Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ThinkChange nUnlock Express v2.10 S60v5 (For 5800 and N97)
sertifika ile uğraşmanıza falan gerek yok. oviye girin aynı uygulama var. sertifikaya falan da gerek yok. oviye girip indirin. ben ,ndirip kurdum gerçekten çok gzl çalışıyor
nadir kardeşim bende serfitikadan dolayı hata verdi ne yapabilirm
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sitemizde opda diye arayın size yardımcı olacaktır..
malogu
Üye
nadir bey bir suru sey paylaşıyor sorular soruyorsunuz bir kere bu siteye uyeysen telefonunda nasıl winrar yok ki ben herseyı buradan yaptım geçende samsung yapmıstım sımdı ıphone yaptm kendi salaklıgın yuzunden böyle laf etme millete FLYTECH
demhat21
Üye
tlf da nasıl setifikalnıyor acaba
darke
Üye
bunu telefonda nasıl aktif hale getireceğim nerden ekran koruyucu olarak seçicem bilen biri yardım etsin lütfen
kabus-22
Üye
active ?
D€nizhaN
Üye
teşekkürler hemşerim.
zeus1912
Üye
yha arkadaşlar bilgisayarda 2 şeçenek çıkıo doğru programı internetten bulma - yada listeden programı seçmmek dio nabıcam bn buna
Arkadaşlar çok güzel bir ekran koruyucu..Iphone ekran kilidinin 5800 ve N97'ye uyarlanmış hali..bir bakışta saat,batarya durumu,şebeke çekim ve birçok şeyi görünür.Ayrıca ayarlarını da istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz..Sertifikalayıp kurun ve güzel günlerde kullanın..süresiz kullanım için ben sekiz tane sıfır 00000000 girdim..Sitede araştırdım ama bulamayınca sizinle paylaşayım dedim..Bir Teşekkürü Çok Görmeyelim Arkadaşlar..
Arkadaşlar çok güzel bir ekran koruyucu..Iphone ekran kilidinin 5800 ve N97'ye uyarlanmış hali..bir bakışta saat,batarya durumu,şebeke çekim ve birçok şeyi görünür.Ayrıca ayarlarını da istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz..Sertifikalayıp kurun ve güzel günlerde kullanın..süresiz kullanım için ben sekiz tane sıfır 00000000 girdim..Sitede araştırdım ama bulamayınca sizinle paylaşayım dedim..Bir Teşekkürü Çok Görmeyelim Arkadaşlar..
nasıl sertifikalayıp telefonda acacam lütfen acil cevap bekliyorum
kara şimşek
Üye
ben bu programı sertifikaladım ve yükledim çalışıyor fakat aktive etmek istiyor ve 10 dan geriye saymaya başladı aktive etmeye bastığında 8 haneli kod istiyor