teli hackleyemeyenler bi de bunu deneyin Drakkarios(hack) v2.01(3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferenku

Üye
e66 için olur mu

halowman

Üye

sistemi karıştırdıysanız evet bi hard format atın ama gerçekten çok basit ben bikerede yaptım bu hacki tel.
inş tel destekliyordur programı...

vallaha ole gercekten cok basıt bır yontem ama benım n 95 mı desteklemıyor anlamadım belkı surumu eskıdır ondanmı acıkcaıs anlamıs degılım ama gercekten emegıne saglık guzel paylasım olmus cok faydalı yanı ama bıze faydası dokunmayacak sanırım hayırlısı

ferenku

Üye
arkadaşlar ben yükledim ama telefonda sys klasörü içinde bin klasörü yok :(

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yükledim ama telefonda sys klasörü içinde bin klasörü yok :(
nasıl olmaz arkadaşım mulaka vardır hellocarbideyi çalıştıramasanız bile sys bin klasörüne ulaaşırsınız gizli sürücüleri görebilmeniz için ve bunları açmanız için capsoff u çalıştırmalısınız....

ertooth

ertooth

Üye
Nokia E72 nasıl hacklerim bir bilgin varmı bütün hack yöntemlerini denedim ama olmadı bildiğiniz başka bir yöntem varmı

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 nasıl hacklerim bir bilgin varmı bütün hack yöntemlerini denedim ama olmadı bildiğiniz başka bir yöntem varmı
bilmiyorum benim telefonum n73 yapabildim ancak bikaç hack programına baktım e72 ye bulamadım :(

pethbardak

Üye
sys klosurun acılıyor icine hack zip in icindeki 2 dosyayıda atıyorum ama attıktan sonra hicbir uygulama yuklenmiyor dosya bozuk diyor sys bindeki installserver silnce tekrar normale sertifka hatası veriyor

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
sys klosurun acılıyor icine hack zip in icindeki 2 dosyayıda atıyorum ama attıktan sonra hicbir uygulama yuklenmiyor dosya bozuk diyor sys bindeki installserver silnce tekrar normale sertifka hatası veriyor
doğrudur bilemiyorum belki tel modeli uygun değildir....

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
Program yükledğmde dosya bozuk diyo

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Telefon modelinizdendir dosya bozuk değil....

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

samurai jack65

samurai jack65

Üye
olmadı yani benmi yapamadım tele yükledim ama menüde bi şey yok yinede sağol

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
tele yüklediniz fakat yüklenen uygulama gözükmüyor yanlış mı ?

emrah26_26

Üye
offf ya xplore süresi dolmuş diyor

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
offf ya xplore süresi dolmuş diyor

bu paketteki x-plore uygulamasının sürümü eskidir , hack işlemini yaptıktan sonra yeni versiyon x-plore kurabilirsiniz.

Ancak hack işlemini bu sürümle yapmanızda hiç bi sakınca yok ki neden dert ettiniz...

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Bu yöntem daha önce de vardı yalnız bir problem var
Bazı firmware sürümlerinde HelloCarbide'de Menu1 seçeneğini işaretledikten sonra program kapanıyor. O yüzden bu yöntem yeni firmwarelerde geçersiz haberiniz olsun....

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Bu yöntem daha önce de vardı yalnız bir problem var
Bazı firmware sürümlerinde HelloCarbide'de Menu1 seçeneğini işaretledikten sonra program kapanıyor. O yüzden bu yöntem yeni firmwarelerde geçersiz haberiniz olsun....

Bilgi için teşekkürler....

uyeoll

uyeoll

Üye
ilk yüklenecek dosyayı tıkladım dosya bozuk diyor:S neden acaba? herhangi bir sis dosyası pro oyun tema yüklerken de bunu diyor. hiç bişey yüklenmiyor. Tel E50 RM-170 v 06.24.1.0... yeni sürümü var mı acaba telefonun. onu nasıl yükleyebilriim? yüklesem sorun kalakr mı?

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ilk yüklenecek dosyayı tıkladım dosya bozuk diyor:S neden acaba? herhangi bir sis dosyası pro oyun tema yüklerken de bunu diyor. hiç bişey yüklenmiyor. Tel E50 RM-170 v 06.24.1.0... yeni sürümü var mı acaba telefonun. onu nasıl yükleyebilriim? yüklesem sorun kalakr mı?

sorun dosyada değil o zaman telde e50 yi bilmiyorum ama versiyon güncelleyebilirsiniz nokia nın sitesinden bakabilirsiniz

yalnız güncelleme yaparken dikkat edin...
şartları sitede okursunuz zaten..
isterseniz servisede yaptırabilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt