudan baktım gayet güzel gözküyordu ama bilemiyorum bir sorum daha olacak bu trident örnek vereyim wt3 de rehber görünümü ve mesajlardaki gelen kutusunun görünümünü birkaç fotoğrafla gönderebilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

ben trident wt3 mü yoksa trident wt6 mı alsam die düünüyom:hmmm fakat kafam karıştı birde trident güvenilrbi markamı bu markayı 1.5aydır araştırıyorum bir forumda kötü diorler bir forumda iiii ok güzel bir telefon diorlar bir de bu trident türk malı mı çin malı mı benburadaki bir telefoncudan baktım gayet güzel gözküyordu ama bilemiyorum bir sorum daha olacak bu trident örnek vereyim wt3 de rehber görünümü ve mesajlardaki gelen kutusunun görünümünü birkaç fotoğrafla gönderebilirmisiniz?

arkadaşlar ben trident wt3 mü yoksa trident wt6 mı alsam die düünüyom:hmmm fakat kafam karıştı birde trident güvenilrbi markamı bu markayı 1.5aydır araştırıyorum bir forumda kötü diorler bir forumda iiii ok güzel bir telefon diorlar bir de bu trident türk malı mı çin malı mı benburadaki bir telefoncudan baktım gayet güzel gözküyordu ama bilemiyorum bir sorum daha olacak bu trident örnek vereyim wt3 de rehber görünümü ve mesajlardaki gelen kutusunun görünümünü birkaç fotoğrafla gönderebilirmisiniz?
Maxicep.com - trident wt3 ile ilgili bir kaç soru
not: şmdiden teşekkürler

SiprintisT

Üye
Arkadaşım Ben wt3 aldım beyaz. Adam Bana vitrindekini verdi bozuk cıktı dokunmatıqlıgı. neyse gönderdik tridente busefer gönderdikleri telefonun dokunmatiginde tıkyok. 1 sefer 0 tel gönderdiler. aldım baktım menü ye geçme tuşu çalışmıyor. şimdi elimde 1 tane daha gönderdiler bu iyi gibi ama buda menü tuşu cok göçük deli oLdum xS

w t 6 al yazılımı son sürüm.

asur33

Üye
saol arkadaım tşk kürler
birde önemli yerlerin fotolarını gösterebilirmisin

yani telefonun mesajlar olsun rehber olsun rdaki fotolarıı çekip

arkadaşlar trident wt-6 370 diorlar bana göre 350 başka yerlerde fiyatını yazsın lütfen

I AM LEGEND1503

Üye
faceye giremiyomm bütün net ayarlarım tam internete sorunsuz giriyorum ama facebook a giriş yapmıyorrr

220602

Üye
Wi-fi çekim gücü diğer çin malı telefonlara göre daha zayıf kalıyorbaşka telefonlar ağ bulurken trident w t3 marka telefonum bulamıyor.

campsnac1

Üye
trident wt3 kullanıyıorm.internette çok yavaş.facebook ta yorum yapıyorum gitmiyor mesela:(

elifberil

Üye
nereden nasıl küçültebiliriz lütfen yardımcı olurmusunuz.

BrokenDoll.

Üye
Merhabalar. Telefonumu alalı 3 hafta oldu. 1 hafta sonra dokunmatik ekranı bir anda bozuldu. Garantiye yolladım, 2 hafta sonra "Kalibrasyon ayarı yapıldı." denilerek yollandı. Telefonu daha açalı 1 saat oldu. Ama dokunmatik ekranda yine sorun var. Ekranın kenarındaki tuşlara basmaya çalışırken ya bir yanındakine ya da üstündekine basıyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm. Fakat şimdi telefonumu açmaya çalışırken yine sorun yaşıyorum, o yüzden açamıyorum. Dokunmak istediğim harfe hiçbir şekilde dokunmuyor. Silmeye çalıştığımda da direk el yazısı olarak algılıyor. Ne yapmam gerekiyor? Eğer yardım edebilirseniz çok sevinirim. Tekrar garantiye yollamak istemiyorum. Çünkü daha da bozuyorlar gibi geliyor.

yüksel yiğit

Üye
Arayan kişiye tam ekran için foto atıyorum dosya büyük limit yazıyor ne yapmam lazım

securitylove

Üye
Aman ALLAH uzak etsin o telefondan beni, normal taşıma kılıf al dediler wt-3 için aldım, cebinde taşıma dediler, gömleğimin cebinde taşıdım, hiç birşey yapmadığım halde ekran masmavi renge büründü. telefon gitti, servise göndersende yine aynı sorun olur deyince, bende nokia e-66 aldım kafam rahat Nokia Sen Birtanesin... WT-3'e verilen paranın üstüne 300 daha koyun BİMEKS'te 2.Evre İPHONE'lar var 650 TL'ye... yazık etmeyin paranıza...

rashid19

Üye
wi-fi i nasıl ayarlıcaz yardımcı olurmusun

neco06anka

Üye
merhaba arkadaslar ben wlandan ınternette baglanamıyorm ne yapcm bilen varsa söyleyeblır mi simdiden tesekkürler..

caws61

Üye
benim sorunum daha buyük sanırım çift sim kartı bir türlü çalıştıramadım wt3 model telefonum çift sim modu açık sim 1 bulunuyor sim 2 aranıyor diyor ama ardından acil durum uyarısı simlerin yerini değişiyorum
yine aynısı 1. simi devreden çıkartıp deniyorum o zaman 2. sim devreye giriyor çok acil bilen biri varsa yardım etsin

CriticalDamaqe

Üye
arkadaslar aslında bir tane daha tlf almak istiyorum, bunun için w-t3 ve myphone m9 aklımdan cıkmayanlardan:hmmm

birde 3 gün önce pixma v999 u gördüm şaştım kaldım hepsinin özellikleri birbirinden güzell

ama önemli olan bu telefonlardan birinin beni 3-4 sene götürmesidir:hmmm:hmmm:hmmm

3 telefon arasında kaldım
myphone m9-pixma v999-trident w-t3

sizce hangisini almalıyım_? özelliklerini = + ve - yönlerini sölermisiniz

kullananlar bilir yorumlarınızı bekliyorum:aman2::turkiye::trip:

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekran kalibrasyonu yap sorun onda . kalibrasyonda çıkan işaretin tam üstüne dokun. eğer yanlarına dokunursan mesaj yazarken n yazmak istediğinde a harfi çıkar

aysudecan

Üye
benım yardıma ıhtıyacım var. nete gıremıyorum wıfı yı anlamadım. 4gb hafıza kartı aldım 8 mı alayım.fılm yukleyıp yolculuklarda ızlemek ıstıyorum yukleyebılırsem

salihcan_par

Üye
ya abicim bendede bu telefon mal yaa ya w-t3 war ama tırnakla dokunun ca calısıo nasıl bir iştir anlamadım yaa:S (tırnak veya serbir kalan falnala parmagımla donunuom calışmıo sizinir oldum nolur yardım edşn yaa

kardeşler bide benim bi sorunum daha war tell java uyumlu ama uygulama fln yukluom javayla uyumlu oyun falan yukluom loadıngde donu veye menüye gelinc e dokunulmuo bı yardım bu da önemli bir sorun benim için acıl yardım :S

Üst Alt