6700 slide a olur mu bu
Teşekkürler
çok teşekkürler sonunda hackleyebildim![]()

bilemiyorum diğer hack programlarını deneyebilir yada listede olmasa bile iş.sistemine uyuyor belki olur bunuda deneyebilirsiniz sizin insiyatifinize kalmışE63 neden yok listede
rica ederim...nur teşekkürler sagol![]()
programı yükleyip sys klasörünü açmakla tel haclanmiş olmuyor...3250 ye uygun programı indirdikten sonra teli hakliyip sys klosorune girmeme ragmen installserver i atınca dosya bozuk diyor yuklenmiyor hicbirsey sys bin icndeki installserver ı 3250ye uyumlu baska 1 2 yerden bulup atggımdada eski sorun devam ediyor sertifika hatası diye dosya bozuk demesi neden kaynaklanıyor acaba?
telefonum n96 v30.101 menu1 yaptığımda yes diyemeden programdan atıo ve sys klasörünü açamıorum başka hack yöntemi yok mu ya deli olcam![]()
rica ederim...paylaşım için teşekkürler
ama E51 410.34.001 güncellemesinde işe yaramıyor

aynen bende delı oldum benım telefonum n 95 ancak bahsettıgın sekılde uyguladım benım telefonumla uyumlu olanı yukledım daha sonra bu işlemleri sırasıyla yaptım ancak olmadı cünkü hellocorbide programında menu 1 diyince dırek cıkıyor yes felan cıkmıyor ayrıyeten x plorer dan BİN dosyası diye birsey yok resımlerde anlattıgın gıbı bır yer cıkmıyor neden olabılır acaba
porgram çalışmıyor

Bende de çalıştı n73 te denedm n95te çalişması lazm

sys bin klasörünü menü1 yes değince erişirsiniz yada gizli dosyalara erişmek için
Capsoff u çalıştırıp x-plore ile gizli klasörlere erişime devam edebilirsiniz...
vallaha bende ne dedısen yaptım ama olmadı yoksa tlf na hard format atıp sonra bırdahamı denesem acaba farkeden brısye olrumu
6120c olması lazım neden yüklenmiyor hata ne diyoremeğine sağlık... ama yüklenemiyor diyor tel 6120 classic