Tamam problem yok gibi gözüküyor hack işlemini yapmaya devam edim hello carbideyi çalıştırıp menu1 done...probably / yes deyince uygulamalar menüsüne atar doğrudur ordan -X-plore uygulamasına geri dönüp diğer işlemleri yapmayabaşlayacaksınız....6220c de hello ya grnce menu1 dynce uygulamadan çkyo yardm edn ya gene olmadı herşey tamam ama bu olmuyo.
Tamam problem yok gibi gözüküyor hack işlemini yapmaya devam edim hello carbideyi çalıştırıp menu1 done...probably / yes deyince uygulamalar menüsüne atar doğrudur ordan -X-plore uygulamasına geri dönüp diğer işlemleri yapmayabaşlayacaksınız....
rica ederim benim tel n73 ve bu yöntemle hackledim...menu 1 deynce soru sormuyo direk uygulamadan çkyo galiba bu yöntemd olmuyo ne cins bi telfn ya hacklenemdi gtt cevap verdğn için sağol.
rica ederim benim tel n73 ve bu yöntemle hackledim...
ama 6220c bilemiyorum fp1 mi fp2 mi seçmeli dosyalardan hangisini seçip yüklediniz ?
modele göre seçim yapacaksınız listede 6220c yok o yüzden bilemiyorum fp1and fp2 birinden işareti kaldırıp prefp1 phhone olanı deneyin birde inş. olur....fp1 and fp2 phone seçeneğini işaretleyip yükledm.
bendd fp1 and fp2 phone vemodele göre seçim yapacaksınız listede 6220c yok o yüzden bilemiyorum fp1and fp2 birinden işareti kaldırıp prefp1 phhone olanı deneyin birde inş. olur....
Rica ederim olmadığına üzüldümbendd fp1 and fp2 phone ve
prefp1 phones seçeneği var sadece fp1 and fp2 seçeneğni seçince hello carbide caps on off seçeneği çkyo dğrlerini seçince bir uygulama gözükmüyo yardımın için teşekkürler başka yöntem çknca onu denicez artık.

bendd fp1 and fp2 phone ve
prefp1 phones seçeneği var sadece fp1 and fp2 seçeneğni seçince hello carbide caps on off seçeneği çkyo dğrlerini seçince bir uygulama gözükmüyo yardımın için teşekkürler başka yöntem çknca onu denicez artık.
n73 için tarihi değiştirmek gerekiyor çünkü drakkarios dosyasını yükleyemiyoruz sertifika hatası veriyor hack yapabildiğseniz hiç bi sorun yok bi c*rack uygulama yüklemeyi deneyin yüklenirse tamamdırTesekkurler
--------------- Ekleme ---------------
Ben tarih deiştirmeden yaptm oldu sorun olur mu?

ben n95 te yaptım ama uygulama yüklediğimde dosya bozuk diyor cevp verirsen sevınırım![]()

ben kurdm dosyayı sertıfıkalandırıp ztn proglamla hacklıordm dosyaları ama smdı tel de hacklı oldu![]()

dosyalarda problem yokben n95 te yaptım ama uygulama yüklediğimde dosya bozuk diyor cevp verirsen sevınırım![]()

sizde sağolun...
dosya bozuk ise hiç bişey yapamassın yenisini indir sorun hacte deil![]()
teşekkürler yardımınız için 
tarihi 15.05.2007 ye aldınız mı değilse yüklenmez...bende n96 var denedim ama yüklenmiyor versiyon 30.101 teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
bende n96 var ama yükleyemedim versiyon 30.101 teşekkürler