Telefonuna göre oyun arama zaten java desteği yok. Java destekli aynı model Anycool, Verson ve MyPhone'da var. Bir kaç marka daha var ama markaları nedeniyle güvenilmez. Bence yapabileceğin tek şey şu. Telefonunu bir Verson ya da Anycool servisine götürüp onların yüklediği programı kendi telefonuna yüklet. Sonuç olarak yapı aynı. Böylece java desteğine sahip olabilirsin. Sitede de biraz araştırma yaparsan oyun bulabilirsin
selamun aleyküm... benim trident mb-880t model cep telefonum var avea hat kullanıyorum. avea sıtesınden mms ayarlarını yapmayı denedım falat telefon tanımlanamadı dıe bı sayfa acıldı!! trkcell mms ve wap ayarları var fakat benım ısıme yaramıo lütfen bu konuda bılgısı olan bi arkads yardımcı olsun msn adresim : e.arslan.55@windowslive.com şimdiden teşekkür ediyorum...
selamun aleyküm... benim trident mb-880t model cep telefonum var avea hat kullanıyorum. avea sıtesınden mms ayarlarını yapmayı denedım falat telefon tanımlanamadı dıe bı sayfa acıldı!! trkcell mms ve wap ayarları var fakat benım ısıme yaramıo lütfen bu konuda bılgısı olan bi arkads yardımcı olsun msn adresim : e.arslan.55@windowslive.com şimdiden teşekkür ediyorum...
mrb arkadaşlar bende trident mb-880 telefon aldım dun şarja takdım 1 saat sonra geldim bir bakdım tel kapanmış. neyse teli açmaya çalısdım tel açıldı sim kodunu girdim kod aktive edildi dior kendi kendine kapanıyor acaba bu sorunu duzeltme şansımız warmı. tesekkurler
ARkdaşlar trident marka telefonumu yere düşürdüm. Ve ekranı çatladı. Garanti kapsamında da değilmiş. O yüzden servise yollamak zorundayım. Ancak servis numaralarını ve yerini bir türlü bulamadım. Lütfen servise ulasabilecegim adresleri verir misiniz?
mrb arkadaşlar bende trident mb-880 telefon aldım dun şarja takdım 1 saat sonra geldim bir bakdım tel kapanmış. neyse teli açmaya çalısdım tel açıldı sim kodunu girdim kod aktive edildi dior kendi kendine kapanıyor acaba bu sorunu duzeltme şansımız warmı. tesekkurler
arkadaşlar Telefonu aldıgım yere goturdum anlattım olanlar. adam dedki telefonun sim kart yuvaları fazla voltajdan yanmış dedi. garantiye yolladı yan sıfını yollayacaklar yanda duzeltip yollayacaklar. [bence çok sık şarja sokmayın)
bende trident mb330t tel var zaman zaman hafıza kartını görmüyor telefonu kapatıp yeniden açıyorum o zaman hafıza kartını görüyor...birde bu telefona oyun nasıl yükleyebilirim
Nedense herkes bu kodları arıyor. Arkadaşlar eğer bu menüye girmeniz gerekseydi zaten bunu bir menü olarak size sunarlardı. 15 tane tuşa basarak giyorsunuz bu menüye, demek ki sizin için değil.
slm arkadaşlar ben 4 gün önce trident mb550 t aldım.kulaklıkla ilgili bir sorunum var kulaklık takılı iken mikrofonu çalışmıyor yani kulaklıkla konuşamıyorum bana ses geliyor ama benim sesim karşıya gitmiyor.
ve durmadan kendi kendine kulaklık çıkarıldı uyarısı veriyor.
sadece konuşurken değil ses kaydı yapayım dedim kulaklıkla ama olmadı mikrofonda bir sorun var galiba yardım edecek arkadaşları bekliyorum.
trident e71 kullanıyorum messenger özelliği yok program yoluyla olabilirmi aynı tasarım ama başka markalarlada var ancyool diye bir markada gördüm e 71 bir le diğer özellikleri aynı bir fikriniz varmı saygılar