m-ali
Üye
seninle aynı dertteyiz,internette ortalama bekleme süresi 180 saat yazıyor yani 1 haftadan fazla.bu bir arıza mı yoksa kandırıldık mı?Trident mb200 cep telefonum var iki hafta önce aldım.Şarjla ilgili sıkıntım var şarjı 1 günde bitiyor bütün çift sim kartlı modellerde böylemidir yoksa telefondamı problem var?iki adet batarya çıktı ikisinide denedim ama bir fark yok
Bende vista kullanıyorum o sorun bendede varcom4 ü seçtim tel hafızasını msjları görebiliyorum yollayabiliyorum sende onlardan birisini seçip dene ama wap msj felan göremiyorsun
trident mb 900
bu aletin sarj aleti ve usb kablosu nerden bulunur bursadayim hic bi telefoncu da yok
bir sorunum daha var. aslında genel bir sorun..
Mp4 film attığımda telefona ses önde gidiyor.
video yavas oynuyor..
Ses bitiyor ama video hala devam ediyor..
3 - 4 farklı program kullandım ama hepsi aynı...sürekli ses video arası uyumsuzluk var..
Sanırım mp4 izleyemeyeceğim
Bu telefonlar için bildiğniz sorunsuz biri mp4 convertor varmı?
arkadaşlar mb200 ün bataryası nokia 1100 la aynı ,bataryayı 1100 taktım ve şarj ettim,sürekli açık ve az kullanımla bugün 6. gün ve hala batarya yeşil yanıyo ,hala 2 seviye gösteriyo,yani mb 200 kendi bataryasını şarj edemiyo,fakat sorun değil ;telefoncudan 5ytl ye bozuk bir 1100 alıp şarj aleti niyetine kullanddık mı sorun çözülüyo.evet bende de mb-200 var ve gerçekten şarzı az gidiyor. telefonu bir kere kapalı şarj ettim birazda az kullandım 4 günü buldu ama bidaha da kapalı şarz etmedim hep bibuçuk gün gidiyor.
seninle aynı dertteyiz,internette ortalama bekleme süresi 180 saat yazıyor yani 1 haftadan fazla.bu bir arıza mı yoksa kandırıldık mı?
Selam 4 gün önce Babam Abim ve ben Çift kartlı bir telefon arıyordun anycool larda garanti olmadığı için almaktan korktuk bir firma saatığı ürünü önerdi mb 600 t Trident bizde 3 tane aldık Telefon güzel Hiç sorun yaşamadım görünüşü iyi tv cepten tv özelliğini kullanmıyorum teferuata gerek yok ama tek bir sorunum var .Saolsun yazlımı gelişttiren arkadaşlar olmuş pc suite yayınlamışlar çok teşekkürler ama ben bu üç telefonuda pc ye tanıtamadım notpad e gayet güzel anlatılmış zaten sorunsuz şekilde kuruldu ama setings ten baktığımda com3 com 4 var connection diye bişey yok cihazıda görmüyor biyerde bişeyi eksik yapıyorum sanırım ama neyi Bilgi veririseniz Çok sevinirim.
Çok Teşekkürler. Çok saolun Şimdiden kolay gelsin
Yok Bende Ne yazıkki oda yok hiç görmüyor ekranın sağ alt köşesindede bir telefon üzerindede kırmızı çarpı işareti oluyo pc suıte de
SORUN : Trident MB 880T Telefonumun ekranına dokunduğumda, duvar kağıdı kendi kendine değişiyor, sorunu nasıl gideririm?
acil cevap n95 sim kilidini kıramıyom bilen biri varsa yardımcı olabilirmi acaba
ya benim telefonum nokıa 6630 ama telefon bi acayip şarz sorunu ve arama sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?