Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ThinkChange nUnlock Express v2.10 S60v5 (For 5800 and N97)
Sponsorlu Bağlantılar
pasha1212
Üye
paylaşımın için öncelikle sağol nadirde girdim ama bende de sertifika hatası yazıyor yardımcı olursan sevinirim ..
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
canım sertifika almanız lazım dedim..opda dan alacaksınız..sitemizde anlatımı var..
JohanGielen
Üye
arkadaşlar çok güzel paylaşım fakat uygulamalarda sürekli açık görünüyor bunu kapatma imkanı yokmu? ThinkChange nUnlock Express çalışsın ama uygulamalarda görünmesin
arkadaşlar çok güzel paylaşım fakat uygulamalarda sürekli açık görünüyor bunu kapatma imkanı yokmu? ThinkChange nUnlock Express çalışsın ama uygulamalarda görünmesin
arkadaşım öncelikle teşekkürler paylaşım için kullanıyorum ama misal garmin programını açınca kullanırken ortalama 30 sn sonra devreye giriyor bunu nasıl iptal ederiz programları kullanırken devreye girmesin
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ayarlardan saniyesini yükseltin.
stazz15
Üye
ilk önce paylaşım için tşk. fakat bi sorum olcaktı bu program için sertifika alıoz ya sonra o sertifikayı başka programlarda kullanabiliomuyuz yoksa her program için opda dan başka sertifikamı alıoz yardım edersenin çok sevinirim tşk.
nadir. kardeşim. ben nasıl sertifika yapılacağını bilmiyorum. anlatabilir miisn bana bi zahmet. [email protected] bana buradan ulaşabilirsin. çok teşekkür ederim şimdiden
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
prensip olarak msn vermiyorum.sitemizde opda diye araştırın size yardımcı olacaktır.
cozkans
Üye
sertifika hatası veriyo
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sitemizde opda diye araştır bulacaksın.
zalim7
Üye
tesekkurler...
sametsamda
Üye
ya serfitika felan yapın dinuzda onu nası yapıoz detaylı yazarmısınız bendede 5230 var