teli hackleyemeyenler bi de bunu deneyin Drakkarios(hack) v2.01(3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mst226

Üye
6700 slide a olur mu bu

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

mst226

Üye
yav bu teşekkür saçmalığı nedir ya...boş boş yazıyorsunuz ..çöplüğe çevirmişsiniz tüm forumu...

trforum a benzemiş..

adamlar oraya teşekkür düğmesi koymuş onu kullansanıza

hallturk06

Üye
çok teşekkürler sonunda hackleyebildim :D

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
6700 slide a olur mu bu

işletim sistemi olarak uyumlu lakin verilen listede yok ancak isterseniz deneyebilirsiniz...

Pre-FP1 devices:
-------------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250
FP1 devices:
---------------
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95
FP2 devices
-------------
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic

Specific devices
-------------
Nokia 3250 v4.14
Nokia 3250 v4.60
Nokia 5500
Nokia E50
Nokia E51
Nokia E61

rica ederim...

çok teşekkürler sonunda hackleyebildim :D

sevindim :)
rica ederim :D :D

gastroy

gastroy

Üye
E63 neden yok listede :(

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
E63 neden yok listede :(
bilemiyorum diğer hack programlarını deneyebilir yada listede olmasa bile iş.sistemine uyuyor belki olur bunuda deneyebilirsiniz sizin insiyatifinize kalmış

sadoko1

sadoko1

Üye
nur teşekkürler sagol:oke:

pethbardak

Üye
3250 ye uygun programı indirdikten sonra teli hakliyip sys klosorune girmeme ragmen installserver i atınca dosya bozuk diyor yuklenmiyor hicbirsey sys bin icndeki installserver ı 3250ye uyumlu baska 1 2 yerden bulup atggımdada eski sorun devam ediyor sertifika hatası diye dosya bozuk demesi neden kaynaklanıyor acaba?

metallistm

Üye
telefonum n96 v30.101 menu1 yaptığımda yes diyemeden programdan atıo ve sys klasörünü açamıorum başka hack yöntemi yok mu ya deli olcam :(

abdulyılmaz

abdulyılmaz

Üye
paylaşım için teşekkürler
ama E51 410.34.001 güncellemesinde işe yaramıyor

halowman

Üye
aynen bende delı oldum benım telefonum n 95 ancak bahsettıgın sekılde uyguladım benım telefonumla uyumlu olanı yukledım daha sonra bu işlemleri sırasıyla yaptım ancak olmadı cünkü hellocorbide programında menu 1 diyince dırek cıkıyor yes felan cıkmıyor ayrıyeten x plorer dan BİN dosyası diye birsey yok resımlerde anlattıgın gıbı bır yer cıkmıyor neden olabılır acaba

skunk1

Üye
porgram çalışmıyor

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
nur teşekkürler sagol:oke:
rica ederim...

3250 ye uygun programı indirdikten sonra teli hakliyip sys klosorune girmeme ragmen installserver i atınca dosya bozuk diyor yuklenmiyor hicbirsey sys bin icndeki installserver ı 3250ye uyumlu baska 1 2 yerden bulup atggımdada eski sorun devam ediyor sertifika hatası diye dosya bozuk demesi neden kaynaklanıyor acaba?
programı yükleyip sys klasörünü açmakla tel haclanmiş olmuyor...

c/hack rar dizininden bahsettiğim dosyaları sys bin e atınca hacklenmiş olur sizin ne yaptığınızı anlamış değilim....

telefonum n96 v30.101 menu1 yaptığımda yes diyemeden programdan atıo ve sys klasörünü açamıorum başka hack yöntemi yok mu ya deli olcam :(

bu olmuyorsa diğer hack programları sitede var onları deneyin....

paylaşım için teşekkürler
ama E51 410.34.001 güncellemesinde işe yaramıyor
rica ederim...
:(

aynen bende delı oldum benım telefonum n 95 ancak bahsettıgın sekılde uyguladım benım telefonumla uyumlu olanı yukledım daha sonra bu işlemleri sırasıyla yaptım ancak olmadı cünkü hellocorbide programında menu 1 diyince dırek cıkıyor yes felan cıkmıyor ayrıyeten x plorer dan BİN dosyası diye birsey yok resımlerde anlattıgın gıbı bır yer cıkmıyor neden olabılır acaba

sys bin klasörünü menü1 yes değince erişirsiniz yada gizli dosyalara erişmek için

Capsoff u çalıştırıp x-plore ile gizli klasörlere erişime devam edebilirsiniz...

porgram çalışmıyor

acaba neden çalışmıyor çalışmıyorsa ben nasıl yaptım uygun modelde denedinizmi :hmmm

ekran görüntülerini hiçbir yerden almış değilim bizzat kendi telefonumu hacklerken aldım görüntüleri :angry:

last321

Üye
Bende de çalıştı n73 te denedm n95te çalişması lazm

halowman

Üye
sys bin klasörünü menü1 yes değince erişirsiniz yada gizli dosyalara erişmek için

Capsoff u çalıştırıp x-plore ile gizli klasörlere erişime devam edebilirsiniz...

vallaha bende ne dedısen yaptım ama olmadı yoksa tlf na hard format atıp sonra bırdahamı denesem acaba farkeden brısye olrumu

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi

vallaha bende ne dedısen yaptım ama olmadı yoksa tlf na hard format atıp sonra bırdahamı denesem acaba farkeden brısye olrumu

sistemi karıştırdıysanız evet bi hard format atın ama gerçekten çok basit ben bikerede yaptım bu hacki tel.
inş tel destekliyordur programı...

lgkg300

lgkg300

Üye
emeğine sağlık... ama yüklenemiyor diyor tel 6120 classic

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık... ama yüklenemiyor diyor tel 6120 classic
6120c olması lazım neden yüklenmiyor hata ne diyor :hmmm
sertifika hatası ise tarihi 15,5,2007 ye alın uygulama yöneticisindende seçenek ayarlar yazılım yükleme tümü ç.içi sertifika kontrolü kapalı yapın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt