meneleos
Üye
Lumia 1020 sorunsuzkeşke bide oyun baştan başlamasaydı her seferinde
Bu sorunun oluşmaması için ayarlardan her şeyi sıfırlamanız gerekmekte ondan sonra sıkıntı yaşanmıyor, en azından ben yaşamadım.keşke bide oyun baştan başlamasaydı her seferinde
ben çok oynadığımdan değil,tabletten oynuyordum zaten.sonra sıktı.bide bunda denedim denildiği gibi save yapmadı.öylece duruyor telefonda :=)Bu sorunun oluşmaması için ayarlardan her şeyi sıfırlamanız gerekmekte ondan sonra sıkıntı yaşanmıyor, en azından ben yaşamadım.
TAMAMDIRYanlışlıktan dolayı kusura bakmayın, konular karıştı.
Devam edebilirsiniz.
az daha mesaj atıyordum bende sana,hayırdır inşallah diyecektim.alakasız bi konuyla devam edilmiş.bide son yorum bende tıkandı,dedim noldu acaba ,Yanlışlıktan dolayı kusura bakmayın, konular karıştı.
Devam edebilirsiniz.
Bi oyunla batacaksa batsın. Herşeyi oyuna bağlamanız aşırı saçma. 512 mb ram sıkıntısı zaten OS güncellemesiyle halledilecek. Zaten şimdi wp8 de çıkan alt segmentler 1 GB Ram var. Yani en az iki yıl rahat götürür. 512mb Ram sıkıntısı biraz da tecrübesizlikten kaynaklanıyor. Sonuçta 2 yıllık sistem.yok yok bu wp batıcak bitcek herşey
Hala bekleyen var mı ki ? Microsoft hiç bulaşmamalıydı telefon işine.
Telefonu aldığıma %100 pişman oldum. Sağlamlığı konusunda eyvallah ama işletim sistemi tamamen çöplük. Ne oyun var ne program. 3-5 tane adam akıllı oyun/program var onlarda saçma sapan fiyatlardan konuluyor, diğer sistemlerde beleşken burda paralı olmasını ne deseler kabullenmem. Ayrıten birde telefonlarda ısınma problemi var, aşırı ısınıyor. Dokunmatiği desen bitik.
aynen ama arada boş dersde felan iyi oluyor matematik dersindeValla gençler bence de anlamsız bir takıntı haline getirdiniz bu oyun olayını, sadece oyun için aldıysanız o telefonu o zaman satın bence. Gidip ps veya xbox one alın, oyuna doyun derim ben
PS Vita mıydı o ufak versiyonu onunaynen ama arada boş dersde felan iyi oluyor matematik dersindecebimde ps götüremiceme göre neyse royal revolt devam
PS Vita mıydı o ufak versiyonu onunOndan alalım sana rahat rahat takıl dersde
Bu arada 512mb'dan kurtulmak isteyenler haberiniz olsun Lumia 925 hepsiburada da 1099tl, cep telefonuna taksit yasaklanmadan alın bence
afedersin anlamadımValla 820 ye 1250 ye aldığım günü dün gibi hatırlarım.....
daha iyi işte.925 çok sağlam Bi kasa değilki.hayırlı olsun.afedersin anlamadım
Hala bekleyen var mı ki ? Microsoft hiç bulaşmamalıydı telefon işine.
Telefonu aldığıma %100 pişman oldum. Sağlamlığı konusunda eyvallah ama işletim sistemi tamamen çöplük. Ne oyun var ne program. 3-5 tane adam akıllı oyun/program var onlarda saçma sapan fiyatlardan konuluyor, diğer sistemlerde beleşken burda paralı olmasını ne deseler kabullenmem. Ayrıten birde telefonlarda ısınma problemi var, aşırı ısınıyor. Dokunmatiği desen bitik.
her b•ku Microsoft a atmamak lazım tabikide ancak ram sınırı 150 mb olunca geliştiricler de zorlanıyor mallesef açsalar o rami yukarı çekseler bakın bakalım Windows Phone 8 nasıl kasmaya başlıyor.Microsoft'un herhangi bir suçu yok. Her b*ku Microsoft'un ve Windows Phone'un üstüne atmaktan vazgeçin. 10% kullanıcısı olan bir platform, oyun gelmemesi bence üşengeçlik. O kadar kişinin oynayacağını bilerek vermemek akıl kârı değil.
Temple Run OZ 'a bakın. Ücretli ve anında geliyor. Çünkü işletim sistemi kırılmıyor ve oynamak isteyen satın almak zorunda...Not: 920 'yi sıfır, kvk-genpa çıkışlı olarak(yani orjinal) 1100 TL'ye aldığım günü 7 öncesi gibi hatırlıyorum. Çünkü 7 ay önce aldımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?