TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sana ayarlardan lcd parlaklık ayarını düşürmeni öneririm faydası olacaktır

bu faydalı olur eğer wifi kullanıyorsan açık bırakma işin bitince kapat şarjı ok yiyor bluetooth ta böyle bu donanımlar açık olduğunda şarj çok çabuk gidiyor.:oke:

maxicepx

Üye
video oynatısını begenmiyorum. ek olarak yükleyebileceğim tavsiye bi video oynatıcısı var mı acaba? :?

furkantel

Üye
trident wt3ün kapağı bildiğimiz gibi normal açılıp kapanıyor değilmii bastıarark açıyon bastırarak kapatıyonn shopping tvden alcam aldımda kargo ile gönderiyorlar

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
maxicepx: birkaç gün içinde hem müzik hem videoyu güzel oynatan ve arayüzü güzel bir program koyacağım siteye..

furkantel: dediğini tam anlamadım ama nasıl açılır söyliğin;şarj etme yerinden hafifçe kanırtarak tırnağını araya sok ve kapağın etrafında gezdiro kendisi açılır. kapatmasınıda yaparsın sadece telefonu yerine oturt bu kadar.

kalazakki

kalazakki

Üye
Benim Bir sorunum var telefonuma yüklediğim programlar java dosyasına geliyor. Onları ana menume kısa bir yol yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

temasan53

temasan53

Üye
Benim Bir sorunum var telefonuma yüklediğim programlar java dosyasına geliyor. Onları ana menume kısa bir yol yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Olsa iyi olurdu ama maalesef öyle olmuyor....

kalazakki

kalazakki

Üye
Ebuddy, msn, opera vs. ana menüde var ama nasıl olurda olmaz anlamadım o kadarda sayfa koymuşlar koysunlar die sanmıştım :S ama genede çok teşeküür ederim.

extazi121

Üye
Ben hafıza kartına attıgım muzıklerı gormuo telefon Her formatta atmayı denedım 1 boka yaramadı bu sorunu nasıl cozebılırız bırınız bakabılırmı acaba:(:(:(

furkantel

Üye
bende trident aldım çoookkk memnunummm

kalazakki

kalazakki

Üye
Arkadaşlar öncelikle mp3 e müzik yüklememk için formata gerek yoktur. Arkadaşım önelikle bütün müziklerini hafıza kartının My Music klaörüne atıcaksın ( önemlidir yapmazsan çalamazsın müzikçalardan müzik) mp3 leri mymusic e attıktan sonra muzikçalara gir ssağda ok işareti var onu tıkla alt taraftaki seçeneklerden altaki en sağ ( üç nokta gibi bi şekli var ikonun) onu tıkla bu şekilde olmalı :
ESKİ ÇALMA LİSTESİ : HAFIZA KARTI
OTOMATİK LİSTE OLUŞTURMA : AÇIK yapınca bi müzikçalardan gir çık sorunun halledilmiş olacaktır

--------------- Ekleme ---------------

Kaptannova bence java dosyasındakiler ana menüye gelebiliyor.Fakat şu anda biz bilemiyoruz.Bu aralar ana menüdeki ikonlar hakkında bir kaç bir şey buldum. Gel beraber çalışarak bu işi halledelim. Teşekkürler

maxicepx

Üye
@kalazakki ve @Kaptannova
ben de sormuştum daha önce onu. ikonlara 2sn basılı tutunca yerlerini değiştirebiliyomuşuz. :)

sebahattinART

sebahattinART

Üye
bendede w-t3 var.bircok program ve oyun yuklu ama bazi programlari acinca telefon kapaniyor . mesela ucwep 7.0 versiyonunda ve bolt browserde videoyu acinca da kapaniyor ooofffff yardim edin simdiden tesekkrler

kalazakki

kalazakki

Üye
Ben ikonlarının yerini değiştirmeği bahsetmiyorum bir ikondan ikinci bir ikon yapmayı diyorum. Örneğin bir sms ikonu varken onu 2 tane yapıyoruz.

busted08

Üye
Akadaslar bende arayan resmini gösterme özelliğini kullanamıyorum dosya limiti çok biyik diye bir hata veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz.(şimdiden teşekkürler)

kalazakki

kalazakki

Üye
Fotoğrafı küçültsen sanırım olabilir. Örneğin 128x128 boyutlarında resim isterken sen ölçüleri daha fazla olan bir resim koyduğunda kabul etmez.

blue_CrY

Üye
mms ayarlarını yapamıyorum olmuyor sebebini biliyormusun ?

kalazakki

kalazakki

Üye
arkadaşım ben yapmayı bilmiyorum: Fakat sadece işime yaramadığı için bilmiyorum. Sana bu konuda yardımcı olayım. Sitede araştırma yaparsan nasıl yapılacağını bulabilirsin...

extazi121

Üye
Muzık atamayn arkadaslar bende atamıodum muzık attıgım klasorun ısmını My Music Yaptım bı baktım ıcındekı muzıklerı gordu telefon.Ama dikkat bu klasore sadece muzıklerı atın klasor ıcıne klasor olusturmayın
mesela My Music klasorunun ıcıne turkce muzık Yabancı muzık dıe klasor acmayın dırek atın :)

1 de ben su ınternet wap gprs ayarını yapamadım yaptımda olmadı gırmıo ınternete o sorunu nasıl cozecez kardes resımlı anlatım yapacak olan bırı warmı :S

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
sabit konularda mms-gprs konusu var oradan bkarak yapabilirsin..

busted08

Üye
Fotoğrafı küçültsen sanırım olabilir. Örneğin 128x128 boyutlarında resim isterken sen ölçüleri daha fazla olan bir resim koyduğunda kabul etmez.

Ama bn telefonun kendi kamerası ile cektiğim resimleri kullanmaya calısıyorum yinede olmuyor.peki o fotoğrafların boyutlarını nasıl küçültürüz??

Üst Alt