Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

etoşşş

Üye
java desteği olmayan telefonlara trident mb330t hangi oyunlar atılır

arvas13

Üye
Arkadaşlar ben trident MB-100 Telefon kullanıyorum ancak kameraya girdiğimde kamera modülü hazır değil diyor ne yapmam gerekir bide bu telefona hafıza kartı takılabiliniyormu cevaplar mail adresime olursa sevinirim

[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

simirnoff25

Üye
alla alla neden forma vevap veermiyosunuz

kurtimi

Üye
alusta İlgin için teşekkür ederim. Bu koduda denedim ama bir türlü menü açılmıyor. Ben araştırmaya devam ediyorum verilen kodların hiçbiri MB-888T ye göre değil.

yanlız cocuk

yanlız cocuk

Üye
cep telefonuma yol gprs sı ıstıyorum acaba bana yardım cı ola bılırmısınız :)

greenmile

greenmile

Üye
trident mb 200 cep telefonu kullanıyorum.. daha dün aldım dün şarjı bitince şarja taktım ama bugun yine şarjı bitti bu normal bi durummu

bide şarja takınca şarj aletinde bir kırmızı bir yeşil ışık yanıyor:S

SBG_5020

SBG_5020

Üye
anca sira sira numaralara bakarak aktarabilirsin

kurtimi

Üye
Arkadaşlar telefonumdaki ses problemini halletmek için aramadığım uygulamadığım kod kalmadı ama nafile sonunda firmayı adradım Trident MB-888T için gizli bir menü kodu olmadığını söylediler. Artık vermek mi istemediler yoksa gerçekten gizli kod yok mu bilemiyorum

arvas13

Üye
lütfen benim sorumada cevap yazın

ercan25

Üye
s.a ben trident mb-100t modellini kullaniyorum telefonu türkiyeden aldim almanyaya getirdim fakat burdan tv izleyemiyorum acaba ayarlanabilecek bisey mi bu yardimci olursaniz sevinirim tskler..

greenmile

greenmile

Üye
orada karasal anten olayı olmayabilir ondan kaynaklanıyodur bence...

eren1

eren1

Üye
Trident MB-700 aldım hediye olarak ancak menüsü özellikle ana ekranındaki yazılar çok ufak çıktı. Menü ve diğer yazı karakterlerini nasıl büyütebilirim? Teşekkürler.

greenmile

greenmile

Üye
büyüye bileceğini sanmıyorum ama daha bilgi sahibi kişiler cevap verebilirler sana...

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB-700 aldım hediye olarak ancak menüsü özellikle ana ekranındaki yazılar çok ufak çıktı. Menü ve diğer yazı karakterlerini nasıl büyütebilirim? Teşekkürler.

Ayarlar kısmınde ekran karakteristikleri bölümünden büyüte bilirsin. Eğer ki yine yapamazsan Fabrika ayarlarını yükleyi seç düzelir.

s.a ben trident mb-100t modellini kullaniyorum telefonu türkiyeden aldim almanyaya getirdim fakat burdan tv izleyemiyorum acaba ayarlanabilecek bisey mi bu yardimci olursaniz sevinirim tskler..

Televizyon ayarlarında Bölge kısmını seçeceksin. ülke; Türkiye, Ülke; Almanya ( Germany) bu ayarı yapman gerekiyor.

Arkadaşlar ben trident MB-100 Telefon kullanıyorum ancak kameraya girdiğimde kamera modülü hazır değil diyor ne yapmam gerekir bide bu telefona hafıza kartı takılabiliniyormu cevaplar mail adresime olursa sevinirim

[email protected]

hafıza kartını cıkartıp deneyebilirsin eğer ki yine düzelmezse menuden fabrıka ayarlarını yukleyebilirsin. Yine sonuc alamazsan servise götürmelisin.

NELİ

Üye
Merhaba bende trident mb-700 var ama e-book olayını anlayamadım. Pdf formatında bir kitap attım ama açamıyorum. Word belgesini okuyamıyoru. Ben bunu nasıl kullanabilirim acaba? Ya da ne yapmalıyım?

arvas13

Üye
tecnoman kardeşim şimid ben fabrika ayarlarına dönsem bi problem olurmu acaba yani telde bi bozukluk olurmu

kardeş fabrika ayarlarına geri döndüm ama bi değişiklik olmadı.

hsnmnr

Üye
slm trident m 200 e program yuklenırmı ses ayarlarını bılen varmı

arvas13

Üye
Dostum dediğim gibi fabrika ayarlarına geri döndüm ama bir fark yok sanırsam telefonumun garantisi yok.Önere bileceğin başka bişey varmı

madem1

Üye
Uygulaması varsa verirmisin???

erhgksl

Üye
ilk önce bu sitede emeği olanlara çok teşekkür ederim.
ben trident mb-700 kullanıyorum benim birkac sorunum var:
1) telefonda sms ayarlarında seçili bellek telefon goruluyor ancak 40 tane bile sms almıyor.
2) kulaklıkla kullanınca ses çok düşük geliyor forumda paylaşılan *#3646633# ile başlayan yöntem işe yarmıyor çünkü bi menüye giriş olmuyor.
yerdımcı olursanız çok sevinirim...:)

Üst Alt