arkasından takılıyo micro sd 2gb a kadar benikinde öyle sende bir bakArkadaşlar ben trident MB-100 Telefon kullanıyorum ancak kameraya girdiğimde kamera modülü hazır değil diyor ne yapmam gerekir bide bu telefona hafıza kartı takılabiliniyormu cevaplar mail adresime olursa sevinirim
[email protected]
--------------- Ekleme ---------------
şans işi ama birazda bizim vestel 84 ekran tv var 5 kere bozuldu ama akrabalarda da var aynısı daha 1 kere bozulmadı benim tel sağlam çıktı yani müzik attım süper ses veriyor kamera çok canlı zaten java değil linux işletim sistemi varmb330t 3mp yazıyor ama hiç zannetmiyorum java var diyolar oda yok sorunlu telefon elinde kalabilir cuma günü aldım donma probleminden görüşme esnasında konuşmayı kesiyo diye garantiye götürdüm haaaa GARANTİ çok önemli sirkecide teşekkür ederim ilgilerine kalemi aldığım gün kaybettim 5 tl yenisini aldım 1 lira etmeyen kalem etmez ya 5 lira 10 dkk içinde 3 kişi teknik servise geldi dokunmatıik ekrandan kulaklık sorunundan karşıya ses gitmemesinde ona göre araştırın sorun aöle alın başka bi markanın telefonunu inceledim vga kamera benim 3.2 mp den iyi görünntü alıyo çekiyo ekran cap canlı

mikrofon ayarlarından olabilirDÜN TRİDENT MB-800 CEP TEL ALDIM SES KARŞI TARAFA COK AZ GIDIYOR PROBLEM NEDIR ARKADASLAR BUNUNLA ILGILI BILGI VERIRSENIZ MEMNUN OLURUM + FABRİKA AYARLARININ ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN....![]()
trident java desteklemez ki linuxya benim kn-a75d model telefonum var
sizden ricam
1-oyun ve java destegi ile ilgili program
2-farklı bir muzik calar programı cunki mevcut olan cok berbat ne lıste yapabılıyorum nede klasorlerımı esleyebılıyorum
3- çektiğim videoda senkron kayması yasıyorum
4- sım 1 in sinyal alımı sım 2 ye gore daha zayıf hatta hattın gıtmesıne sebeb oluyor
bu konularda bana yardımcı olabılırmısınız ve onerecegınız programları telefonuma nasıl kuracam acıklarsanız sevınırım

diğer bataryayı denedin mitrident mb 200 cep telefonu kullanıyorum.. daha dün aldım dün şarjı bitince şarja taktım ama bugun yine şarjı bitti bu normal bi durummu
--------------- Ekleme ---------------
bide şarja takınca şarj aletinde bir kırmızı bir yeşil ışık yanıyor:S
e-mail at sipariş ver kargodansarj aletı nasıl bulunur bılen yok mu??? Bursa

e-kitap world den oluyor not defterinde olmuyorarkadaşlar telefonun kulaklıktan çıkan ses sorununu hala gideremedim, izmir deki bayinin dediğine göre bu telefonun sesi bu karmış, yani yolculukta film izlemek hayal oldu gibi, mp3 ise işkence(ses çok kısık).
bunun dışında bir de bluetooth problemim var. başka telefonlara bağlandım ama bluetooth kulaklığa bağlanamadım. sanırım böyle bir eksiği de var telefonun, bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
trident kn a75d herşey var ama kullanamazsınız. böyle tuhaf bir telefon olurma ya. sessiz modu yok, hoparlör çok iyi ama kulaklıktan ses gelmiyor (böylece ne dogru düzgün müzik dinleyebiliyorusn, nede video izleyebiliyorsun, ayrıca konuşamıyorsun da) , bluetooth kulaklık bağlanamıyorsun, eller serbest te karşıdaki sesi alamıyor.
allahım ne yaptım ben bu telefona para vererek.
bir de e kitap için hangi format uyumlu acaba?
teşekkürler
tema sitesini bana yollayabilir misin ya yada buraya yaz herkes faydalansın ben tema bulamadımkn75d ye uyumlu teme oyun duvar kagıdı bulunuyo yanlız telefon hafızası 192kb gecmemesı lazım sımdı tel hafızasını yukseltmek ıcın bır yontem bılen varmı?

n:işte bende onu araştırıyorumSÜPER ÜYEYİM kamera çok canlı zaten java değil linux işletim sistemi var
linux diyosun peki uygun oyun veya proğram nasıl yüklicez
jar jad 2jme nes sis bütün bunları denedim ama ııı linux nasıl yüklücez oyun proğram varmı bildiğin