----------Eklendi @ 08:09:36 ---------- Yazıldı @ 07:44:15 ----------
kesenin ağzını açması iyi olmuş. Süper kısa filmler izliyoruz. Ama bu filmde shepherd rolünü oynayan adam pek iyi rol yapamamış gibi geldi banaOperation Kingfish - Find Makarov'dan sonra bomba gibi bir video olmuş. Ama başlığı değiştirmeni tavsiye ederim. Activision kesenin ağzını açmış durumda. Nede olsa milyar dolarlar Kasımda akmaya başlayacak. Video için teşekkürler.
hele o bıçağı sokma sahnesi çok yapmacık olmuş.----------Eklendi @ 08:09:54 ---------- Yazıldı @ 08:09:36 ----------mw3 gerçekten müthiş olacak gibi. grafik anlamında da bf den geri kalmazsa artık alanında rakibi yok

aynen ama battlefield 3 görünüşe göre bu yarışta iddaalı olduğunu gösteriyor yinede erken konuşmayalım![]()
ama belki mw3 bu farkı 1 2 gömleğe düşürebilirGrafik olarak BF 5 gömlek üstün ne yazıkki.
bizim gördüğümüz bu grafik farkını activision da görüyordur herhalde 
BF3 Crysis 2 ile MW3 Bad Company 2 ile yarışabilir. Zaten bunu ben değil bu işin uzmanları söylüyor. Ama onlara gerek yok gözler yalan söylemez. MW3'ün grafikleri kötü falan değil gayet süper ama BF birazcık aşmış. Hadi senin için 4 gömlek olsun. 1 gömlekte benden 3 oldu bak. 
Oyunun grafiklerini detaylı olarak gördük ve BF ile karşılaştırdık. Ben 5 gömlek diye iyimser bir tablo çizdim.BF3 Crysis 2 ile MW3 Bad Company 2 ile yarışabilir. Zaten bunu ben değil bu işin uzmanları söylüyor. Ama onlara gerek yok gözler yalan söylemez. MW3'ün grafikleri kötü falan değil gayet süper ama BF birazcık aşmış. Hadi senin için 4 gömlek olsun. 1 gömlekte benden 3 oldu bak.
![]()

hangisi daha iyi bilmem ama sağlam bir bilgisayar ve ses sitemi olsa bf3 çok müthiş olur ama call of duty sadece hikayesi için oynanır bence
Hamleni görüyorum ve bir artırıyorum. MGS serisi Harry Gregson Williams ve Norihiko Hibino.tüm ac serisini oynadım. Jasper kyd da süper müzikler yapıyor ama hans zimmer e yetişemez![]()