Samsung Galaxy Wonder Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

falcond86

Üye
benide eklermisiniz

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Görsellik olarak bi güzel bi cm10 denemedim stock roma geri döndüm daha iyi bişey çıkana kadar dönmicem

gbzlim

Üye
arkadaşlar cm9 dan orijinal roma döndüm fakat şimdi rootlayamıyorum yardım edermsiniz

- - - Eklendi - - -

Görsellik olarak bi güzel bi cm10 denemedim stock roma geri döndüm daha iyi bişey çıkana kadar dönmicem
TELEFONUNUZA ROOT YAPTİNİZMİ STOCK ROMA DONDUKTEN SONRA

gss_adnan

gss_adnan

Üye
arkadaşlar cm9 dan orijinal roma döndüm fakat şimdi rootlayamıyorum yardım edermsiniz

- - - Eklendi - - -

TELEFONUNUZA ROOT YAPTİNİZMİ STOCK ROMA DONDUKTEN SONRA

Evet root attım rootsuz olmaz zaten telefon hafızasıda external_sd kart olarak değiştirdim gereksiz uygulamaları kaldırdım

ByBaterist

ByBaterist

Üye
arkadaşlar samsung galaxy wonder gt-i8150 telefonum var. telefonda reset problemi var ama telefon kapandıktan sonra tekrar power tuşuna basıp açmak gerekiyor, kapanıp açılmıyor yani, telefona hiçbir fiziksel darbe gelmedi, düşürmedim,çarpmadım bi yere. telefona format attım yine de düzelmedi,batarya yerinden çıkıyor temassızlık yapıyor belki diye ince kağıt sıkıştırdım bataryanın altına ama yine de nafile, olmadı, bir de şunu belirteyim,telefon şarjdayken kapanma problemi olmuyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.telefonu kullanamaz oldum,kapalı duruyor vallahi.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Farklı bi battarya dene olmazsa hafıza kartınıda çıkar herhangi bi programdan kaynaklanıyor olabilir.oda olmadı telefon hafızasını biçimle ama hafıza kartını takma sorun devam ederse bu sefer romu baştan kur oda olmadı garantisi vardır büyük ihtimal garantiye gönder ama rootlu olmamasına dikkat et gönderirken

ozakin70

ozakin70

Üye
Yok mu bize cyanogenden 4.2:D

casusrobot

casusrobot

Üye
iyi has diyonda tuşlara basınca samsung yazısı gelip gidiyo habire başka birşey olmuyoe

harsh28

harsh28

Üye
eklermisin benide

furo122

furo122

Üye
haci benide ekle

odablay

Üye
Sarj Sorunu Acil
Bundan 2hafta once kadar telefonumun sarj gostergesi iyice sapitmisti %80lerde bile olsa kapanıp sarj %0 oluyordu bataryam şiştiginde yeni bi batarya aldim ve sorun halloldu ama bu ara tekrardan benzer sorunlarla karsilastim telefonum sarja taktigimda sarjda cok uzun sure kalmasina ragmen dolmuyor telefonu kapatip actigimda veya pili cıkarıp taktigimda farkli degerler ortaya çıkıyor ne yapmalıyım lutfen yardım gerek

Üst Alt