TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
bana 3 gündür arama yapılmıyor ne oldu...

papi40

papi40

Üye
bana da

piri.reis

piri.reis

Üye
aramaları yapan mahmut kardeşimiz şehir dışında ve yoğun işleri olduğu için arama yapamıyor.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle aksamalardan dolayı özür diliyorum arkadaşlar. Son 5 gündür İzmir'e geldim ve işlerimin yoğunluğundan dolayı aramaları yapamadım. TonlaKazan'la ilgili olarak bazı değişiklikler yapma kararı aldık. Bu kararı ilk sayfada okuyabilirsiniz.Saygılarımla.

ysr86

ysr86

Üye
Off tamda burdaki aranma olayından dolayı heves edip gidip üye olmuştum neyse sağlık olsun kısmet değilmiş şimdi 50 mesaja ulaşacam diye boş boş mesaj atıp kirliliğe neden olmayım :)

kutup ayısı

kutup ayısı

Üye
Off tamda burdaki aranma olayından dolayı heves edip gidip üye olmuştum neyse sağlık olsun kısmet değilmiş şimdi 50 mesaja ulaşacam diye boş boş mesaj atıp kirliliğe neden olmayım :)

haklısın kardeşim 50 mesajı ulaşmam için gereksiz mesajlar atmam lazım olur olmadık yerde saçma sapan mesaj atamam dediğin gibi sağlık olsun:oke:

maivesiyah

maivesiyah

Üye
bende aranıyordum fakat birkaç gün ton alamadığım için aramalar sona erdirildi sanırım... Şuan ton aktif durumda listeye tekrar alınırsam sevinirim... Böyle güzel bir uygulamadan mahrum kalmak istemiyorum... :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Şuan benim 190 mesaj 17 konu ve bunun 5 tanesi GSM Operatörlerinde bi baksan
iyi olur...

anilcan123

Üye
0539******* ve 0539******* ararmısınız

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
bugün arama yapılmadı ama çağrı atınca arama yapıldı teşekür ederim...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan yeni bir işe başladım. Malumunuz yeni işe alışma temposu içerisindeyim. Arayamadığım için özür diliyorum. Çağrı attığınız taktirde aramanız yapılacaktır :)

Saygılarımla...

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
iki telefon numaranızda kapalı ne yapmalıyım...

erhan14321

erhan14321

Üye
çok teşekkür ederim.güzel bi durum

ahmeterby

Üye
benim numarami da araya bilir misiniz acaba ??

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DUYURU
TonlaKazan arama sisteminde aldığımız kararla bazı değişiklikler yapmış bulunmaktayız. Bu karar gereği;
1) Aranma sisteminden aranmanız için forum içinde en az 50 Mesajınız bulunması gerekmektedir.

2) Forum üyesi olarak en az 10 adet konu açmış olmanız gerekmekte olup, bunun 5 adeti GSM Operatörleri içinde olması gerekmektedir.

3) Aranma sisteminden arama almanız mesaj sayınızla orantılı olacaktır. Bununla birlikte 50 Mesaj sayısına sahip bir üye günde 1 adet, 100 Mesaj sayısına sahip üye 2 adet ve 200 mesaj sayısına sahip üyelerimiz günde 3 TonlaKazan araması alacaktır. ( Mesaj yazmak ve mesaj sayınızı arttırmak için istediğiniz bölümümüzü kullanabilirsiniz. Konu Dışı vb. konuları da kullanabilirsiniz. ) Bu şartlara uygun olan arkadaşlar forumda takip edilecektir. Eğer ki şartları sağladığınız halde gözümüzden kaçıp da aranmıyorsanız Arama yapılan hatlara çağrı ya da mesaj atarak aranmanızı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla...

İlk sayfadaki duyurudur arkadaşlar. Şartları uymayan arkadaşlarımdan özür dileyerek arama işleminizin yapılamayacağını belirtmek isterim.

ilo53

ilo53

Üye
cok super

--------------- Ekleme ---------------

benı acaba araya bılırmısınız numarayı kıme verıcem

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
Benim şartlar uyuyor ama arama yapılmıyor

cannnnner

cannnnner

Üye
benim şartlar uymuyor :( ama napıım gereksiz konu açıp forumu mu kirletiyim ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesaj sayınızı Konu Dışı bölümlerimizde arttırabilirsiniz arkadaşlar .

Üst Alt