Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
şaşırtıcı bir şekilde kargolamışlar
Üst seviyeye transfer edilmiştir (324703628)TELESERVICE08.08.2016 11:07Cihaz tamire alındı (324703629)TELESERVICE09.08.2016 10:01Yedek parça bekliyor (324703629)TELESERVICE09.08.2016 10:03Cihaz tamire alındı (324703629)TELESERVICE06.09.2016 17:43Kargo çıkışı yapıldı (0806078473)TELESERVICE07.09.2016 17:24
ama dün çok fena kızdım ağzıma geleni saydım belki ondandır erkenden çıkışı yapılmış

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
şaşırtıcı bir şekilde kargolamışlar
Üst seviyeye transfer edilmiştir (324703628)TELESERVICE08.08.2016 11:07Cihaz tamire alındı (324703629)TELESERVICE09.08.2016 10:01Yedek parça bekliyor (324703629)TELESERVICE09.08.2016 10:03Cihaz tamire alındı (324703629)TELESERVICE06.09.2016 17:43Kargo çıkışı yapıldı (0806078473)TELESERVICE07.09.2016 17:24
ama dün çok fena kızdım ağzıma geleni saydım belki ondandır erkenden çıkışı yapılmış
Yok onlar küfürden falan anlamaz :D

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, silisya12 ve yasirtaha
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar peki Boran danışmanlık telefonu kargoya verince mesaj atar mı nasıl haberim olacak

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Boran danışmanlığı bugün aradım yarın kargolarız dediler.
Ama sorguladığımda imei no yine eski cihazda gözüküyor acaba farklı imei olan bir cihaz mı gelecek bana?:hmmm

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Boran danışmanlığı bugün aradım yarın kargolarız dediler.
Ama sorguladığımda imei no yine eski cihazda gözüküyor acaba farklı imei olan bir cihaz mı gelecek bana?:hmmm
Boran Danışmanlığa iş gittiyse zaten kapalı kutu cihaz geliyor demektir.

• Beğen
Tepkiler: yasirtaha
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nihayet mutlu son
Telefon bugün elime ulaştı
Sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum şu anda inşallah böyle devam ederiz

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Nihayet mutlu son
Daha önce sordum mu bilmiyorum ama giden cihaz neydi gelen cihaz ne oldu ve ilk servise göndermeden bugüne kaç gün geçti :)

• Beğen
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Daha önce sordum mu bilmiyorum ama giden cihaz neydi gelen cihaz ne oldu ve ilk servise göndermeden bugüne kaç gün geçti :)
Giden cihaz 925
Gelen cihaz 640xl
Cihazı ağustosun 8inde kayıta aldılar elime bugün ulaştı
22 iş gününde Microsoft u arayıp devreye soktum bayram tatili girince bu güne kaldı

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60 ve erhanercan
afwerker

afwerker

Üye
Giden cihaz 925
Gelen cihaz 640xl
Cihazı ağustosun 8inde kayıta aldılar elime bugün ulaştı
22 iş gününde Microsoft u arayıp devreye soktum bayram tatili girince bu güne kaldı
keşke 650 isteseydin bizim arkadaşın 920 sine 650 yolladılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Nihayet mutlu son
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle.

• Beğen
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Lumia 550 cihazımı ekran sapıtmasından dolayı servise yollamayı düşünüyorum. Cihaz Microsoft markalı olduğu için çok bekletmezler mi? Microsoft markalı cihaz yollayanların bekleme süresi hakkında duyum aldınız mı ?

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Lumiaların teleservice maceraları ile ilgili tüm şikayet var şikayetlerini okudum. Mikrosoft markalı modellerle ilgili yazı göremedim. Microsoft büyük ihtimalle bozulmayan cihaz yapmayı başardı ve ben istisna olarak tarihe geçiyorum ya da Nokia markasına çifte standart uygulanıyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumiaların teleservice maceraları ile ilgili tüm şikayet var şikayetlerini okudum. Mikrosoft markalı modellerle ilgili yazı göremedim. Microsoft büyük ihtimalle bozulmayan cihaz yapmayı başardı ve ben istisna olarak tarihe geçiyorum ya da Nokia markasına çifte standart uygulanıyor.
Diğer microsoft modellerini bilemiyorum, ancak, 640 XL LTE modelinden de yüklediğim insider sürümlerinin telefondaki çalışmasından da çok memnunum.
Duvara çöp sokalım da aksi bir durum olmasın : ) )

• Beğen
Tepkiler: silisya12
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Diğer microsoft modellerini bilemiyorum, ancak, 640 XL LTE modelinden de yüklediğim insider sürümlerinin telefondaki çalışmasından da çok memnunum.
Duvara çöp sokalım da aksi bir durum olmasın : ) )
Hayırlı olsun dostum. Stabil telefona hasret kaldım. Bir tutturursam 3 5 sene kullanmayı düşünüyorum
Değişim cihazıma yeniden değişim çıktı. Macera tekrar başlıyor. Kaç günde elime ulaşacağı konusunda tahminleri alayım bilene çay :)

• Beğen
Tepkiler: yasirtaha ve bozkirdangelen
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hayırlı olsun dostum. Stabil telefona hasret kaldım. Bir tutturursam 3 5 sene kullanmayı düşünüyorum
Değişim cihazıma yeniden değişim çıktı. Macera tekrar başlıyor. Kaç günde elime ulaşacağı konusunda tahminleri alayım bilene çay :)
Boran danışmanlıktan gelse 1 hafta derdim ama
İşin teleservice çalışanlarına kaldıysa 1 ay iyi ihtimal

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bana gelen 640 xl nin imei önceki telefondaki değil farklı
Bu durumda benim garanti 2 yıl mı yoksa kalan garanti süresi mi

m542tf

m542tf

Üye