Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.
Sponsorlu Bağlantılar
DSJSPextes
Üye
bende phılıp xenium9@9d var msn programında gprs hatası veriyor.gprs ayarını yapamıyorum yardım edebilir misiniz?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
gaddarno
Üye
arkadaşlar bu telefonlar oyun tema msn olmaz bu telefonların imei leri eski 3310 5110 yani gprs wap olmayan telefonların imeileri kayıtlı gprs wap ayarlarını yapsanız bile şebeke den farkedilirse tlf nun kapanır
SaMeTCaFeR™
Üye
s.a arkadaşlar elimde Trident Mb880 model bi telefon var.
bu teli şarja taktıktan belli bir süre sonra Uyarı ! Kötü Bağlantı - Şarj Cihazı diye bir uyarı veriyor ne yapmam gerekiyorr.
arvas13
Üye
Arkadaşlar size birşey söyliymmi buraya boşuna soru yazmayın ne cevaplayan var ne ilgilenen
berkk02
Üye
mb-100 kulanıyom java destği nasıl alabilirim yardım istiyom
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar mb-100 kulanıyom ama java desteği almak istiyom bo konuda yardım istiyom şimdiden teşekürler
arkadaşlar ben javadan hariç mb-100 için ne istersenvar ben sana eyer yasak deilse msn adresimi verim gürüşelim yardımcı olim burdan sülersem yapamasın sana süleyeceyim bir kac adımla telefonunda ne isterse yapa bilirsin) [email protected]
meral1981
Üye
slm ben trident mb-550t aldım telefonumun özelliklerini okudum javayı destekliyor diyor nasıl oyun yüklerim yardımcı olurmusunuz
MadloveR2
Üye
Benim iki sorum olacak.
1. Mb 888 t ilk aldığımda ekranın herhangi biryerine dokunduğumda menü geliyodu şu anda olmuyo.
2.telefonun alarmı çalışmıyo her ayarını yapıyorum ancak alarm saatinden 5-6 saat sonra telefona bir arama gelirse veya arama yaparsam öle çalıyo alarm bana bi yardımcı olursanız sevinirim.
simirnoff25
Üye
bu telefona ben bi salaklık edip 310 ytl para verdim allahından bulsunlar 1,3 mp kamera diyo vga cıktı camerası kulaklık desen bi facia gprs olmuyo wap ayarlarını yaptım 10 saniyede 20 kontor yedi ve bi sayfayıda acmadı yazıklar olsun iinsanların parasını kandırarak yaptıklarına bak harama zıkkım olsun aklı olan bu telefona para vermez arkadaslar sakın ben yandım sizler yanmıyın mp4 oynatmıyor bunuda unutmuyum sakın sakın!!!! para vermeyin bu tele allahından bulsun bunu bana satanlar
meral bendede 1,3 mp kamera var dıyodu ama vga cıktı java filan yok unut sen o jawa işini dolandırıldık yani toptan
mahmutmamuk
Üye
telefonum hiç açılmıyor sadece şarza taktığımda ekran açılıp şarz oldoğunu gösteriyor ne yapabilirim
zellet
Üye
herkese selamlar sayın trident kullanıcıları bende trident mb 888t bu telefonun sessiz modu varda titreşimi nasıl kapatacağım onu bilmiyorum dokunmatikte hafif ekranın alt ksımlarında almamazlık var bunu ne yapabilirm arkadaşlar
pusucu_25
Üye
arkadaşlar t828 telefon aldım telefona virüs programı atacağım ama telefonun uzantısını bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler...
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
meral1981
Üye
sen 310 vermişsin bende 335 verdim tel herşeyini çok beyendim keşke oyunda atabilseydim daha iyi olacaktı
MadloveR2
Üye
zellet sessiz modunda titreşimi kapatamıyorsun maalesef aynı telefon bende de var sessize aldığımda titreşimde oluyor.
greenmile
Üye
kullanıcı profilinden yapmayı dene arkadaşım...
finike_ru
Üye
kardeş bir yere numaramı girdim şimdi nere mesaj çeksem hırsız telefonunu kullanıyor diyr ken di kendine mesaj atıyor orayı bir türlü bulamıyorum yardımm
kayipkentli26
Üye
slm bende mb 200 var telefon takılıyor sanırım işlemcisi sorun çıkartıyor. donuyor. fabrıka ayarlarına dondum devam edıyor. teknık servıse yollasam yaparlar mı. bu telefonların dış kabı cok ucuzmus parcalanmaya başladı. teknık servıs bundan dolayı gerı cevırır mı
MadloveR2
Üye
arkadaşım kullanıcı profilinde zil,titreşim,titreşim ve zil, zilden sonra titreşim var sessiz yok yani. bu telefonlarda olmuyo işte.
muratito
Üye
selam bende mb 800 t modeli var dokunmatik ekranı calışmıyor.yardımlarınızı rica ederim.
memnunsun yani kulakık nasıl ses veriyor pekı seninkinde ama java işi yalan oldu söyleyim benımkınde dısarda sesden kulaklıgın sesi bile duyulmuyor
elbruz01
Üye
mrb. benim trident mb-550t marka telefonum var. avea üzerinden facebook a vs bağlanabiliyorum ama yazı karakterlerini küçük kare kutular şeklinde görüntlüyor. bunu nasıl düzeltebilirim.