ThinkChange nUnlock Express v2.10 S60v5 (For 5800 and N97)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

taraplili249

Üye
Arkadaşlar bişi olmuyorsa hata 100/70-80 sizden kaynaklanır.Bunu unutmayın ve paylaşım yapanları bu konuda üzmeyin lütfen...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
destek için sağol..

n1dq

Üye
kod ne

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada söyledim..

storm_61

storm_61

Üye
senin yüklediğin programlar herzamanki gibi hatasız çalışıyor. teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

woollen_13

Üye
ya bu sertifika hatası veri bnde onu nasıl halletcem

--------------- Ekleme ---------------

cabuk cwp versenz sevnrm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim ilk sayfada sertifikalamanız gerektiğini belirttim..sertifikalamazsanız o hatayı alırsınız..sitemizde opda diye ara sana yol gösterecektir..

memo37

Üye
sagol dostum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

verimlic

Üye
Teşekkürler.Güzel bir uygulama

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

DiKMeN

Üye
Açıkçası epey başarılı buldum, dün benzer iş yapan bir program daha kurmuştum ama slider biraz kasıyordur. Bu hiç kasmadan kolay bir şekilde çekilebiliyor ve telefon hızına da pek etki etmedi. Diğeri telefonu da biraz yavaşlatmıştı.

Her zaman yandaki tuş kilidi düğmesini kullanmak elverişli olmuyordu zaten. Ama seçenek olarak normal tuş kilidi tuşunun da direk telefonu açabilme yetkisi tanınsaymış az biraz daha iyi olabilirmiş.

Dün kurduğum benzer uygulamanın tek artısı, hem yandaki tuş, hem de slider ile telefon kilidini açabilme imkanının olmasıydı.

Ama totale vurduğumda, dün kurduğum programın - 'leri bu programa göre daha fazla olduğu için bunu kullanacağım.

Özellikle de yan tarafta bulunan tuş kilidi açma tuşunda sorun yaşayan kişiler için biçilmez bir kaftan olacaktır bu program (bizde 2 tane 5800 var bir tanesinin kendi tuş kilidi takılıyor)

Paylaşım için teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Aradığım birşeydi çokta hoşuma gitti =)
Ayrıca farklı farklı ayarları olmasıda çok iyi olmuş :)
Oradaki yazıyı değiştirme falan arka plan resmini değiştirme falan filan süper bişey :D
saol paylaşım için (:

Tek bir sorunu buldum oda şöyleki ;
Onu sonuna getirdikten sonra açılıyor . Ama sonuna getirdikten sonra parmağınızı çekmeden yine başa getirdiğinizde yinede açılıyor . Yani en sona götürüp bırakmadığınızda tekrar başa getirip bıraktığınızda Hemen tekrar sona gelip açılabiliyor :) Bilmem anlatabildimmi ? Deneyenler ne demek istediğimi anlamışlardır (:

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar gerçekten süper fakat bunu kullanmak için sürekli programın sürekli açık olmasımı gerekli nokia 5800 kullanıyorum açık olan programlarda sürekli açık yada açık olsada gizleyebilmenin bi yöntemi varı? teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
handy taskman kullan..

byreader

byreader

Üye
Programı şimdi indirdim ve kuracağım çalışmasından yana şüphem yok Nadir'e bu konuda güveniyorum :) Ya anlamıyorum o kadar hazıra alışmışki insanlar bu konuda 10 sayfa var ve okuma zahmetine girmeden nasıl sertifika yapıcaz nasıl olucak nasıl edeceğiz gibi yazılar yazılıor insanların bir şey bilmemesi doğaldır bende sertifika nasıl alınır nedir hiç bir şey bilimiordum ama araştırınca öğreniliyor armut piş ağzıma düş anlayışından vazgeçelim artık! Emeğine ve eline sağlık teşekkürler :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..destek için teşekkürler..

Üst Alt