Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
daha yeni mi:oha: somuru:
hayırlı olsun, gülegüle kullanırsın inşallah :gul:

Abi borumu adama degisimden sifir tel geliyor geldigi gibi geri gidiyor çıldırmamak elde degil ama iyiki gazi vermisiz ilk basta yoksa hala 925 vardi elde sorunlu :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Abi borumu adama degisimden sifir tel geliyor geldigi gibi geri gidiyor çıldırmamak elde degil ama iyiki gazi vermisiz ilk basta yoksa hala 925 vardi elde sorunlu :)
sağol erhan sayende şuan elimde 830 var yoksa windows 10 yalan olacaktı 925'te

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
sağol erhan sayende şuan elimde 830 var yoksa windows 10 yalan olacaktı 925'te

He bir de o var ayni şekilde bende iyi ki göndermişim ki millet gaza geldi başlıkla bende 830u tercih ederdim ama bekleyemedim işte :)

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
He bir de o var ayni şekilde bende iyi ki göndermişim ki millet gaza geldi başlıkla bende 830u tercih ederdim ama bekleyemedim işte :)
Sağlık olsun sendeki cihazda harika ama bana gore büyük ekran 640xl 830 ideal

omerk88

omerk88

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi cihazım servise vermiştim değişim onayı çıktı ama 640 verecekleri için kabul etmeyip 830 istemiştim onlarda fatura tutarı denk gelmediği için kabul etmediler para iadesi isteyip hakem heyetine başvurdum. Ama bugün mesaj geldi cihazınız servisten alabilirsiniz diye IMEI de atmışlar baktım 830 şimdi cihazı kabul etsem mi yoksa paramı geri mi alsam. ( fatura 700 küsür , şuan android tel kullanıyorum ama işkence çekiyorum resmen)
Ha birde 830 kullanan arkadaşlar w10 yükledikten sonra cihaz nasıl takılma falan varmı memnun musunuz w10 dan

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi cihazım servise vermiştim değişim onayı çıktı ama 640 verecekleri için kabul etmeyip 830 istemiştim onlarda fatura tutarı denk gelmediği için kabul etmediler para iadesi isteyip hakem heyetine başvurdum. Ama bugün mesaj geldi cihazınız servisten alabilirsiniz diye IMEI de atmışlar baktım 830 şimdi cihazı kabul etsem mi yoksa paramı geri mi alsam. ( fatura 700 küsür , şuan android tel kullanıyorum ama işkence çekiyorum resmen)
Ha birde 830 kullanan arkadaşlar w10 yükledikten sonra cihaz nasıl takılma falan varmı memnun musunuz w10 dan

700 liraya sıfır 830 gibi Windows tel bulamazsın bence al zaten 830ların sıfırı 1000 tl civarında su anda. ha üzerine ekler alırım dersen başka birsey tabi bence al 830 u

• Beğen
Tepkiler: omerk88
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
al kardeşim bendede 830 var Windows 10 performansı güzel tavsiye ederim

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
eyvallah arkadaşlar o zaman alıyorum 830 u
al al pişman olmazsın çok güzel telefon şimdiden hayırlı olsun. Yanlız ekranına dikkat et benim ilk 830 ekranı kalkık geldi tam yapışmamıştı.

• Beğen
Tepkiler: omerk88
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Abi hatalar olunca falan ben Windows 10a geçmeyi askıya aldıydım ama ne alemde düzeldi mi artık?
8.1 de şarjın ne kadar gidiyor? Hataları yok değil sayıyım istersen;
1.Şarj 12 saat (wifi+3g ve çift tık uyandırma açık)
2.Ara ara ekran kararıp geliyor 1sn lik bir olay (sistemi etkilemiyor)
3.Kesinlikle donma takılma yok yağ gibi akıyor.
4.Kamera yazılımı iğrenç ötesi (Lumia Camera çok çok iyi)
5.Fotoğraflar uygulamasıda iğrenç fotoğrafı seçtiğinde net 1sn sonra bulanıklaşıyor ve düzelmiyor.
6.Isınma Yok
7.Programlardan atma yok
8.Sürdürülüyor yazısı yok denecek kadar az
9.Bluetooth mükemmel çalışıyor.
10.Grove musıc canavar
vs.vs. Sadece şarj kötü eğer 8.1'de şarjın iyi gidiyorsa (Ne kadar gittiğini merak ediyorum yazarsan sevinirim) geçme derim.

brk-rtrk

Üye
8.1 de şarjın ne kadar gidiyor? Hataları yok değil sayıyım istersen;
1.Şarj 12 saat (wifi+3g ve çift tık uyandırma açık)
2.Ara ara ekran kararıp geliyor 1sn lik bir olay (sistemi etkilemiyor)
3.Kesinlikle donma takılma yok yağ gibi akıyor.
4.Kamera yazılımı iğrenç ötesi (Lumia Camera çok çok iyi)
5.Fotoğraflar uygulamasıda iğrenç fotoğrafı seçtiğinde net 1sn sonra bulanıklaşıyor ve düzelmiyor.
6.Isınma Yok
7.Programlardan atma yok
8.Sürdürülüyor yazısı yok denecek kadar az
9.Bluetooth mükemmel çalışıyor.
10.Grove musıc canavar
vs.vs. Sadece şarj kötü eğer 8.1'de şarjın iyi gidiyorsa (Ne kadar gittiğini merak ediyorum yazarsan sevinirim) geçme derim.
3g+wifi açık
sosyal ağlar(Facebook, twitter, instagram) sürekli kontrol halinde
Whatsapptan bol bol mesajlaşarak sabah 8den akşam 5-6yı buluyor

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
3g+wifi açık
sosyal ağlar(Facebook, twitter, instagram) sürekli kontrol halinde
Whatsapptan bol bol mesajlaşarak sabah 8den akşam 5-6yı buluyor
o zaman ne yapıyoruz hemen windows 10'a start diyoruz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Net az şuan haftaya falan Net bulunca yapayım bakalım
Sana geç dedim ama kamera yüzünden bende 8.1'e dönüş yapıcam. yok arkadaş bu kadar iğrenç bir kamera ve fotograf yazılımı olamaz. Galeriyi açasım gelmiyor,istersen biraz daha bekle acele etme sistem akıcı ama çok eksiği var düzelince geçersin.

brk-rtrk

Üye
Sana geç dedim ama kamera yüzünden bende 8.1'e dönüş yapıcam. yok arkadaş bu kadar iğrenç bir kamera ve fotograf yazılımı olamaz. Galeriyi açasım gelmiyor,istersen biraz daha bekle acele etme sistem akıcı ama çok eksiği var düzelince geçersin.
Kamera sorunluysa uzak durayım bol bol foto çekiyorum çünkü.
Geleceği zamanı merakla bekliyordum hep ama gelince hatalardan dolayı yanaşmadım, hatalar devamsa bende uzak durmaya devam ederim :D

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Kamera sorunluysa uzak durayım bol bol foto çekiyorum çünkü.
Geleceği zamanı merakla bekliyordum hep ama gelince hatalardan dolayı yanaşmadım, hatalar devamsa bende uzak durmaya devam ederim :D
Benide fitil eden kamera zaten geçtim 8.1 e canavar gibi fotolar çektim lumia camera canavarmış windows cameranın yanında bence bulaşma telefon kendine geldi yaw :)

omerk88

omerk88

Üye
Benide fitil eden kamera zaten geçtim 8.1 e canavar gibi fotolar çektim lumia camera canavarmış windows cameranın yanında bence bulaşma telefon kendine geldi yaw :)

kardeş şimdi yarın 830 u servisten almaya gidicem wp10 geçmeyim mi kamera çok kötü diyorsun, wp10da lumia kamera yokmuydu

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
kardeş şimdi yarın 830 u servisten almaya gidicem wp10 geçmeyim mi kamera çok kötü diyorsun, wp10da lumia kamera yokmuydu
Lumia Camera yok olsa güzel olurdu ama malesef. Her açıdan 8.1 daha iyi sadece kamera değil ekran netliği bile değişti telefonun o kadar yani. Ben telefonu alır almaz w10 yükledim keşke yüklemeseymişim. İstersen yükle karşılaştır. geri dönüşü kolay ama forever 8.1

brk-rtrk

Üye
Abi sen denedin gözlemledin, sen kötü diyorsan bizde geçmeyiz :D

Üst Alt