Arkadaşlar ben trident mb-100 kullanıyorum.Benim sorunum mp3 çalara giriyorum.Ancak şarkı ekle diye bişe yok![]()

arkadasım mb 700 de mp3 çalardayken listeye girip ordan secenekleri seçip listeyi yenile dersen müzik listesini düzeltebiliyorsun. belki mb 100de de aynıdır bi dene istersen![]()

dostum fabrika ayarların şifresi 1122 tüm trıdentlerin tümü okeyDÜN TRİDENT MB-800 CEP TEL ALDIM SES KARŞI TARAFA COK AZ GIDIYOR PROBLEM NEDIR ARKADASLAR BUNUNLA ILGILI BILGI VERIRSENIZ MEMNUN OLURUM + FABRİKA AYARLARININ ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN....![]()
tüm trıdentlerin java oyunu yok ben çok araştırdım bulamadım gezmedigim forum siteleri kalmadı ama yakında hepsi çıkacakmış merak etmeabi biz trident mb-800t ye nasıl java yükleyebiliriz
fabrika ayarlarını yapmayı denedin mi şifresi 1122 dirya benim kn-a75d model telefonum var
sizden ricam
1-oyun ve java destegi ile ilgili program
2-farklı bir muzik calar programı cunki mevcut olan cok berbat ne lıste yapabılıyorum nede klasorlerımı esleyebılıyorum
3- çektiğim videoda senkron kayması yasıyorum
4- sım 1 in sinyal alımı sım 2 ye gore daha zayıf hatta hattın gıtmesıne sebeb oluyor
bu konularda bana yardımcı olabılırmısınız ve onerecegınız programları telefonuma nasıl kuracam acıklarsanız sevınırım
arkadaşlar size bol bol soru sorucam.Birini bile cevaplarsanız ne mutlu bana Ben MB-100 kullanıyorum;
1-)MP3 Çalara girince ekle diye bişey yok mp3 çalara müzik ekleyemiyorum.
2-)Bu telefonun yanlarında sesi arttırıp azaltan tuşlar yok bunuun sesi nasıl azalır.
3-)Kameraya girince '' KAMERA MODULU HAZIR DEĞİL '' diyor.
4-)Video kameraya girince '' KAYIT HATALI '' diyor.
ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM BEN VANDA YAŞIYORUM HİÇBİR TELEFONCUYA GİTMEDİM AMA ANLAYACAKLARINIDA SANMIYORUM Bİ YARDIM EDİN NOLURR.agla