Tenis dünyasının lideri hangi telefonu kullanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Tenis dünyasının lideri hangi telefonu kullanıyor?
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce ntvspor da program izlerken Caroline Wozniacki(1990 doğumlu ve tenis bayan kategorisinde 1. Sırada) ile yapılan bir röportaj gördüm. Arabada giderken elinde Sony Ericcson xperia play vardı ve bir şeyler yazıyordu.
Acaba neye dayanarak aldı. :)

okuduğunuz için teşekkür ederim. Iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: M.VASFİ ve mhmmfrkan

pRime.

pRime.

Üye
kesin tenis oynamak için almıştır. :ehe:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir. :))

buket2

buket2

Üye
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce ntvspor da program izlerken Caroline Wozniacki(1990 doğumlu ve tenis bayan kategorisinde 1. Sırada) ile yapılan bir röportaj gördüm. Arabada giderken elinde Sony Ericcson xperia play vardı ve bir şeyler yazıyordu.
Acaba neye dayanarak aldı. :)

okuduğunuz için teşekkür ederim. Iyi forumlar...

:))) onlara sürekli hediye falan geliyordur...oturup senin benim gibi araştırıp satın alacaklarını sanmıyorum 1 telefon = 1 hafta kullanım ömrüne sahiptir. maksat reklam olsun... flaş flaş flaş hangi ünlü hangi markayı tercih etti azzzz sonraaaaaa gibi :)))))

Utku

Utku

Üye
:))) onlara sürekli hediye falan geliyordur...oturup senin benim gibi araştırıp satın alacaklarını sanmıyorum 1 telefon = 1 hafta kullanım ömrüne sahiptir. maksat reklam olsun... flaş flaş flaş hangi ünlü hangi markayı tercih etti azzzz sonraaaaaa gibi :)))))
kesinlikle:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...