Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ThinkChange nUnlock Express v2.10 S60v5 (For 5800 and N97)
kardeşim sitede bununla ilgili tonlarca konu var bir arama yaparsan bulursun..
xxssx
Üye
nadir kardeş telefonuma yükledim telefonum5800 çok güzel bir payşalım ama tel sesizdeyken de kilidi açınca dıt diye ses çıkartıyo onu kapatabilirmiyiz
şimdiden teşekkür ederim yardımını bekliyorum
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ayarlardan yapılması gerekiyordu..
xxssx
Üye
ayarlar derken programın ayarıysa bulamadım bn teliln ayarlarındada yok sesiszdeykende ses çıkarıyo açınca. kullanıyosanız nasl yaptığınızı banada anlatırmısınız. nadir kardeş paylaşımın güzel ama bunuda çözsek daha iyi olur mümkünse
Dostum ßende SertifiKa Hatası Verdi Napmam qeRekLi BilgilerdirirMisin.?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada sertifikalamanız gerektiğini söylemiştim..
visbreaker
Üye
Sağolasın kardeş deneyelim bakalım
tarkio
Üye
emeğine sağlık kardeş. bişi sormak istiyorum: unsigned programları mutlaka sertifikalayıp kullanmamız lazım değil mi? bazı programlarda unsigned bazılarında ise sadece signed yazıyor. bu ne demektir? açıklamaların için çok tşkler.
emeğine sağlık kardeş. bişi sormak istiyorum: unsigned programları mutlaka sertifikalayıp kullanmamız lazım değil mi? bazı programlarda unsigned bazılarında ise sadece signed yazıyor. bu ne demektir? açıklamaların için çok tşkler.
unsigned olan programları imzalaman gerekiyor..unsigned Nokia'nın izin vermediği programcı firmaların çıkardığı programlardır bunları telefona kurabilmen için imei no verip sertifika alman gerekiyor..signed lı programları telefonuna direk kurabilirsin..
ksoedrckian
Üye
teşekkürler arkadaşım,diğer arkadaşa da haddini bildirdin ağzına sağlık