Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

omerk88

omerk88

Üye
Lumia Camera yok olsa güzel olurdu ama malesef. Her açıdan 8.1 daha iyi sadece kamera değil ekran netliği bile değişti telefonun o kadar yani. Ben telefonu alır almaz w10 yükledim keşke yüklemeseymişim. İstersen yükle karşılaştır. geri dönüşü kolay ama forever 8.1

sabah cihazı servisten aldım geldim şimdi kurulum yapıyorum cihaz fena değil ama 925 kadar sağlamlık hissi vermiyor.
şimdi wp10 kamera kötü diyorsunuz o zaman biraz daha 8.1 devam edelim ama uygulama eksikliği olmaz mı 8.1 ile wp10 arasında

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
sabah cihazı servisten aldım geldim şimdi kurulum yapıyorum cihaz fena değil ama 925 kadar sağlamlık hissi vermiyor.
şimdi wp10 kamera kötü diyorsunuz o zaman biraz daha 8.1 devam edelim ama uygulama eksikliği olmaz mı 8.1 ile wp10 arasında
Kameranın güzelliği onu unutturuyor. Benim kullandığım bütün uygulamalar 8.1'de var

• Beğen
Tepkiler: omerk88
omerk88

omerk88

Üye
ben sabahtan beri 830 cihazın güncellemerini yükleyip duruyorum wp10 da geçtim sisteme bayıldım resmen ve kamera ya özellikle dikkat ettim ve bence bi sıkıntı yok gibi işimi görücek türden.
abi sistem yağ gibi yeminlen bundan sonra android falan hikaye benim için iyiki parayı iade alıp başka bir sisteme yatırmamışım.
teşekkürler arkadaşlar.
forever wp10 :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
ben sabahtan beri 830 cihazın güncellemerini yükleyip duruyorum wp10 da geçtim sisteme bayıldım resmen ve kamera ya özellikle dikkat ettim ve bence bi sıkıntı yok gibi işimi görücek türden.
abi sistem yağ gibi yeminlen bundan sonra android falan hikaye benim için iyiki parayı iade alıp başka bir sisteme yatırmamışım.
teşekkürler arkadaşlar.
forever wp10 :)
Keşke 8.1 deyken birkaç fotoğraf çekseydin karşılaştırmak için o zaman ne demek istediğimi daha net anlarsın gerçi memnunsan sıkıntı yok

omerk88

omerk88

Üye
Keşke 8.1 deyken birkaç fotoğraf çekseydin karşılaştırmak için o zaman ne demek istediğimi daha net anlarsın gerçi memnunsan sıkıntı yok
kardeş şimdi 830 a wp10 yükledim ben insider kurup redstone yükleyebilir miyim, birde hangisini yüklüyoruz sorunsuz olan hangisidir. fast mi slow olan mı. sen yükledin mi misal eğer yüklediysen redstone da bi problem oldumu

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
kardeş şimdi 830 a wp10 yükledim ben insider kurup redstone yükleyebilir miyim, birde hangisini yüklüyoruz sorunsuz olan hangisidir. fast mi slow olan mı. sen yükledin mi misal eğer yüklediysen redstone da bi problem oldumu
Ben insider kullanmıyorum ama sorunsuz olan slow olan. bu makinede sıkıntı çıkmaz :ehe

• Beğen
Tepkiler: omerk88
agahdgr

agahdgr

Üye
Arkadaşlar merhaba
Benim değişimden gelen 830 iki ay kullanmadan su koyuverdi. Hiçbir darbe görmeden ekran kapandı. Telefon çalışıyo galiba çünkü fotoğraf çekiyo flaş patlıyo alt tuşların ışıklarıda tuş kilidini açınca yanıyo. Ancak ekran sıfır. İşin kötüsü yedeklerimi alamıyorum. O şekilde garantiye gondersem sıkıntı çıkar mı acaba?
Yedekte olan 720 ninde arka kamera bulanık bi senedir. Onu garantiye göndermek istemiyorum. Çünkü donanımsal olarak çok ciddi darbeler gormesine rağmen çok sağlam telefon. Değişime uğramasını istemiyorum
pratik bi çozumu olabilir mi? Bilen yazsın lütfen.

Son düzenleme:
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Öncelikle herkese merhaba. Konu marka tartışmalarına dönmüş. Hiç marka taraftarlığı yapmadan dimdirek konuya gireceğim. Yaklaşık 10 yıldır nokia kullanıcısıyım. Arada 1er yıllık Lg ks-360 ile Samsung Dues değişikliğim oldu. Şu anki telefonum Lumia 820. Bir önceki cihazım Nokia x3-02 idi. Önceki cihazımdan özellikle ekran konusunda çok çektim.

Rutin olarak ayda bir ekran kafayı yiyordu ve servise veriyordum. Sanırım o modelin kronik sorunu imiş. İyi tarafı servise verip iki saat içinde teslim alabiliyordunuz. Bu hız büyüleyici idi. Telefon gün aşırı sorun da verse bu hizmeti takdir ediyordum. Güven sorunu yaşamadım.

Sonrasında Lumia 820 aldım. Neden bu cihaz derseniz, benim için yüksek donanım fazla. Telefonu birkaç uygulama için kullanıyorum sonuçta. Aldığım mağazada birkaç alternatif vardı. 1320nin ekranı çok büyüktü ve neticede 820de karar kıldım.

Ha bu ara cihazı alırken de stabil işletim sistemi, sıfır donma kasma, muhteşem görsellik vs. övgüleri havada uçuşuyordu.
Görsel kısmına katılıyorum. Hele w10 ile muhteşem bir hal aldı. Ancak gözlemlediğim kadarıyla donma takılma kısmı androidden az da olsa yine ciddi ölçüde idi.

Uygulama eksikliğinden yakınanlara ve dolayısıyla lumia adaylarını korkutmaları nedeniyle bir açıklama yapayım Mağaza sandığınız kadar uygulama fakiri bir yer değil. Korkmanıza gerek yok.

Tekrar cihaza dönmek gerekirse. Bir ay kadar sonra hoparlör arıza verdi. Konuşurken sesim karşıya kısık gidiyordu. Hoparlöre almam gerekiyordu düzelmesi için. Bir süre idare ederim sonra servise yollarım dedim. Ancak sim kart sıkışması nedeniyle kullanılmaz hale geldi ve cihazı servise yolladım.

Açıkçası yeni sürecin cahili imişim. Ben taş çatlasa 5 günde bende olur cihaz diyordum. Bugün 20. gün. Cihaza değişim kararı verilmesinden bu yana 8. gün. Müşteri hizmelerini arıyorum ne zaman cihazım gelir diyorum, bilmiyoruz yurt dışından gelecek diyor. Süre aşarsa bizi tüketici haklarına şikayet edersin diyor. Dalga geçiyor olmalı. Neticede hala bekliyorum işte.

Microsoft büyük marka. Nokiayı alması heyecanlandırmıştı doğrusu. İki güvenilir markanın uyumuyla ülkemizde çığır açar diye düşünüyordum. Ne de olsa Nokiaya sevdalı bir toplumduk. Sosyoloji buna fazlasıyla uygun.

Ancak bu servis süreci değişmediği sürece benim son Microsoft cihazım bu olacak.Telefon kişiler için önemli bir cihaz. Resmen bağımlılık. Komşuda unuttuğumuzda ertesi gün alacaksak o gece bitmek bilmiyor. 1 gece bile fazlayken 20 gündür cihazdan uzak olmak ve sürecin ne kadar uzayacağını bilememek tüketiciyi düşünmeyen ucuz markaların işidir.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Öncelikle herkese merhaba. Konu marka tartışmalarına dönmüş. Hiç marka taraftarlığı yapmadan dimdirek konuya gireceğim. Yaklaşık 10 yıldır nokia kullanıcısıyım. Arada 1er yıllık Lg ks-360 ile Samsung Dues değişikliğim oldu. Şu anki telefonum Lumia 820. Bir önceki cihazım Nokia x3-02 idi. Önceki cihazımdan özellikle ekran konusunda çok çektim.

Rutin olarak ayda bir ekran kafayı yiyordu ve servise veriyordum. Sanırım o modelin kronik sorunu imiş. İyi tarafı servise verip iki saat içinde teslim alabiliyordunuz. Bu hız büyüleyici idi. Telefon gün aşırı sorun da verse bu hizmeti takdir ediyordum. Güven sorunu yaşamadım.

Sonrasında Lumia 820 aldım. Neden bu cihaz derseniz, benim için yüksek donanım fazla. Telefonu birkaç uygulama için kullanıyorum sonuçta. Aldığım mağazada birkaç alternatif vardı. 1320nin ekranı çok büyüktü ve neticede 820de karar kıldım.

Ha bu ara cihazı alırken de stabil işletim sistemi, sıfır donma kasma, muhteşem görsellik vs. övgüleri havada uçuşuyordu.
Görsel kısmına katılıyorum. Hele w10 ile muhteşem bir hal aldı. Ancak gözlemlediğim kadarıyla donma takılma kısmı androidden az da olsa yine ciddi ölçüde idi.

Uygulama eksikliğinden yakınanlara ve dolayısıyla lumia adaylarını korkutmaları nedeniyle bir açıklama yapayım Mağaza sandığınız kadar uygulama fakiri bir yer değil. Korkmanıza gerek yok.

Tekrar cihaza dönmek gerekirse. Bir ay kadar sonra hoparlör arıza verdi. Konuşurken sesim karşıya kısık gidiyordu. Hoparlöre almam gerekiyordu düzelmesi için. Bir süre idare ederim sonra servise yollarım dedim. Ancak sim kart sıkışması nedeniyle kullanılmaz hale geldi ve cihazı servise yolladım.

Açıkçası yeni sürecin cahili imişim. Ben taş çatlasa 5 günde bende olur cihaz diyordum. Bugün 20. gün. Cihaza değişim kararı verilmesinden bu yana 8. gün. Müşteri hizmelerini arıyorum ne zaman cihazım gelir diyorum, bilmiyoruz yurt dışından gelecek diyor. Süre aşarsa bizi tüketici haklarına şikayet edersin diyor. Dalga geçiyor olmalı. Neticede hala bekliyorum işte.

Microsoft büyük marka. Nokiayı alması heyecanlandırmıştı doğrusu. İki güvenilir markanın uyumuyla ülkemizde çığır açar diye düşünüyordum. Ne de olsa Nokiaya sevdalı bir toplumduk. Sosyoloji buna fazlasıyla uygun.

Ancak bu servis süreci değişmediği sürece benim son Microsoft cihazım bu olacak.Telefon kişiler için önemli bir cihaz. Resmen bağımlılık. Komşuda unuttuğumuzda ertesi gün alacaksak o gece bitmek bilmiyor. 1 gece bile fazlayken 20 gündür cihazdan uzak olmak ve sürecin ne kadar uzayacağını bilememek tüketiciyi düşünmeyen ucuz markaların işidir.
dostum benim ikinci değişim sürecim için bekleyiş 46 gün sürdü gerisini sen düşün (İlk sayfada adım adım süreçlerim yazıyor)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son günlerde ne gönderiyor Teleservice Lumia 925 yerine falan.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
]

Evet tüm yazıları okudum diyebilirim. Okudukça insan kat be kat geriliyor. Biz bunu hak etmiyoruz. Bu sürece teknik olarak bakmayı bırakmalılar. Nasıl olsa 20 gün zamanımız var diyerek işi ağırdan almalarını dahi anlayamazken 46 hatta 70 gün nedir yahu.

Corby 2 ile mesaj yazarken dahi kasan cihazımla 20 gündür mağdurum. Rezalet. Bunun Nokia ile alakası yok. Nokianın servis sistemi çok güzeldi. Aynı gün içinde 4 kere telefon teslim aldım samsunda. Microsoftun suçu bu.
Son günlerde ne gönderiyor Teleservice Lumia 925 yerine falan.
Ben de onu merak ediyorum doğrusu. Toptan olarak cihaz alınıp herkese o gönderiliyormuş. Bildiklerim 930 önce, sonrasında 820. Bana 735 de verseler sorun yok. Zaten son çare 30. iş gününden sonra Microsoftu arayıp 640 razı olacağım. 640xl vereceklerini sanmıyorum.

Fatura bedelim 620 tl bu arada.
Teleservisin kendi sitesindeki şikayet bölümüne yazmıştım dün. Bugün yanıt gelmiş durumla ilgileniyoruz en kısa zamanda döneceğiz diye. Ayrıca notlar bölümüne Tahmini Kapatılma Süresi: 13.06.2016 yazılmış.

Tarihin gerçek olmama ihtimali muhtemel. Ama teleservisten ortalama tamir süresi alan tek kişiyim sanırım :)

braayn

braayn

Üye
arkadaşım 2 hafta önce tüketici heyetine gitti dava açtı bekliyorun.ENT servisi b.paşadakini verdi mahkemeye.L1520 yerine 640 XL önerdiler :) komedi insanların aklıyla uğraşıyorlar.Bende 1 saat önce Lumia 1520 Cihazımı sattım artık herhangi fiziksel bir bağım kalmadı şuan için İphone 6 plus kulanıyorum ama note 5'e geçip kalacağım artık telefona para vermek istemiyorum

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Dava açmayı düşünmüyorum. Süreç 6 ay daha uzamasın. Üstelik 6 ay sonra bana telefonum verilecek. Hadi iyisin kazandın denilecek. Zaten benim olan şeyi 6 aylık aradan sonra yeniden almak. Kazanmak.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Beyler bu teleservice te hiç insan yok mu hep sesli yanıt sistemiyle karşı karşıyayım. Başvuru yaparken aldığım iş emri numrasına da geçersiz diyor. Ne yapmalıyım?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Beyler bu teleservice te hiç insan yok mu hep sesli yanıt sistemiyle karşı karşıyayım. Başvuru yaparken aldığım iş emri numrasına da geçersiz diyor. Ne yapmalıyım?
Eğer yeni verdiysen birkaç gün bekle sisteme kayıt ettiklerinde çıkar

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
mesutcinik

mesutcinik

Üye
  • Beğen
Tepkiler: oktayceylan26 ve erhanercan
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Pazartesi 23. iş günü olacak. Microsoft'u arasam kendi süreçlerini başlatırlar mı?

Silisyaa

Silisyaa

Üye

Üst Alt