TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şuanda dinlettiğiniz ton bölümünde eğer ki ton seçili ise "İptal Et" seçeneğini kullanıp tekrar ton seçiniz. Eğer ki "Şuanda dinlettiğiniz herhangi bir ton bulunmamakta" yazıyorsa bir ton seçmeyi deneyiniz. Sonuç alamıyorsanız işlemi tekrar deneyiniz. Sorun yine de çözümlenmiyorsa Müşteri Hizmetlerini arayınız :)

selimiye2

Üye
Tonlakazanda bütün tonlar iptal edilmiş. Hiç bir ton seçilmiyor.
Tonlakazanda yalan oldu galiba :vur

papi40

papi40

Üye
evet. halbuki daha 5 günlük tonum vardı. nasıl bitiyorsa artık:(
sanırım bir düzenleme yapacaklar .bence daha kötüleşecek

myparadisem

Üye
ben tonumu dün seçtim ama bütün iptal oldu
ve seçemiyorumda ne yapacam

benim diğer hattım doğum günüm hediyesi olarak 1 gün hediye geldi oradan
200 kere aradım

kaç saniyede veya kaç dakika konuşmak lazım ki köntür gelsin

yardımlarınızı bekliyorum

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben tonumu dün seçtim ama bütün iptal oldu
ve seçemiyorumda ne yapacam

benim diğer hattım doğum günüm hediyesi olarak 1 gün hediye geldi oradan
200 kere aradım

kaç saniyede veya kaç dakika konuşmak lazım ki köntür gelsin

yardımlarınızı bekliyorum

TonlaKazan ile gün içerisinde aynı numaradan arandığınızda 3kontör, en fazla ise 5 kontör kazanabilirsiniz. Dolayısı ile 200 kere aramış olmanız size 3 kontör kazandırmıştır.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Tonlar yalan oldu 3-4 gün süresi vardı o da ne bitmiş sürem ton seçecektim 1 tane ton var oda çalarken dinlet maxiumum kontenjan sınırına ulaştı seçilmiyor hay ben sizin yaptıgınız işi :@

lovestar

lovestar

Üye
bende secemiyom ton.bu turkcellin nesi düzgün olmuşki zaten.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tonlakazan bitti mi yani?

furi

Üye
kapan kazanır olayına döndü

papi40

papi40

Üye
çağrılar gelmiyor maxicepten :(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TonlaKazan'ın tonları iptal etmesinden dolayı aramalar bir süre durdu. Çoğu üyemizde tonik bulunmamakta. Eğer ki tonikiniz varsa çağrı atın aramaları o şekilde yapalım ;)

piri.reis

piri.reis

Üye
yeni tonlar eklendi.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ardakaşlar TonlaKazan'a ÇalarkenDinlet toniki için yer açılmış. Hemen seçin. Bugün saat 18:00'dan sonra hattım aktif olacak. Hattınızda Tonik varsa eğer 2 hattıma da çağrı attığınız taktirde aramanız gerçekleşecektir.

anilcan123

Üye
05392*****9
05397****2 bu numaraları da ararsanız sevinirim

Edit: Numaralar sisteme kaydedilmiştir.

peacesen

peacesen

Üye
dün akşam itibarıyla iki kere arandım çok teşekkür ederim çok sagolun iyiki varsınızz

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peacesen

peacesen

Üye
her akşam düzenli aralıklarla aradıgınız için çok teşekkür ederim bu akşamda arandım çok sagolunn

sizlere sormak istedigim bişey var sayenizde eşimin hattınada hem cayma bedeli hemde 2 gün bedava hizmeti kaptım bunca yıldır keriz gibi soyulmuşum allah sizi başımızdan eksik etmesin sayenizde ilk defa hayatımda bişeyler kazanıyorum :) size sormak istedigim şey şu 2 gün eşimin telefonu turkcellilerle konuşması bedava ama telefon benim adıma kayıtlı şimdi ben kendimi eşimin telefonundan 2 gün ücretsiz oldugu o günlerde arasam olabilirmi yoksa tonlakazan hakkım iptalmi edilir bilgi veririseniz çok sevinirim iyi akşamlar dilerim çok sagolun iyiki varsınız

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
her akşam düzenli aralıklarla aradıgınız için çok teşekkür ederim bu akşamda arandım çok sagolunn

sizlere sormak istedigim bişey var sayenizde eşimin hattınada hem cayma bedeli hemde 2 gün bedava hizmeti kaptım bunca yıldır keriz gibi soyulmuşum allah sizi başımızdan eksik etmesin sayenizde ilk defa hayatımda bişeyler kazanıyorum :) size sormak istedigim şey şu 2 gün eşimin telefonu turkcellilerle konuşması bedava ama telefon benim adıma kayıtlı şimdi ben kendimi eşimin telefonundan 2 gün ücretsiz oldugu o günlerde arasam olabilirmi yoksa tonlakazan hakkım iptalmi edilir bilgi veririseniz çok sevinirim iyi akşamlar dilerim çok sagolun iyiki varsınız

Tabi ki de arayabilirsin ancak TonlaKazan kurallarına göre günde en fazla 5 kontör, aynı nımaradan ise 3 kontör kazanabilirsiniz. Yani haftada iki gün 6 kontör kazanmış olursunuz, tksharmely üyesinin aramasıyla da bu miktar 5'e çıkar =)

lovestar

lovestar

Üye
arama sayısı 1 e düştü sanırım

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arama sayısı 1 e düştü sanırım

Bugün izmir'e geldim ve işlerim yoğundu arkadaşlar.Bu yüzden aramalar bugün herkese yapılamadı.Bu durumdan dolayı tüm üyelerimizden özür diliyoruz.

Üst Alt