Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

veysi tutak

Üye
trident ck 2008 mms gprs ayarları varmı ilgilenirseniz sevinirim
şimdiden t.ş.k

MadloveR2

Üye

pusucu_25

Üye
Selam, yazdım ama gözden kaçtı galiba T828 e uygulama yüklenebilir mi? Java , flash , html vb. birşeyler yüklenebilir mi? Şimdiden teşekkürler

fxlove

Üye
arkadaşla benim bi mb-770 marka telefonum var ve bellek kartında müzikk olmasına rağmen müzik çalarda oynatma listesine müzik koyamıyorum.bu hatayı nasıl düzelte bilirim.

hataylı

Üye
slm bende 330t almayı düşünüyorum ama herkes bi tarafını kötülüyor anlamadım
kamerası 3,2 değil mi

--------------- Ekleme ---------------

trident çin malımı

pckobat28

pckobat28

Üye
ya arkadaşlar bende trident mb550t var ben telefonuma oyun tema v.s. atmak istiyorum arıyorum ama bir türlü bu telefonun uzantısını bulamadım bu konuda yardım lütfen ilgilenenler için şimdiden teşekkür ederim

ferdaışık

Üye
slm arkadaşlar bende digipone dg 66 var bunun mms ve internet ayarlarını bulabilirmiyiz aceba tşk

42derbeder

Üye
slm arkadaşlar bende trident mb 330t aldım,birini aradığımda karşı tarafın sesi çok az geliyor, ses ayarı en sonda olmasına rağmen yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

ofof1

Üye
Lutfen mb-888t Markali Telefonumdan Ses cıkmıyor sesi icin almistim :S xs Lutfen Yardimlarinizi Beklyiorum [email protected]

arvas13

Üye
hataylı kardeşim trident alma ne olursa olsun alma ben aldım hergün kafamı duvarlara vuruyorum..

Ahh ahh

Onun yerine nokia IPhone var o harika bişey yada daha iyi bişey alabilirsinb

crazyboy64x

Üye
kardesim aynısını bende yaptım cözüm bulabildinm buldunsa lütfen yardım

MadloveR2

Üye
ofof1 bendede MB 888 T var. Sesi gayet güzel bence senin telefonunda bir sorun var. aldığın yere götür sor. Ben 7 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok

greenmile

greenmile

Üye
aynen bende trident kullanıyorum ama daha bi sorun çıkarmadı çok şükür...

ozelkullanıcı

Üye
Trident-MB-330T marka cep telefonu aldım yanında 2GB hafıza kartı verildi bu hafıza kartına ne oyunu ne programı atarsam atayım(telefondan sarnım ama hafıza kartyla alakası yok)programı yukleyemiorm..
''Programı ac'' diyemiorm o secenek yok yardım pls!

bide ozur dileyerek solüyorum sesde az cıkıyor hoporlore gore sesinide nasl acabilirm telefonn markası''TRİDENT MB-330T''

alpiii1905

Üye
trident MB-1100 özelliklerinde konuşurken sesimizi kadın çocuk sesi olarak değiştirebildiğimiz yazıyor ancak ben böyle birşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

alialex

Üye
slm arkadaşlar ben de n80 cep telefonu var ve ona ses degiştirici yani erkek sesini bayan sesine cevirecek proğram arıyorum mumkun mu

slm arkadaşlar ben de n80 cep telefonu var ve ona ses degiştirici yani erkek sesini bayan sesine cevirecek proğram arıyorum mumkun mu herşey için tşk

MadloveR2

Üye
arkadaşlar tridentler için teknik mode kodu *#864364# bu kodu ekrana yazın menü açılır ordan ses e girerseniz istediğiniz çekilde konuşma çalma ve kulaklık ses ayarlarını yapabilirsiniz.

Arkadaşlar söylemeyi unuttum bu kodu girip menüyü açarsanız kesinlikle hıgh speed sım yazısını seçmeyin teliniz kapanır yeni program attırmak zorunda kalırsınız.

SUBAY25

Üye
slm millet bu trident 888t sesine çözüm bulan varmı

arvas13

Üye
arkadaşlar mb-100 kullanıyorum sorunlarıma çözüm bulabilecek kişiler varsa lütfen msn ekleyin

[email protected]

ÜYE OLMAYANLAR İÇİN

emre
arvas
@
hot
mail.
com

MadloveR2

Üye

Üst Alt