Triangle away dedigimiz işlem nedir? Samsung Galaxy Mini2 Room root garanti yardım android s6500d

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Triangle away dedigimiz işlem nedir? Samsung Galaxy Mini2 Room root garanti yardım android s6500d
triangle away arkadaslar birisi bana orjinal romu yukleyip bu programı kullanırsan telefon garantiye girer dedi nasıl yapıcagız bi yardımcı olurmusunuz cizhaz samsung galaxy mini2 s6500d

eriki

Üye
nooldu telefon bozuldu? Link buyur bak

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
nooldu telefon bozuldu? Link buyur bak

Yok allaha sukur bozulma olmadida birinden duydum kafama takildi ondan sordum ise yarar demi mini2 de bide benim mini2 de nfc yok sizinkilerde varmi

erkan2034

Üye
ben başka telefonda sanrıım htc neydi hatırlayamıyorum işe yaradı garantiyi aldık bu sayede :) rahat ol sen bide benim mini 2den benchmarktan 2800 mi öyle bişiy aldı rootsun felan bişiy yapmadım hiç kötümü ?

- - - Eklendi - - -

boş ram genelde 250 oluyo :)

- - - Eklendi - - -

sen romda bunu denedinmi ?
*#272*imei* Yazıyoruz. Ordan TUR'u seçip İnstall deyin
Telefon Yeniden Açılıp Kapanacak Artık Türkçe Oldu

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
ben başka telefonda sanrıım htc neydi hatırlayamıyorum işe yaradı garantiyi aldık bu sayede :) rahat ol sen bide benim mini 2den benchmarktan 2800 mi öyle bişiy aldı rootsun felan bişiy yapmadım hiç kötümü ?

- - - Eklendi - - -

boş ram genelde 250 oluyo :)

- - - Eklendi - - -

sen romda bunu denedinmi ?
*#272*imei* Yazıyoruz. Ordan TUR'u seçip İnstall deyin
Telefon Yeniden Açılıp Kapanacak Artık Türkçe Oldu

denemedim 2800 mü antutuysa o 3800 dür oda normal benimkide oyle alıyor rotsuzken simdi orjinal roma dondumde telefon birick oluyor falan dediler ondan mini2de calısıyormu dedim

erkan2034

Üye
bak resmide var :S
http://l1304.hizliresim.com/18/d/m03kk.png

çok düşük bir performan sorun ne ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
bak resmide var :S
http://l1304.hizliresim.com/18/d/m03kk.png

çok düşük bir performan sorun ne ?

hafızan cok doludur kardes yuksek ihtimal le bi onbellek temizle birde ustteki ramboosteri devre dısı bırakıp antutu yap resim al at isin yoksa ben sabaha kadar takip ediyiorum forumu :)

erkan2034

Üye
tamam

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
normalde ortalama 3600 3800 arası olması lazım benim bu rootlu hali mesela

- - - Eklendi - - -

kardes antutuyu marketten yukle v3.2.2 mi ne olsun eskisi sendeki ondandır belkide

eriki

Üye
yeniyi deneyem bi dk

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum

eriki

Üye
eh iste

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
rootsuza gore standart yani 3600 -3800 demistim :) simdi orjinal romdayim bende de bugaranti isini nasi yapicaz anlayamadim bide ben orjinal romsayken train le sayaci sifirlamasamda guncelleme alirmiyim kiesle

eriki

Üye
kiese gelecegi için düşünmüyorum alabilirsin sanirim .)

- - - Eklendi - - -

Orjinal romda r o o t gerekir sıfırladıktan sonra u n r o o t yapıp kurtulabilirsun

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
kiese gelecegi için düşünmüyorum alabilirsin sanirim .)

- - - Eklendi - - -

Orjinal romda r o o t gerekir sıfırladıktan sonra u n r o o t yapıp kurtulabilirsun
Simdi ben orjinal romdayim da kernel uyumsuzsa birick olur falan demis
nasi yapicaz

eriki

Üye
valla bu cihaz için siyah kernel var mı bilmiyorum

Üst Alt