Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

umit66

Üye
slm arkadaşalar...
mb800

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşalar...
mb800 de webcam ayarlarını nasıl yaparız.şimdiden teşekürler...:megafon:

muhtere

Üye
aRKADAŞLAR BENDE DE MB 330 VAR.eH İŞTE,FENA DEĞİL.yALNIZ BİRDEN BİRE KARŞI SESİ DUYAMAZ OLDUM.SESİM İSE RAHATÇA DUYULUYOR KARŞIDAN.AMA KULAKLIK TAKINCA SES GELİYOR.BU NİCE BİR İŞTİR.BİLEN VARSA SEVİNİRİM

basicx

basicx

Üye
ya benim kn-a75d model telefonum var
sizden ricam
1-oyun ve java destegi ile ilgili program
2-farklı bir muzik calar programı cunki mevcut olan cok berbat ne lıste yapabılıyorum nede klasorlerımı esleyebılıyorum
3- çektiğim videoda senkron kayması yasıyorum
4- sım 1 in sinyal alımı sım 2 ye gore daha zayıf hatta hattın gıtmesıne sebeb oluyor
bu konularda bana yardımcı olabılırmısınız ve onerecegınız programları telefonuma nasıl kuracam acıklarsanız sevınırım

eminem17

Üye
:( slm arkadaşlar..benim 6670 cihazım ve ben arama engelleme -ni girdim gelen aramaları engelledim....birkaç saat sonra şifre girip iptal etmak istedim ama şifre hatası diyor...eger yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim..lütfen çok acil bekliom

arvas13

Üye
Arkadaşlar ben trident mb-100 kullanıyorum.Benim sorunum mp3 çalara giriyorum.Ancak şarkı ekle diye bişe yok:vur

erhgksl

Üye
Arkadaşlar ben trident mb-100 kullanıyorum.Benim sorunum mp3 çalara giriyorum.Ancak şarkı ekle diye bişe yok:vur

arkadasım mb 700 de mp3 çalardayken listeye girip ordan secenekleri seçip listeyi yenile dersen müzik listesini düzeltebiliyorsun. belki mb 100de de aynıdır bi dene istersen:islik

EDAÜMİT

Üye
Müzik çalar nasıl yüklerim tel.n99safir

arvas13

Üye
arkadasım mb 700 de mp3 çalardayken listeye girip ordan secenekleri seçip listeyi yenile dersen müzik listesini düzeltebiliyorsun. belki mb 100de de aynıdır bi dene istersen:islik

Dostum dediğini yaptım yenile dedim onaylandı dedi ama hiç bi değişiklik yok:vur

dostum dediğin gibi yaptım onaylandı dedi ama başka bişe yok ortalıkta

orhan46

Üye
oyun ve program arıyorum.varsa gönder.

İvan

Üye
trident marka cep telefonuma msn yükleyebilirmiyim yada öle bi özelliği varsa nasıl yaparım

canix-85

Üye
DÜN TRİDENT MB-800 CEP TEL ALDIM SES KARŞI TARAFA COK AZ GIDIYOR PROBLEM NEDIR ARKADASLAR BUNUNLA ILGILI BILGI VERIRSENIZ MEMNUN OLURUM + FABRİKA AYARLARININ ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN....:pro:

adige_4ever

Üye
arkadaşlar bu telefona format nasıl atılır

bashran

Üye
Total video dan daha kaliteli olan xilisoft converter programını tavsiye ederim

isyatur

isyatur

Üye
abi biz trident mb-800t ye nasıl java yükleyebiliriz

arvas13

Üye
arkadaşlar ben düzenli olarak siteye giriyorum hergün.Ama bakıyorumki 1 hafta önceden yazılmış olan sorunlara hala cevap yok.:@:@:@:@:@:@:vur:vur

arvas13

Üye
arkadaşlar size bol bol soru sorucam.Birini bile cevaplarsanız ne mutlu bana Ben MB-100 kullanıyorum;

1-)MP3 Çalara girince ekle diye bişey yok mp3 çalara müzik ekleyemiyorum.
2-)Bu telefonun yanlarında sesi arttırıp azaltan tuşlar yok bunuun sesi nasıl azalır.
3-)Kameraya girince '' KAMERA MODULU HAZIR DEĞİL '' diyor.
4-)Video kameraya girince '' KAYIT HATALI '' diyor.

ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM BEN VANDA YAŞIYORUM HİÇBİR TELEFONCUYA GİTMEDİM AMA ANLAYACAKLARINIDA SANMIYORUM Bİ YARDIM EDİN NOLURR.:agla:agla

prensMero

Üye
DÜN TRİDENT MB-800 CEP TEL ALDIM SES KARŞI TARAFA COK AZ GIDIYOR PROBLEM NEDIR ARKADASLAR BUNUNLA ILGILI BILGI VERIRSENIZ MEMNUN OLURUM + FABRİKA AYARLARININ ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN....:pro:
dostum fabrika ayarların şifresi 1122 tüm trıdentlerin tümü okey

abi biz trident mb-800t ye nasıl java yükleyebiliriz
tüm trıdentlerin java oyunu yok ben çok araştırdım bulamadım gezmedigim forum siteleri kalmadı ama yakında hepsi çıkacakmış merak etme

ya benim kn-a75d model telefonum var
sizden ricam
1-oyun ve java destegi ile ilgili program
2-farklı bir muzik calar programı cunki mevcut olan cok berbat ne lıste yapabılıyorum nede klasorlerımı esleyebılıyorum
3- çektiğim videoda senkron kayması yasıyorum
4- sım 1 in sinyal alımı sım 2 ye gore daha zayıf hatta hattın gıtmesıne sebeb oluyor
bu konularda bana yardımcı olabılırmısınız ve onerecegınız programları telefonuma nasıl kuracam acıklarsanız sevınırım
fabrika ayarlarını yapmayı denedin mi şifresi 1122 dir

mahkum_65

Üye
arkadşlar ben nokıae65 kullanıyorum ve bana tema lazım bulamaım bıde fılexplorer lazım bulamıyorum yardımcı olursanız sevınırım

memorain

Üye
benim 6288 im var ama telefoncuların sustu die tabir ettigi tepkisiz kaldı hiç bişey yapmıyor kapalı halde duruyor telefon açılmıyor şarj olmuyo yani hiç bi tepki yok elim yanlışlıkla pc suitteki yazılımı güncelle dügmesine bastı ve bende panikle bağlantıyı kestim sonrada telefon bu hale geldi napmalıyım sizce yardımcı olun lütfen dogum günü hediyesiydi çok özemli benim için lütfen yardımc olun

arvas13

Üye
arkadaşlar size bol bol soru sorucam.Birini bile cevaplarsanız ne mutlu bana Ben MB-100 kullanıyorum;

1-)MP3 Çalara girince ekle diye bişey yok mp3 çalara müzik ekleyemiyorum.
2-)Bu telefonun yanlarında sesi arttırıp azaltan tuşlar yok bunuun sesi nasıl azalır.
3-)Kameraya girince '' KAMERA MODULU HAZIR DEĞİL '' diyor.
4-)Video kameraya girince '' KAYIT HATALI '' diyor.

ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM BEN VANDA YAŞIYORUM HİÇBİR TELEFONCUYA GİTMEDİM AMA ANLAYACAKLARINIDA SANMIYORUM Bİ YARDIM EDİN NOLURR.:agla:agla

Evet hala yardım bekliyorum..:agla:agla

Üst Alt