Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

mesem

Üye
Merhabalar telefonda ve forumda yeniyim öncelikle herkesi selamlıyorum. Bu tv li cep telefonları modasına fazla dayanamadım ve bir tane aldım, tabiki ağırlıkla meraktan. Ancak alırken hiç olmazsa yasal olsun diye trident mb-100t garantili faturalı br telefon aldım. Şimdi sorunum şu ki rehberimi atıp kullanamıoyurm. Lütfen tel rehberimi bilgisayardan telefonuma atacak bir yöntem ya da varsa pc suite benzerii bir program.:mahcup:

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar telefonda ve forumda yeniyim öncelikle herkesi selamlıyorum. Bu tv li cep telefonları modasına fazla dayanamadım ve bir tane aldım, tabiki ağırlıkla meraktan. Ancak alırken hiç olmazsa yasal olsun diye trident mb-100t garantili faturalı br telefon aldım. Şimdi sorunum şu ki rehberimi atıp kullanamıoyurm. Lütfen tel rehberimi bilgisayardan telefonuma atacak bir yöntem ya da varsa pc suite benzerii bir program.:mahcup:

war tabi arkadaşım forum içerisinde Trident PC SUITE die arama yap bulacaksın. Anlatımıda içerisinde ;)

mustafa2424

Üye
Trident mb-330 cep tel var sim birde türkcell sim 2 de telsim var .. Sim birle görüşme yaptığım da telefon karsıdakinin yüzüne kapanıyor.kötü bir durum.en fazla 20 saniye konusabiliyorum..var mı bilgisi olan

okitay03

Üye
Selam bende trident kn-a 75 d telefon var tuş takımı kilitli olduğunda arama geldiğinde tuş takımının ışıkları yanmıyo sadece ekranın yanıyo yardımcı olurmusunuz

isyatur

isyatur

Üye
Trident mb 800 t ye java yüklye bilirmiyim

master22

Üye
öncelikle herkese selamlar , bende siteye yeni uye olanlardanım.. Daha yeni trident mb800t modelini aldım . telefon gercekten cok hoşuma gitti ve daha şimdiden beni tatmin etti diyebilrim . yanlız içinden cıkan 1 gb lık hafıza kartını tanımıyor.. dolayısıyla ne muzik nede fotograf atamadım telefona.. yardımcı olursanız cok sevinirim..

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle herkese selamlar , bende siteye yeni uye olanlardanım.. Daha yeni trident mb800t modelini aldım . telefon gercekten cok hoşuma gitti ve daha şimdiden beni tatmin etti diyebilrim . yanlız içinden cıkan 1 gb lık hafıza kartını tanımıyor.. dolayısıyla ne muzik nede fotograf atamadım telefona.. yardımcı olursanız cok sevinirim..

Mrb arkadasım. Oncelıkle hafıza kartının saglam olup olmadıgını kontrol etmelısın. Kart okuyucu ıle bır bılgısayara takarak once saglamlıgını test et daha sonra bılgısayar uzerınden formatla ve telefona tekrar tak.

asi_kral81

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar bende tridentin mb t 888 marka telefonu alacagım sizce iyimi kötümü yaparım lütfen yardım cı olurmusunuz

Odysseus

Odysseus

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar bende tridentin mb t 888 marka telefonu alacagım sizce iyimi kötümü yaparım lütfen yardım cı olurmusunuz

Trident çok kullanışlı ve hızlı telefonlar üretiyor. CK 2008 modelini kullanıyorum. Çevremde diğer modellerini kullannlar var ancak CK 2008 oldukça kullanışlı kesinlikle tavsiye ediyorum

ua_cakar

Üye
oyun yükleyemiyorum

kefen1500

Üye
telefonum java oyunları destekliyor mu trident 800t kullanıyorum

aşk tanrısı

Üye
Trident mb-330 mms ayarları nasıl yapılır.lütfen yardımcı olunuz.şimdiden teşekkürler

mavi02

Üye
selam arkadasım ben lear bir telefonum var ama oyun atamıyorum nasıl atarım ve program nasıl atarım bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

msn programı nasıl bulabirim lear t828 telefonum var yardımlarınızı bekliyorum

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadasım ben lear bir telefonum var ama oyun atamıyorum nasıl atarım ve program nasıl atarım bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

msn programı nasıl bulabirim lear t828 telefonum var yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşım önce biraz araştır-oku formu bir üst cevabımda oyun yüklenmediğini yazdım. ÇİN TELEFONLARINA OYUN YÜKLENMEMEKTEDİR! JAVA DESTEĞİ YOKTUR

MinDFreaK55

Üye
Ya Biri YardıM Edebılırmı Babam Hafıza Kartına FOrmat Atmıs SImdık Pc Telefonu Gormuyor Pc-Suıte Yıde Denedım Yapamadım

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Ya Biri YardıM Edebılırmı Babam Hafıza Kartına FOrmat Atmıs SImdık Pc Telefonu Gormuyor Pc-Suıte Yıde Denedım Yapamadım

başka bir bilgisayarda deneyebilirsin, usb kablosu bozulmuş olabilir, telefonun usb kablo girişi bozulmuş olabilir.

berkceee

Üye
merhabalar arkadaşlar trident mb330 cep telefonu aldım ama şöyle bir durum söz konusu 2 yıl garantisi var, hattın biri ile görüşme yaparken diğer hattımı aradığımda kapalı gösteriyor ( aradığınız kişiye ulaşılamıyor sinyali veriyo) benim bildiğim çift hatlı telefonlarda görüşme esnasında diğer hatta çağrı geldiğinde beklemeye alıyor ve görebiliyorsun kim olduğunu, arama bekletme seçeneklerini de aktif hale getirdim sizce neden olabilir ekstra bilmediğim bir özelliği mi kapalı şimdiden teşekkürler ve acilen cevap bekliyorum

cemal2

Üye
lütfen acil yardım;:mahcup:
bu trident mb-200'e nokia 6600 gibi program veya tema atılıyomu arkadaşlar? yoksa çinlilerin sunduğu seçenek dışında kullanamıyormuyuz?
benim için önemli olan numara engelleme programı...
varmı bana bu konuyla ilgili yardım edebilecek?:vur

Üst Alt