Teleservice Rezil Firması 0 Telefon Yernie 2.el Telefon Gönderdi !!!! Lütfen Okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackmut

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Rezil Firması 0 Telefon Yernie 2.el Telefon Gönderdi !!!! Lütfen Okuyun

Yukarıdaki Linkten cihazımın değişim kararı çıktığını görürsünüz öncekile 30 iş gününü geçti ürün 0 değişim kararı çıktı ancak benim telefonum siyah olmasına rağmen gri kutusuz hiç bir yerinde jelatini olmayan kamera ve ekranın içinde tozlar olan bir telefon gönderdiler çoğu yerde okudum işte 0 kutulu cihaz gönderilir falan diye firma yetkilileri insanları kandırmak için bol keseden atıyor. Benim elimde tüketici hakları hakem heyetinin vermiş olduğu karar var eğer 2 gün içinde cihazım elimde 0 kutulu ve siyah olarak elimde olmaz ise bu kararla maddi ve manevi tazminat davası açmış bulunacağım bugün mahkemeye avukatım vasıtasıyla başvuru yapmış bulunmaktayım eğer 2 gün içinde ürün elimde olmaz ise hukuki takip başlatıcağım ve aklınıza gelicek tüm hukuki haklarımla orası kapanana kadar elimden geleni yapıcam yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim...

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Umarım yeni cihaz göndermezler ve mahkemeye çıkmak zorunda kalırlar. Mahkemede de güzel bir tazminat alırsın şans diliyorum benimde çok canımı yaktılar.
Mahkeme sonucunu heyecanla bekliyorum...

hackmut

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın kardeşim avukatım cuma günü telefon elimde olmazsa protesto göndericeğini söyledi ve yaklaşık 5 binle 10 bin TL arasında bi tazminat alabiliceğimizi söyledi inşallah tazminat davasını bu firmaya yetkili servis görevini veren firmalar tarafından dikkat çeker ve bu firma üzerinden yetkili servis yaptırmazlar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bari tazminatı tüm teleservice mağdurlarıyla paylaşırsın. değilmi? :D

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Nokia windows phone'la toparlanmaya çalışıyor... Asıl yaptığı hatayı bilmiyor hiç servislerini takip etmiyor ürün bozulabilir normaldir sonuçta kul yapısı fakat bu açığı da servisleriyle kapatması gerekirdi.
Ben 3. kere gönderdim teleservice, genpa, kvk üçüne de şarjım çabuk bitiyor diye hepsinde de arıza görülmemiştir diye geri geldi hatta benim bataryam yepyeniydi, tam hatırlamıyorum genpa yada teleservice'e gönderdiğimde içinden eskimiş hatta etrafındaki yazılı kağıdı kalkmış bir batarya ile geldi, ekranın içi pislik doluydu.
Bir daha asla Nokia almam cihazlarından dolayı değil servislerinden dolayı...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Şunlara iyi bir ders ver koçum mahkemede :boxBu arada en iyisi herzaman elden direk teslim:oke:

erenekiz

Üye
banada (SWAP MB) YAZMIŞLAR made in china ANAKART takmşlar dostum

Emre-45

Emre-45

Üye
Nokia windows phone'la toparlanmaya çalışıyor... Asıl yaptığı hatayı bilmiyor hiç servislerini takip etmiyor ürün bozulabilir normaldir sonuçta kul yapısı fakat bu açığı da servisleriyle kapatması gerekirdi.
Ben 3. kere gönderdim teleservice, genpa, kvk üçüne de şarjım çabuk bitiyor diye hepsinde de arıza görülmemiştir diye geri geldi hatta benim bataryam yepyeniydi, tam hatırlamıyorum genpa yada teleservice'e gönderdiğimde içinden eskimiş hatta etrafındaki yazılı kağıdı kalkmış bir batarya ile geldi, ekranın içi pislik doluydu.
Bir daha asla Nokia almam cihazlarından dolayı değil servislerinden dolayı...

Burdaki ürün Nokia değil ki :D HTC nin servisi bu

franzliszt

franzliszt

Üye
koskoca firmanın düştüğü hale bak umarım tazminat ödemek durumunda kalırlarda kullanıcıyla dalga geçmek neymiş görürler.

hackmut

Üye
    Konu Sahibi
Size Bilgi Amaçlı Bir Şey daha söyliyim teleservise telefonum değişti niye böyle diye sorduğunuz da size distiribütör öğle göndermiş diyor bu gün avukatım dava bildiriminde yer alması açısından htc , nokia ve bazı telefonların yetkili dağıtıcısı olan bright star şirketi yetkilileri ile görüşmüş değişimlerin tamamını teleservisin yaptığını ve distiribütörden değil yurt dışındaki ana firmadan istediklerini söylemişler anlıycağınız ben ve avukatımın tahminince telefonlar türkiye ye kutulu olarak geliyor ( Yasal Olarak Yurtdışından Satılma Amaçlı Gelicek Tüm Ürünler Kutulu ve Faturalı Gelme Mecburiyetinde Aksi Taktirde Kaçakçılığa Girer!!! ) teleservicede bize içini değiştirdiği başka bir telefonla değişim yapıyor tabi büyük ihtimallede bizim sıfır telefonlarımız CUKKA atılıyor. Size Tek Tavsiye tüm şikayetlerinizi tüketici hakları hakem heyetine bildirmeniz belli bir sayıya ulaştığında yetkinlik belgesi düşürülüyormuş firmanın eğer böyle bir sorununuz olursa lütfen tüketici haklarına başvurun. ücretten ve uğraşmaktan korkuyorsanız onlar sorun değil 10 dk bi form doldurup fatura ve sizin almış olduğunuz servis belgelerinin fotokopisini çekip 2 veya 3 gün sonra (Tabii Tatil Günleri Hariç) Tebligat Gönderiyorlar. SİZDEN TEK RİCAM TÜKETİCİ HAKLARINA BAŞVURMANIZ. Avukatımın söylediğine göre bana gönderdikleri telefon tam 30. işgünü olduğu için sorun olabilir dedi. ama ben akıllılık yapıp cihazı teslim almadığıma ilişkin aracı firmaya, firma kaşeli imza attırmıştım. Üzgünüm ama işin doğrusu bu mahkeme 3 veya 4 yıl kadar sürücek tabi bunun temhizide var . Neden bu kadar uzun süreceğide bizim suçumuz benim haricimde 3 veya 4 kişi firma hakkında yasal işlem başlatmış tabi 2 tanesi uzlaşmaya varmış eğer 10 kişi ve fazlası olsaymış kamu davası da açılıp 2 ay içinde sonuçlanırmış. İnşallah benim başıma gelenler sizlerinde başlarına gelmez . Üzgünüm ki nerdeyse SAMSUNG harici bütün telefonlarda aynı sorunla karşılaşıcaksınız. Lütfen Benim İzlediğim Yoldan Gidin Çünkü Hem Sizin Mağduriyetiniz Çözülür Hemde Başkalarının Bu Şekilde Sorunlar Yaşama Olasılığını Düşürürsünüz. İlginizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt