Samsung Galaxy Wonder Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
benide eklermisin dostum :oke:

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
23 kişi wonder kullanıyor fena değil :D

salda15

salda15

Üye
add me

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
24 oldu :)

blackcat67

blackcat67

Üye
ekle :D

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Bende varım.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Gerçekten en güzel şekilde anlatmışsın teşekkürler

en-sel

en-sel

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak kafama takıldı da bu taskkiller vs tarzı programlar işe yarıyormu gerçekden ben okadar araştırdım kimi yarar kimi yaramaz diyo aslı nedir bilenininiz varmıı ben şuan rebooter adlı uygulamayı kulllanıyorum RAM durumu norlamde 249mb kullanımda oldugu zaman reboter i aktif ediyorum 170mb lara düşüyo devmlı aktif tutmuyorum arada bir kendim çalıştırıyorum....
şimdiden :tşk:

secan325

Üye
wonder

slvestre-99

Üye
benide ekle

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi sorum olacak kafama takıldı da bu taskkiller vs tarzı programlar işe yarıyormu gerçekden ben okadar araştırdım kimi yarar kimi yaramaz diyo aslı nedir bilenininiz varmıı ben şuan rebooter adlı uygulamayı kulllanıyorum RAM durumu norlamde 249mb kullanımda oldugu zaman reboter i aktif ediyorum 170mb lara düşüyo devmlı aktif tutmuyorum arada bir kendim çalıştırıyorum....
şimdiden :tşk:

Yarar programi bizzat jendmbturkcelestrdm. Hizlandirmak icn menu tsu ayarlar kilit acildiktan sonra yapipacaklara gir uygulamalari kapat sec ve ardindan yine ayarlardan kapatilmicak uygulamalara gir rebooter sec canavar gbi olr.

en-sel

en-sel

Üye
Yarar programi bizzat jendmbturkcelestrdm. Hizlandirmak icn menu tsu ayarlar kilit acildiktan sonra yapipacaklara gir uygulamalari kapat sec ve ardindan yine ayarlardan kapatilmicak uygulamalara gir rebooter sec canavar gbi olr.
öncelikle teşekkür ederim kendi otomatik sonlandırma seceğinden ziyade ben kendim arada bir sonlandırmayı tercih ettim widget koydum ekrana :oke:

jugador61

Üye
beyler ayarlarıyla oynanmamış wonder a real raging 3 yüklesem donarmı

oncu_gamzeli

oncu_gamzeli

Üye
benide ekleeeeeeeeeee

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt