]
Evet tüm yazıları okudum diyebilirim. Okudukça insan kat be kat geriliyor. Biz bunu hak etmiyoruz. Bu sürece teknik olarak bakmayı bırakmalılar. Nasıl olsa 20 gün zamanımız var diyerek işi ağırdan almalarını dahi anlayamazken 46 hatta 70 gün nedir yahu.
Corby 2 ile mesaj yazarken dahi kasan cihazımla 20 gündür mağdurum. Rezalet. Bunun Nokia ile alakası yok. Nokianın servis sistemi çok güzeldi. Aynı gün içinde 4 kere telefon teslim aldım samsunda. Microsoftun suçu bu.
Son günlerde ne gönderiyor Teleservice Lumia 925 yerine falan.
Ben de onu merak ediyorum doğrusu. Toptan olarak cihaz alınıp herkese o gönderiliyormuş. Bildiklerim 930 önce, sonrasında 820. Bana 735 de verseler sorun yok. Zaten son çare 30. iş gününden sonra Microsoftu arayıp 640 razı olacağım. 640xl vereceklerini sanmıyorum.
Fatura bedelim 620 tl bu arada.
Teleservisin kendi sitesindeki şikayet bölümüne yazmıştım dün. Bugün yanıt gelmiş durumla ilgileniyoruz en kısa zamanda döneceğiz diye. Ayrıca notlar bölümüne Tahmini Kapatılma Süresi: 13.06.2016 yazılmış.
Tarihin gerçek olmama ihtimali muhtemel. Ama teleservisten ortalama tamir süresi alan tek kişiyim sanırım