TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki bu üyeliğimizi iptal ettirme hakkımız varmı bende üye olucağımda

BU servis MaxiCep'in siz değerli üyelerimiz için gerçekleştirdiği, Sizin isteğinize bağlı olan bir hizmetdir. Aranmayı istediğinizde kayıt işleminiz yapılır, istemediğiniz zaman da aranma işlemi son bulur.

furi

Üye
hıh benden çaldın konuyu insan bi tşk. eder

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pardon sizi tanıyamadım ben? Kimdiniz acaba :)

bungee

Üye
Bu gece yarısına kadar 90* adet arama yapılacaktır. Aranmak isteyenler, numaralarını ve kaç kez aranmak istediklerini belirten özel mesaj atabilirler.

* Yapılacak güncel arama sayısı mümkün olduğunca güncellenecektir.

mami_cavus

Üye
benı arayın o zmn dicem zaten bugun3 kere konuyu acan arkadas aradı son iki kalan da doldu zaten gunluk en fazla 5 kontor kazanıyorsunuz

tksharmely arkadasa cok teşekküler :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim ;)

Bugünün aramaları yapılmıştır. Telefona cevap vermeyen 2 arkadaş ve telefonu kapalı olan 1 arkadaş haricinde tüm aramalar tamamlanmıştır. yarın görüşmek üzere ;)

Bungee'ye teşekkürlerimi iletirim. İlgin için çok teşekkür ederim abicim :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya ben tonlakazan sitesine girdiğimde birşey okudum 15 saniyede 1 kontör geliyor diye bir yer okudum ama sen 1 saniye sürüyor bu bir saniyelik sürede kontör kazanıyormuyuz ki?

bungee

Üye
ya ben tonlakazan sitesine girdiğimde birşey okudum 15 saniyede 1 kontör geliyor diye bir yer okudum ama sen 1 saniye sürüyor bu bir saniyelik sürede kontör kazanıyormuyuz ki?

Evet kazanıyorsunuz.

tksharmely: rica ederim, ama pek ilgi yok burada tonlakazan'a, diğer tarafta da yazdım ama 3-4 kişi aranmak istedi sadece.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
cevabın için teşekürler bu arada tksharmely arkadaşımada teşekür ederim...bugün toplam 12kontör geldi bakalım yarın ne kadar gelecek...

bungee

Üye
cevabın için teşekürler bu arada tksharmely arkadaşımada teşekür ederim...bugün toplam 12kontör geldi bakalım yarın ne kadar gelecek...

Kontörler her ayın 20'sinde yükleniyor, her gün gelmez. Hesabınızda birikir, sonra yüklenir.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
hmm anladım bir arkadaşı daha üye yaptım onun numarasını veriyorum 537*******

Edit: Numara sisteme kayıt edilip, mesajdaki numara değiştirilmiştir. (Mesaj değişikliği tksharmely tarafından yapılmıştır.)

papi40

papi40

Üye
emeğinize sağlık güzel hizmet:oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet kazanıyorsunuz.

tksharmely: rica ederim, ama pek ilgi yok burada tonlakazan'a, diğer tarafta da yazdım ama 3-4 kişi aranmak istedi sadece.

Umuyorum daha da güzel günler göreceğiz abicim MaxiCep'de :) Şuan için beklediğim kadar ilgi var bakalım ilerleyen günlerde ne kadar olacak ;) Üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
PM olarak da attım ama buraya da yazmak istiyorum...

Muhteşem bir kişiliksiniz... Maxicep e yaptığınız katkılardan dolayı hem sizi tebrik ediyorum hem de teşekkürü bir borç biliyorum...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekküre gerek yok arkadaşlar :) MaxiCep üyelerinin hak ettiğini yapmaktan fazlasını yapmıyoruz inanın :) Asıl duyarlılığınız için biz sizelere teşekkür ediyoruz :)

@anilakarsu93 gerekli bilgiler SMS ile hattınıza gönderilmiştir.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Teşekküre gerek yok arkadaşlar :) MaxiCep üyelerinin hak ettiğini yapmaktan fazlasını yapmıyoruz inanın :) Asıl duyarlılığınız için biz sizelere teşekkür ediyoruz :)

@anilakarsu93 gerekli bilgiler SMS ile hattınıza gönderilmiştir.

Evet hatırlayamadım 1 haftalık sürenin dolduğunu kusura bakmayın... 3 arama için teşekkürler :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederiz :) Yarın yeni aramalarda tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar dileriz ;)

HmB_SaL

HmB_SaL

Üye
benide ekleyebilirsin hocam ben gerek olmadığında mesaj atarım size:oke:

papi40

papi40

Üye
Bugün aranmadım:(

Üst Alt