Trident MB550 ve T828

Sponsorlu Bağlantılar

Botturgec

Botturgec

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB550 ve T828
Arkadaşlar İki gün önce mb550 almıştım.Bir çok sorun çıkarttı ve yarın büyük olasılıkla t828 modeli ile değiştireceğim. Arkadaşlar bu iki telefondan hangisinin daha iyi olduğunu söylermisiniz ? Hangisi üst model ? Ayrıca tüm telefonlarda 2-3 mp diye yazmışlar. Mb550 1.3mp çıktı sanıyorum t828' de öyle.Mb550 ile çektiğim videolar çok kalitesizde ve izlerkende oldukça yavaştı.Bilgisayardan attığım mp4 formatlı videolarıda oynatırken aşırı şekilde takılıyordu.T828 de böyle bir sorun var mı ? Yada şöyle sorayım ben bu telefonla mp4 film izleyebilir miyim ?

Yarın bi karar vermem gerekli hangisini alayım ? Mb550 mi yoksa T828 mi ? Bir çok forumda yardım aradım ancak bulamadım umarım maxicep üyeleri yardımcı olur...Şimdiden çok teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar :/

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar İki gün önce mb550 almıştım.Bir çok sorun çıkarttı ve yarın büyük olasılıkla t828 modeli ile değiştireceğim. Arkadaşlar bu iki telefondan hangisinin daha iyi olduğunu söylermisiniz ? Hangisi üst model ? Ayrıca tüm telefonlarda 2-3 mp diye yazmışlar. Mb550 1.3mp çıktı sanıyorum t828' de öyle.Mb550 ile çektiğim videolar çok kalitesizde ve izlerkende oldukça yavaştı.Bilgisayardan attığım mp4 formatlı videolarıda oynatırken aşırı şekilde takılıyordu.T828 de böyle bir sorun var mı ? Yada şöyle sorayım ben bu telefonla mp4 film izleyebilir miyim ?

Yarın bi karar vermem gerekli hangisini alayım ? Mb550 mi yoksa T828 mi ? Bir çok forumda yardım aradım ancak bulamadım umarım maxicep üyeleri yardımcı olur...Şimdiden çok teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar :/

Merhaba;

Öncelikle sorunu şu açıdan inceleyelim. Şu anda piyasada bulunan (özellikle) Trident cihazlarda belirlenmiş kronik bir problem yok. Dolayısıyla sizin Mp4 formatlı dosyaları takılma sebebiyle izleyememeniz elinizde bulunan telefonla ilgili bir problem. Bu nedenle eğer özelliklerinden ve ergonomisinden memnunsanız Trident'ten Anycool'a geçmenizi önermem. Eğer değiştirmek isterseniz de yine bir Trident almanızı tavsiye ederim. Çünkü unutmamak gerekir ki Türkiye'ye TV'li telefonları Anycool getirmiştir fakat bunların faturalı ve garantili olanlarını Trident getirmiştir. Ayrıca biliyorsunuz ki Trident elektronik ürünler (DVD, VCD, kamera vs) alanında Türkiye'de yıllardır hizmet vermektedir ve servisi yaygındır. Hangisi üst model sorunuzunda cevabı şu hiçbirisi... Çünkü hemen hepsinin özellikleri aynı. Bu iki telefonunda özellikleri aynı gibi. Bizim işimize yarayacak belirgin bir üstünlükleri söz konusu değil.
Özet olarak Anycool T828'de de, Trident MB550'de de MP4 izleyebilirsiniz. Bana kalırsa en doğrusu elinizde bulunan cihaza yeni yazılım yükletmeniz. Böylece en masrafsız şekilde sorundan kurtulursunuz. Ama yeni bir cihaz önermemi istiyorsanız ve iPhone tarzı cihazlara ilgi duyuyorsanız size Samsungi900 Omnia benzeri olan Trident MB1300T model cihazı öneririm.
cihaz bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz
Saygılarımla...

yusuf067

Üye
Trıdent mb 550 t kulanım kılavuzuna ihityacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar...

kadira

Üye
bende trident mb550t var neden se oyunlar calışmıyo sölermisin

kurtegilmez

Üye
ARKADAŞIM TRİDENT in hiç bişeyini alma benden söölemesi. Ne servisi servis ne de makinası makina. Bende var makinam arıza yaptı servis parasıyla 45 günde teslim etti. Gerisini var sen düşün

KollarınKurdu

Üye
beyler ben bir trident t828 aldım bin pişman oldm çünkü garanbtiye 6 kez gitti bu ne ya bunu yapamıyolar sonra bizi vermeye çalışıyolar işte garentiden yeni geldi gene göndercem çünkü ikinci si kart okumuyor sürekli böle oluyo alma bırak kerdeş nokia al daha iii hem de çok sağlam

mhaserci

Üye
ya ben bir tane trident aldım bataryasın da sorun çıktı götürdüm belki inanmassınız diyor bataryaya garanti bakmıyor orası tamam anladık dedim batarya ne kadar diyor batarya yok ben tarsus ta oturuyorum batarya almak için ta mersine gitmem lazımmış nalet olsun dedim attım bir köşeye öyle gitti.

ddddsss

Üye
aga benım terıdentın tek sorunu oyun atıom java nes jar hepsını tattım tık yk nasıl o
olcak bu ıs

Takipçi Satın Al

Üst Alt