teli hackleyemeyenler bi de bunu deneyin Drakkarios(hack) v2.01(3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pusatt

pusatt

Üye
6220c de hello ya grnce menu1 dynce uygulamadan çkyo yardm edn ya gene olmadı herşey tamam ama bu olmuyo.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
6220c de hello ya grnce menu1 dynce uygulamadan çkyo yardm edn ya gene olmadı herşey tamam ama bu olmuyo.
Tamam problem yok gibi gözüküyor hack işlemini yapmaya devam edim hello carbideyi çalıştırıp menu1 done...probably / yes deyince uygulamalar menüsüne atar doğrudur ordan -X-plore uygulamasına geri dönüp diğer işlemleri yapmayabaşlayacaksınız....

pusatt

pusatt

Üye

Tamam problem yok gibi gözüküyor hack işlemini yapmaya devam edim hello carbideyi çalıştırıp menu1 done...probably / yes deyince uygulamalar menüsüne atar doğrudur ordan -X-plore uygulamasına geri dönüp diğer işlemleri yapmayabaşlayacaksınız....

menu 1 deynce soru sormuyo direk uygulamadan çkyo galiba bu yöntemd olmuyo ne cins bi telfn ya hacklenemdi gtt cevap verdğn için sağol.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
menu 1 deynce soru sormuyo direk uygulamadan çkyo galiba bu yöntemd olmuyo ne cins bi telfn ya hacklenemdi gtt cevap verdğn için sağol.
rica ederim benim tel n73 ve bu yöntemle hackledim...
ama 6220c bilemiyorum fp1 mi fp2 mi seçmeli dosyalardan hangisini seçip yüklediniz ?

pusatt

pusatt

Üye

rica ederim benim tel n73 ve bu yöntemle hackledim...
ama 6220c bilemiyorum fp1 mi fp2 mi seçmeli dosyalardan hangisini seçip yüklediniz ?

fp1 and fp2 phone seçeneğini işaretleyip yükledm.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
fp1 and fp2 phone seçeneğini işaretleyip yükledm.
modele göre seçim yapacaksınız listede 6220c yok o yüzden bilemiyorum fp1and fp2 birinden işareti kaldırıp prefp1 phhone olanı deneyin birde inş. olur....

pusatt

pusatt

Üye
modele göre seçim yapacaksınız listede 6220c yok o yüzden bilemiyorum fp1and fp2 birinden işareti kaldırıp prefp1 phhone olanı deneyin birde inş. olur....

bendd fp1 and fp2 phone ve
prefp1 phones seçeneği var sadece fp1 and fp2 seçeneğni seçince hello carbide caps on off seçeneği çkyo dğrlerini seçince bir uygulama gözükmüyo yardımın için teşekkürler başka yöntem çknca onu denicez artık.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
prefp1 phones seçeneği var sadece fp1 and fp2 seçeneğni seçince hello carbide caps on off seçeneği çkyo dğrlerini seçince bir uygulama gözükmüyo yardımın için teşekkürler başka yöntem çknca onu denicez artık.
Rica ederim olmadığına üzüldüm :(

--------------- Ekleme ---------------

Pusatt arkadaş dün acele ile baktım görememişim bide şunu denermisin lütfen verilen uygun model listesinde 6220c var :)

drakkariou_spw53zs3.sis (605.2 KB (Kilobyte), 315x kez indirildi)

bunu indir ve seçmeli dosyadan fp2 işaretli kalsın fp1 den işareti sil dene umarım olacak inş.

pusatt

pusatt

Üye
hemen dnyrm sonucu yazarım inş bu olur

bend fp1 and fp2 phones seçeneği çkyo ayrı ayrı çkmyolar bu da olmadı yardımın için sağol

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi

pusatt arkadaş bu hack olur gibime geliyor sedece tel modeli farklı olduğu için deneyemiyorum ama konuya bi daha baktım şu mesajında bişeyi farkettim 6220c de bi fark var yüklediğin ilk setup doğru fp1 and fp2 bunu işaretledikten sonra tele yükle...

sonra demişsin hello carbideyi menu1 çıkmıyor capson ve capsoff var ...

capsoff gizli klasörleri açar bu şekilde hack yapmaya devam etmeyi denedin mi çünkü buradaki maksat gizli klasörlere erişim 6220c hakkında bi bilgim yok ama yardım etmeye çalışıyorum bildiğim kadarıyla...

mesela şu anda ben kendi telimde gizli klasöre erişmek istesem hello carbideyi değil capsoff u açıyorum klasörlere bakıp capson ile kapatıyorum...

telefon modelin konuya uyumlu sadece birz uğraşman lazım istersen başka hack programlarınada bakabilirsin.....

pusatt

pusatt

Üye
caps off dedğn uygulamaya falan grmyo. Mesele orda hello carbide menu1 var ona basınca uygulamadan çkyor ben dğr hack yöntemlerini d denemeye çalşmştm ama onlarıda yapamadim blgsayarm gelsn bikaç tane daha dncem.şu an sadece teldn yapılablen hack yntemlerni dneyeblyrm.yardimın için çok teşekkürler.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ama yardımcı olamadım :( :(

last321

Üye
Tesekkurler

Ben tarih deiştirmeden yaptm oldu sorun olur mu?

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler

Ben tarih deiştirmeden yaptm oldu sorun olur mu?
n73 için tarihi değiştirmek gerekiyor çünkü drakkarios dosyasını yükleyemiyoruz sertifika hatası veriyor hack yapabildiğseniz hiç bi sorun yok bi c*rack uygulama yüklemeyi deneyin yüklenirse tamamdır :oke:

last321

Üye
ben kurdm dosyayı sertıfıkalandırıp ztn proglamla hacklıordm dosyaları ama smdı tel de hacklı oldu :ehe:oke:

fırat4423

Üye
ben n95 te yaptım ama uygulama yüklediğimde dosya bozuk diyor cevp verirsen sevınırım :hmmm

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdm dosyayı sertıfıkalandırıp ztn proglamla hacklıordm dosyaları ama smdı tel de hacklı oldu :ehe:oke:
:oke:

ben n95 te yaptım ama uygulama yüklediğimde dosya bozuk diyor cevp verirsen sevınırım :hmmm
dosyalarda problem yok :oke:
sizde sağolun...
dosya bozuk ise hiç bişey yapamassın yenisini indir sorun hacte deil:oke:
:evet: teşekkürler yardımınız için :)

rambo29

Üye
bende n96 var denedim ama yüklenmiyor versiyon 30.101 teşekkürler

bende n96 var ama yükleyemedim versiyon 30.101 teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
bende n96 var denedim ama yüklenmiyor versiyon 30.101 teşekkürler

bende n96 var ama yükleyemedim versiyon 30.101 teşekkürler
tarihi 15.05.2007 ye aldınız mı değilse yüklenmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt