Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

EMİN.ALTUN

EMİN.ALTUN

Üye
benim anycool f999 telefonum var arama yaparken çogu zaman arama yapmıyo bagtanlı olanaksız diyo yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

polat2379

Üye
mb330t aram esnasında konuşma kesiliyor sanki karşı tarafın yüzüne kapatmış gibi oluyo ayarlardan sonlandırma ayarınıda yaptım işe yaramadı vede 5 gün oldu alalı donma yapıyor genelde tv izlerken sorun proğramsalmı yoksa bi hatamı ericsonlarda olduğu gibimi donma sorunu yardımcı olursanız sevinirim

berkceee

Üye
arkadaşlar trident mb330 kullanıyorum ebook nasıl okunuyor program falan mı gerekli yardımcı olursanız sevinirim

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
TRIDENT MB 330T telefon aldım iyi mi

polat2379

Üye
mb330t 3mp yazıyor ama hiç zannetmiyorum java var diyolar oda yok sorunlu telefon elinde kalabilir cuma günü aldım donma probleminden görüşme esnasında konuşmayı kesiyo diye garantiye götürdüm haaaa GARANTİ çok önemli sirkecide teşekkür ederim ilgilerine kalemi aldığım gün kaybettim 5 tl yenisini aldım 1 lira etmeyen kalem etmez ya 5 lira 10 dkk içinde 3 kişi teknik servise geldi dokunmatıik ekrandan kulaklık sorunundan karşıya ses gitmemesinde ona göre araştırın sorun aöle alın başka bi markanın telefonunu inceledim vga kamera benim 3.2 mp den iyi görünntü alıyo çekiyo ekran cap canlı

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
Arkadaşlar ben trident MB-100 Telefon kullanıyorum ancak kameraya girdiğimde kamera modülü hazır değil diyor ne yapmam gerekir bide bu telefona hafıza kartı takılabiliniyormu cevaplar mail adresime olursa sevinirim

[email protected]

--------------- Ekleme ---------------
arkasından takılıyo micro sd 2gb a kadar benikinde öyle sende bir bak

mb330t 3mp yazıyor ama hiç zannetmiyorum java var diyolar oda yok sorunlu telefon elinde kalabilir cuma günü aldım donma probleminden görüşme esnasında konuşmayı kesiyo diye garantiye götürdüm haaaa GARANTİ çok önemli sirkecide teşekkür ederim ilgilerine kalemi aldığım gün kaybettim 5 tl yenisini aldım 1 lira etmeyen kalem etmez ya 5 lira 10 dkk içinde 3 kişi teknik servise geldi dokunmatıik ekrandan kulaklık sorunundan karşıya ses gitmemesinde ona göre araştırın sorun aöle alın başka bi markanın telefonunu inceledim vga kamera benim 3.2 mp den iyi görünntü alıyo çekiyo ekran cap canlı
şans işi ama birazda bizim vestel 84 ekran tv var 5 kere bozuldu ama akrabalarda da var aynısı daha 1 kere bozulmadı benim tel sağlam çıktı yani müzik attım süper ses veriyor kamera çok canlı zaten java değil linux işletim sistemi var:oke:

DÜN TRİDENT MB-800 CEP TEL ALDIM SES KARŞI TARAFA COK AZ GIDIYOR PROBLEM NEDIR ARKADASLAR BUNUNLA ILGILI BILGI VERIRSENIZ MEMNUN OLURUM + FABRİKA AYARLARININ ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN....:pro:
mikrofon ayarlarından olabilir

ya benim kn-a75d model telefonum var
sizden ricam
1-oyun ve java destegi ile ilgili program
2-farklı bir muzik calar programı cunki mevcut olan cok berbat ne lıste yapabılıyorum nede klasorlerımı esleyebılıyorum
3- çektiğim videoda senkron kayması yasıyorum
4- sım 1 in sinyal alımı sım 2 ye gore daha zayıf hatta hattın gıtmesıne sebeb oluyor
bu konularda bana yardımcı olabılırmısınız ve onerecegınız programları telefonuma nasıl kuracam acıklarsanız sevınırım
trident java desteklemez ki linux:oke:

trident mb 200 cep telefonu kullanıyorum.. daha dün aldım dün şarjı bitince şarja taktım ama bugun yine şarjı bitti bu normal bi durummu

bide şarja takınca şarj aletinde bir kırmızı bir yeşil ışık yanıyor:S
diğer bataryayı denedin mi

arvas13

Üye
arkasından takılıyo micro sd 2gb a kadar benikinde öyle sende bir bak nasıl yani öyle bişey vermediler bana biraz daha açıklarmısın

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ben tek sim kart kullandığım için sorun olmuyor ama mp4 ü güzel oynatmıyor onu nasıl ayarlarız
tek sorunum bu şansa telefon iyi çıktı diğer şeylerinde sorun yok

sarj aletı nasıl bulunur bılen yok mu??? Bursa
e-mail at sipariş ver kargodan:megafon:

arkadaşlar telefonun kulaklıktan çıkan ses sorununu hala gideremedim, izmir deki bayinin dediğine göre bu telefonun sesi bu karmış, yani yolculukta film izlemek hayal oldu gibi, mp3 ise işkence(ses çok kısık).

bunun dışında bir de bluetooth problemim var. başka telefonlara bağlandım ama bluetooth kulaklığa bağlanamadım. sanırım böyle bir eksiği de var telefonun, bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

trident kn a75d herşey var ama kullanamazsınız :). böyle tuhaf bir telefon olurma ya. sessiz modu yok, hoparlör çok iyi ama kulaklıktan ses gelmiyor (böylece ne dogru düzgün müzik dinleyebiliyorusn, nede video izleyebiliyorsun, ayrıca konuşamıyorsun da) , bluetooth kulaklık bağlanamıyorsun, eller serbest te karşıdaki sesi alamıyor.

allahım ne yaptım ben bu telefona para vererek.

bir de e kitap için hangi format uyumlu acaba?
teşekkürler
e-kitap world den oluyor not defterinde olmuyor

kn75d ye uyumlu teme oyun duvar kagıdı bulunuyo yanlız telefon hafızası 192kb gecmemesı lazım sımdı tel hafızasını yukseltmek ıcın bır yontem bılen varmı?
tema sitesini bana yollayabilir misin ya yada buraya yaz herkes faydalansın ben tema bulamadım

polat2379

Üye
SÜPER ÜYEYİM kamera çok canlı zaten java değil linux işletim sistemi var
linux diyosun peki uygun oyun veya proğram nasıl yüklicez
jar jad 2jme nes sis bütün bunları denedim ama ııı linux nasıl yüklücez oyun proğram varmı bildiğin

Kadir6565

Üye
selam arkadaşlar ben mb880 kulanıorum mms den 10kb den daha büyük dosya yolluyamıorum maximum mesaj boyutuna erişildi diyo ne yapmam gerek bunu düzeltebilmek için yardımcı olurmusunuz arkadaşlar şimdiden tşk. [email protected] mail adresim mail atarsanız çok sevinirim:oke::sn:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
SÜPER ÜYEYİM kamera çok canlı zaten java değil linux işletim sistemi var
linux diyosun peki uygun oyun veya proğram nasıl yüklicez
jar jad 2jme nes sis bütün bunları denedim ama ııı linux nasıl yüklücez oyun proğram varmı bildiğin
işte bende onu araştırıyorum

arvas13

Üye
süper üye lütfen geçmiş sayfalara bakta benim dertlerime derman ol

arvas13

Üye
yokmu tridentten anlayan:bann:

faroz35

Üye
Merhaba bende trident mb600t marka cep tulefonu var yanlız bataryası bozuldu ve bataryasını bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım nerden bulabılırım ben izmirdeyım

polat2379

Üye
dostum istanbul sirkecide teknik servis var orayı arayıp istedeceksin kargo yoluyla yada bakıcan bulunduğun şehir ve ya yakınlarda varmı servis kulaklık aldım kalem aldım geçen ordan ucuzzzz

arvas13

Üye
yokmu bana yardım edecek

uğur781

Üye
trıdent mb 800 cep telefonunda mp3 leri nasıl zil sesi yapabilirim menüyü tarif edermisiniz
zil seslerine 4tane mp3 attım liste dolu diyor nasıl silerim

arkadaşlartrıdent mb800 çift hatlı telefonda sim2 ile görüşme yaparken sim 1 i arıyorum ulsılamıyor ne yapmam gerekiyopr tşkller

bingo38

Üye
Slm benim mb-800 trident telefon var mms gprs ayarlarını nasıl yapabilirim hattım avea simdiden tesekkür ederim yardım larınız için

yakamoz_89

Üye
TEŞEKÜRLER HERKESE ŞİFRE 1122 UNUTMAYIN HAAA :coold::coold::coold::yuru:yuru:kop::kop::bira::thumbup::icelim:

x_files_x

Üye
Bende ANYCOOL var yine çin malı trident ile aynıdır sanırım.onun gprs filan yaptımda.MSN kurabilirmiyim nasıl yapcam bilmiyom.ona uygun msn ve nasıl telefona atcam yardım edermisiniz :(:(

Üst Alt