sistemi karıştırdıysanız evet bi hard format atın ama gerçekten çok basit ben bikerede yaptım bu hacki tel.
inş tel destekliyordur programı...
nasıl olmaz arkadaşım mulaka vardır hellocarbideyi çalıştıramasanız bile sys bin klasörüne ulaaşırsınız gizli sürücüleri görebilmeniz için ve bunları açmanız için capsoff u çalıştırmalısınız....arkadaşlar ben yükledim ama telefonda sys klasörü içinde bin klasörü yok![]()
bilmiyorum benim telefonum n73 yapabildim ancak bikaç hack programına baktım e72 ye bulamadımNokia E72 nasıl hacklerim bir bilgin varmı bütün hack yöntemlerini denedim ama olmadı bildiğiniz başka bir yöntem varmı

doğrudur bilemiyorum belki tel modeli uygun değildir....sys klosurun acılıyor icine hack zip in icindeki 2 dosyayıda atıyorum ama attıktan sonra hicbir uygulama yuklenmiyor dosya bozuk diyor sys bindeki installserver silnce tekrar normale sertifka hatası veriyor
offf ya xplore süresi dolmuş diyor
Bu yöntem daha önce de vardı yalnız bir problem var
Bazı firmware sürümlerinde HelloCarbide'de Menu1 seçeneğini işaretledikten sonra program kapanıyor. O yüzden bu yöntem yeni firmwarelerde geçersiz haberiniz olsun....
ilk yüklenecek dosyayı tıkladım dosya bozuk diyor:S neden acaba? herhangi bir sis dosyası pro oyun tema yüklerken de bunu diyor. hiç bişey yüklenmiyor. Tel E50 RM-170 v 06.24.1.0... yeni sürümü var mı acaba telefonun. onu nasıl yükleyebilriim? yüklesem sorun kalakr mı?
6600 symbian destekli s60 vs1 ve java2 desteklidir. onun için hiçbir hack programına gerek yoktur. ve yeni çıkan 6600i den bahsediyorsan o java telefondur. szi yanlış bölümde geziniyorsunuz.Bilmiyorum![]()