teli hackleyemeyenler bi de bunu deneyin Drakkarios(hack) v2.01(3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan7878

kaan7878

Üye
arakadaşım benim tel c5 ve s60 3rd var ama modeller arasında kendimi göremedim napacam

--------------- Ekleme ---------------

arakadaşlar benim telefon c5 s60 rd3 od 9.3 tabanlı 9.3 e baktığımda fp2 olduğunu buldum ama bu işlemlerin hepsini yaptım burda yapılmsı gereken 2 şeyi yapamadım

1-Hellocarbide de menü 1 i seçince yes no çikmadan program kapanıyo ve sanki pc de yenile yapmış gibi kısa bi ssüre kendini yeniliyo

2- x-polier den c ye girdiğimde yazlar küçük harfliydi ve sys ini açılablir dosya değildi yanda + işaretş yok açılmyo ( resimlere baktığımda hep büyük harfli ) dolayısıyla da kopyalama yapamadn yardım ederseniz sevinirim

sberat

Üye
Nokia e71 yuklemesınde suresı gecmış hatası alıyorum hıc bır program yukluyemıyorum bi cozum verın bana

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
arakadaşım benim tel c5 ve s60 3rd var ama modeller arasında kendimi göremedim napacam

--------------- Ekleme ---------------

arakadaşlar benim telefon c5 s60 rd3 od 9.3 tabanlı 9.3 e baktığımda fp2 olduğunu buldum ama bu işlemlerin hepsini yaptım burda yapılmsı gereken 2 şeyi yapamadım

1-Hellocarbide de menü 1 i seçince yes no çikmadan program kapanıyo ve sanki pc de yenile yapmış gibi kısa bi ssüre kendini yeniliyo

2- x-polier den c ye girdiğimde yazlar küçük harfliydi ve sys ini açılablir dosya değildi yanda + işaretş yok açılmyo ( resimlere baktığımda hep büyük harfli ) dolayısıyla da kopyalama yapamadn yardım ederseniz sevinirim
farklı bir hack programı denersiniz telinize uygun bir pro...

Nokia e71 yuklemesınde suresı gecmış hatası alıyorum hıc bır program yukluyemıyorum bi cozum verın bana

süresi geçmiş hatasını düzenlemek için tarihi belirttiğim gibi 15.05.2007 ye alın sorun düzelcek pro yu yüklüyceksiniz teli hacklemeyi başarırsanızda diğer proları yüklerken tekrar tarih sorunu ve sertifika hatası almıycaksınız...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler abla bu yöntem de kolaymış..

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim Ercan :)

mehak55

Üye
n95 versiyon31.0.017 hello carbide gerekli soruyu sormadan kapanıyor lütfen yardım

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
n95 versiyon31.0.017 hello carbide gerekli soruyu sormadan kapanıyor lütfen yardım
versiyondan kaynaklıdır o halde son versiyonu ne bilmiyorum ama isterseniz güncelleyin yada başka hack programı deneyin...

macocan

Üye
bu n79 işe yarıyor mu acaba ?

iLLeGaLKinq

Üye
Benim c:/sys de bin klasoru yok yeni klasor diyip oluşturuyorum gene olmuyor nasıl yapacağım bir bilgi verirseniz.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Benim c:/sys de bin klasoru yok yeni klasor diyip oluşturuyorum gene olmuyor nasıl yapacağım bir bilgi verirseniz.
telefonun marka ve modeli ne bilmiyorum ama bu işlemleri yaparken gizli dosyaları görebilmek için capsoff açık olmalı...

yasinküse

Üye
SYS in içinde hiç bi klasör yok ve oluşturulmuyorda!hack rar dosyası içindekileri taşıyamıyorum... :(

attakkann1

Üye
arkadaşım deli oluacam ya bende 5320 xm var dedğini yapıyorum hellocelebir de menu 1 deyince kendınden cıkıo yes dıyemeıosun ama capson caps off exe leri gelıo ancak onlara tıkladığımdada hiç birşye değşimiyor xploredede hack klosorun deki o ki dosyayı syc ın içine taşıyamıyorum cunku syc ye gırlmıyor alt doysaları yok luten yardım et

mcoby

Üye
kardeş malesef n95 te yüklenmiyor

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
SYS in içinde hiç bi klasör yok ve oluşturulmuyorda!hack rar dosyası içindekileri taşıyamıyorum... :(

adım adım hepsini yaptınız mı gizli klasörleri açmadıysanız göremezsiniz...

arkadaşım deli oluacam ya bende 5320 xm var dedğini yapıyorum hellocelebir de menu 1 deyince kendınden cıkıo yes dıyemeıosun ama capson caps off exe leri gelıo ancak onlara tıkladığımdada hiç birşye değşimiyor xploredede hack klosorun deki o ki dosyayı syc ın içine taşıyamıyorum cunku syc ye gırlmıyor alt doysaları yok luten yardım et

aynen arkadaşım gizli klasörleri görebilmeniz için açmanız lazım

kardeş malesef n95 te yüklenmiyor
dediğim tarihe alın acaba neden yüklenmiyor sorunu yazmamşsınız...

Arkadaşlar adım adım hepsini yaptıysanız yüklenmiyorsa başka sistem hack programlarını deneyin tekrar ediyorum n73 de yükledim ve hackledim ekran görüntüleri kendi telefonumdan sizlere daha çok yardım edebilme adına teli hacklerken adım adım kendim aldım....

attakkann1

Üye
arakadaşım capss on capss off ve hello ceribade nin çaılştıgına dair bir işaret yok benişm telde ? helle dana menu 1 i seçiyorum soru sormadan direk kapanıyor capss on la capss off da aynı şekilde tıklamyala açılmıyor acaba video lu çekip anlatırmısın lütfen dediklerini harfi harfine yaptım ama olmuyor
bide helloceribadenın en guncel surmunu yayınlarsan sevınırım bı turlu bulamadım belık ondan kaynaklanıyordur

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
arakadaşım capss on capss off ve hello ceribade nin çaılştıgına dair bir işaret yok benişm telde ? helle dana menu 1 i seçiyorum soru sormadan direk kapanıyor capss on la capss off da aynı şekilde tıklamyala açılmıyor acaba video lu çekip anlatırmısın lütfen dediklerini harfi harfine yaptım ama olmuyor
bide helloceribadenın en guncel surmunu yayınlarsan sevınırım bı turlu bulamadım belık ondan kaynaklanıyordur
üzgünüm ama videolu olarak hazırlayamam çünkü bi kere denedim diğer cep telefonundan çekmeyi çok parladı hiçbirşey görünmedi anacak bir video buldum artık fazladan gereksiz bi şekilde video uzatılmış ama siz ekran görüntüleri ile birleştrin artık

attakkann1

Üye
kardeş lütfen bana hello carbidenin çalışan bir versyonunu bulambılrmısn adam akıllı bende menu 1 i seçince hiç birşey sormadan kapanıo

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
kardeş lütfen bana hello carbidenin çalışan bir versyonunu bulambılrmısn adam akıllı bende menu 1 i seçince hiç birşey sormadan kapanıo
veriğim programda hiçbir sorun yok çalışmıyor diymezsiniz n73 ün en güncel versiyonu ile bile hala hack yapabiliyorum arkadaş bi açıklma getirmişti bi kaç sayfa öncesi belki bununla ilgilidir...

Bu yöntem daha önce de vardı yalnız bir problem var
Bazı firmware sürümlerinde HelloCarbide'de Menu1 seçeneğini işaretledikten sonra program kapanıyor. O yüzden bu yöntem yeni firmwarelerde geçersiz haberiniz olsun....

bu yüzden olabilir başka programlara bakın....

attakkann1

Üye
peki hellocarbideye altarnetif başka bir program varmı gızlı dosyaları gostermke ıcın gene aynı hackte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt