nokia N8-E7 arasındaki farklar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitarsist

gitarsist

Üye
    Konu Sahibi
nokia N8-E7 arasındaki farklar ?
s.a.

arkadaşımın babası gümrükçü. Bulgaristan'da telefonların ucuz olduğu söyledi ve bende N8 almayı düşündüğüm için fiyatı sorduttum. Kesin bir fiyat söylemedi fakat ucuzmuş. Bende ortalama ne kadardır diye göz attım. Bulgaristandaki telefon satan sitelerden fiyat öğrenmek için araştırma yaptım. Sitede N8'i buldum fakat E7'de satıştaydı. İkisi arasında kaldım. Çok bir fark yok bence. kamera çok önemli değil.

sormak istediğim üç tane soru var.
1- E7'de,N8'de yapılabildiği gibi usb mouse bağlayabilir miyim ? ve N8'de yapacaklarımın hangilerini,E7'de yapamam.
2- türkçe dil nasıl yüklerim ?
3-internet için flash desteği var mı ? videoları izleyebilir,facebook'ta sohbet edebilir miyim ?

karşılaştırma artık sıktı biliyorum ama ikisi arasında kaldım. Kızmayın lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca mkv-mp4 formatlı filmler izleyebilir miyim ?

apobaba1234

apobaba1234

Üye
e7 nin n8den sadece kamerası düşük başka bi eksiği yok e7 de 8mp kamera var

1)bağlarsın
2)telefoncular yüklüyo 30-35tl ye
3)var,evet

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bnm de arkadaşımda var yurd dışından almış telefonu ama türkiyde hattı kullanamıyor telefonu açtırmak gerekiyormuş

calis84

calis84

Üye
Bnm de arkadaşımda var yurd dışından almış telefonu ama türkiyde hattı kullanamıyor telefonu açtırmak gerekiyormuş
Yurtdisindan gelen telefonlari türkiyede legal olarak kullanmak istersen iki imkan var.
1. Telefonunun Faturasiyla gümrük amirligine gidib, kdv oraninin ödemek.
2. Telefonu gecerli bir pasaport üzerine kayit ettirmek, bunu da telefoncular pasaport varsa sanirim 5-10tl ye yapiyor

maktama

maktama

Üye
s.a.

2- türkçe dil nasıl yüklerim ?
Türkçe dil için telefoncuya para vermeniz gerek yok. navifirm ile orjinal Türkçe bir fw indirip JAF yada Phoneix ile yüklersiniz, yükleme ayrıntıları forumda bir çok kez anlatılmıştır.

gitarsist

gitarsist

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler.

Marksiz

Üye
Ben şuan Bulgaristan'da Plovdiv'deyim pek araştıramadım ama ciddi bir fiyat farkı var mesela iPhone 4 Tr de 2000 civarı burada 1000 ama şöylede bir durum var genelde hat firmalarından alıyorsunuz Globul,MTel bu firmalardan alınca mesela 1 yıl faturalı hatlarını kullanıyorsunuz aylık 40 tl bu 40 tlde de bedava dk. var Tr'den 3 numarayla ücretsiz konuşabiliyorsunuz vs..ama 5800 Tr de 480 civarı burada 280 arada uçurum var kapsamlı bir araştırmadan sonra kesin bilgiler vermeye çalışırım.

SilentOne

SilentOne

Üye
malesef vergiler yüznden baya bir uçurum oluyor

gitarsist

gitarsist

Üye
    Konu Sahibi
şu anlaşmalar kötü oluyor.
arkadaşım gitti kendine 5800 aldı. o kadar çok fark olmadığını söylüyor. 50 tl felanmış.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Ben de arnavutluktayim burada da teller ucuz, e7 kullaniyorum 200 euro free sim

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
E 7 daha iyi sanirim bu arada

maktama

maktama

Üye
10 aylık ölü konuyu diriltmişsin yahu:d:

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Engin_ER

Engin_ER

Üye
E7 Almayı düşünüyorum bütçeme en yakın telefon bu sanırım. 1000 +/-100 tl olabilir. tavsiye edermisiniz.

maktama

maktama

Üye
E7 Almayı düşünüyorum bütçeme en yakın telefon bu sanırım. 1000 +/-100 tl olabilir. tavsiye edermisiniz.

1000 tl'ye android işletim sistemli bir telefon almanı öneririm. Eski bir symbiancı olarak 1000tl'yi symbiana şu zamandan sonra gömmezdim.

• Beğen
cortex47

cortex47

Üye
Ben de e7 kullanıyorum, çok da memnunum ama o parayı verme sen e7'ye...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...