TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

mami_cavus

Üye
banada gelmedi :S

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugünkü Aramalar için hepinizden özür diliyorum arkadaşlar. İşlerimin yoğunluğundan dolayı aramalar yapılamadı. Yarın TonlaKazan arama numarasından ve SMS Kampanya Duyuru hattından toplam 5 kere arama yapılacak ve dünkü aramaların da telefasi yapılacaktır.

Tekrardan hepinizden özür dilerim.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Bugünkü Aramalar için hepinizden özür diliyorum arkadaşlar. İşlerimin yoğunluğundan dolayı aramalar yapılamadı. Yarın TonlaKazan arama numarasından ve SMS Kampanya Duyuru hattından toplam 5 kere arama yapılacak ve dünkü aramaların da telefasi yapılacaktır.

Önemli değil arkadaşım sende hafta sonu tatili yapmış oldun işte kafanı yorma ne olacak aramazsan....

mami_cavus

Üye

aga ne olucak sanki aramak zorunda mısın ? valla mahcup oldum ben :S

bizim için karsılık beklemeden ugrasıyorsun

--------------- Ekleme ---------------

Arama gelmiştir. Teşekkürler

lovestar

lovestar

Üye
arkadaşım çok sağol hergün kesintisiz arıyorsun.Allah razı olsun...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugünün aramaları yapılmıştır. Yarın tekrar görüşmek üzere arkadaşlar ;)

mami_cavus

Üye
Saol dostum ;)

yzbey

Üye
tksharmely kardes cok tesekkur ediyoruz karsılıksız vaktini bize harcıyosun.senin gibi modlar oldugu surece sırtımız yere gelmez :oke:

yigitcaner

yigitcaner

Üye
çok teşekkürler gerçekten..

papi40

papi40

Üye
teşekkürü bir borç bilirim kardeş:oke:

kukumaw

kukumaw

Üye
sağol kardeşim

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ediyorum arkadaşlar, sizlerin kazancı bizim için mutluluk vericidir. Bir aksilik çıkmadığı sürece sistem aynen bu şekilde işlemeye devam edecektir.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
dün akşam bana mesaj geldi beş defa aranacaksınız diye bende o anda adana da myro diye bir firma var oradaydım bu sefer bende zemin katta olduğum için çekmedi 2 defa arandım sadece aradığın için teşekürler...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 Defa arama yaptıkdan sonra telefonunuz kapalı sinyali verdi. Bu yüzden aramaya devam edemedim.

Rice ederim ;)
Aramalarda eğer telefona cevap vermez ya da telefonunuz kapalı ise bir sonraki aramaya geçilir. Saat kaç olursa olsun aradığımı gördüğünüzde çağrı bırakırsanız aramanızı yapabilirim.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugünün aramaları tamamlanmıştır. Aramalara cevap vermeyen ve meşgule düşüren arkadaşların aramaları yapılmamıştır. Yarın görüşmek üzere :)

mami_cavus

Üye
K.bakma meşgule düşüren bendim okulda tel yasak sessiz e de almayi unutunca :)

papi40

papi40

Üye
:yuru

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
K.bakma meşgule düşüren bendim okulda tel yasak sessiz e de almayi unutunca :)

Önemli değil ;) Aramaları telefonda sıra ile yaptığım için herkesi arıyorum. Meşgule düşürenleri tekrardan aramadım :)

darkcald

Üye
ark aramalar için çok tşkler benim 2 hattıda arıyorsunuz ama 1 tanesini babama verdigim için 532 *** ** ** bunun aranmasını iptal edebilirsiniz ama 532 *** ** ** aramaya devam edin pls :) yarin benim bedva günüm isteyen varsa pm veya buraya yazsın elimden geldigi kadar aramaya çalışırım pmde attım konuyla ilgili hoşçakalın...

Üst Alt