The mission is simple: Find Makarov (MW, MW2 ve daha fazlası)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
The mission is simple: Find Makarov (MW, MW2 ve daha fazlası)
İşte o müthiş video:[video=youtube;G-TLUGxnWG8]http://www.youtube.com/watch?v=G-TLUGxnWG8[/video]

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
MW ciler nerde videoya yorum yok mu, izleyip geçmeyin yav :)

fullwar

fullwar

Üye
Operation Kingfish - Find Makarov'dan sonra bomba gibi bir video olmuş. Ama başlığı değiştirmeni tavsiye ederim. Activision kesenin ağzını açmış durumda. Nede olsa milyar dolarlar Kasımda akmaya başlayacak. Video için teşekkürler.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
hemen değiştiriyorum :)----------Eklendi @ 08:09:36 ---------- Yazıldı @ 07:44:15 ----------
Operation Kingfish - Find Makarov'dan sonra bomba gibi bir video olmuş. Ama başlığı değiştirmeni tavsiye ederim. Activision kesenin ağzını açmış durumda. Nede olsa milyar dolarlar Kasımda akmaya başlayacak. Video için teşekkürler.
kesenin ağzını açması iyi olmuş. Süper kısa filmler izliyoruz. Ama bu filmde shepherd rolünü oynayan adam pek iyi rol yapamamış gibi geldi bana :) hele o bıçağı sokma sahnesi çok yapmacık olmuş.----------Eklendi @ 08:09:54 ---------- Yazıldı @ 08:09:36 ----------

fullwar

fullwar

Üye
Bunada şükür. Adamlar oyun için film yapıyor. Biz film yapmayı beceremiyoruz. Dizilerde silahın ucuna alev efektini bile daha yapamadık. Helal bize.

India

India

Üye
frozen crossing'ide izleyin biraz eski ama o da güzel olmuş bence (kurtlar vadisinin örnek alması lazım bu filmi :D )

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
mw3 gerçekten müthiş olacak gibi. grafik anlamında da bf den geri kalmazsa artık alanında rakibi yok

• Beğen
Tepkiler: India
India

India

Üye
mw3 gerçekten müthiş olacak gibi. grafik anlamında da bf den geri kalmazsa artık alanında rakibi yok

aynen ama battlefield 3 görünüşe göre bu yarışta iddaalı olduğunu gösteriyor yinede erken konuşmayalım :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
aynen ama battlefield 3 görünüşe göre bu yarışta iddaalı olduğunu gösteriyor yinede erken konuşmayalım :)

tabii. oyunlar çıkınca daha sağlıklı değerlendirme yapacaz.

fullwar

fullwar

Üye
Grafik olarak BF 5 gömlek üstün ne yazıkki.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
fullwar

fullwar

Üye
Oyunun grafiklerini detaylı olarak gördük ve BF ile karşılaştırdık. Ben 5 gömlek diye iyimser bir tablo çizdim. :) BF3 Crysis 2 ile MW3 Bad Company 2 ile yarışabilir. Zaten bunu ben değil bu işin uzmanları söylüyor. Ama onlara gerek yok gözler yalan söylemez. MW3'ün grafikleri kötü falan değil gayet süper ama BF birazcık aşmış. Hadi senin için 4 gömlek olsun. 1 gömlekte benden 3 oldu bak. :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun grafiklerini detaylı olarak gördük ve BF ile karşılaştırdık. Ben 5 gömlek diye iyimser bir tablo çizdim. :) BF3 Crysis 2 ile MW3 Bad Company 2 ile yarışabilir. Zaten bunu ben değil bu işin uzmanları söylüyor. Ama onlara gerek yok gözler yalan söylemez. MW3'ün grafikleri kötü falan değil gayet süper ama BF birazcık aşmış. Hadi senin için 4 gömlek olsun. 1 gömlekte benden 3 oldu bak. :)

saol :D

India

India

Üye
hangisi daha iyi bilmem ama sağlam bir bilgisayar ve ses sitemi olsa bf3 çok müthiş olur ama call of duty sadece hikayesi için oynanır bence

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
hangisi daha iyi bilmem ama sağlam bir bilgisayar ve ses sitemi olsa bf3 çok müthiş olur ama call of duty sadece hikayesi için oynanır bence

ben mw2'nin müzikleri gibi daha oyun müziği görmedim...

fullwar

fullwar

Üye
Jesper Kyd'ın yaptığı oyun müziklerini tavsiye ederim. Hitman, Freedom Fighters, Kane & Lynch, MDK ve Assassin's Creed gibi. Oyunları oynamasanda müziklerini dene derim.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
tüm ac serisini oynadım. Jasper kyd da süper müzikler yapıyor ama hans zimmer e yetişemez :)

fullwar

fullwar

Üye
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
mgs serisini hiç oynamadım ama müziklerini şimdi dinledim gerçekten süper

India

India

Üye
ben oyundaki silah sesleri vs. den bahsetmiştim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt