Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Evet öyle görünüyor

Evet öyle görünüyor
Sayfanin üstünde degisim seri numarasi yazan yerde numara yazmiyorsa daha degisim cihazi gelmemis demektir. Zaten gelince cihaz tamire alindi yazar ikinci kez. Artik 925 üretmiyorlar senin yanlisin vardir muhtemelen 830 gönderirler.

• Beğen
Tepkiler: Skrillexx
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
BU ARADA;
Cihazın büyüsüne, arayüzüne, uygulama dünyasına kapılmaktan burayı unuttum ya la :ehe
Bu arada arkadaşlar, 830'u memleketimden biriyle G2 32GB ile birebir takas ettim, cihaz ve mağaza mükemmel ne indireceğimi şaşırdım lan:zong:

WP BAĞIMLISI OLARAK ÖNERİM;
En kısa zamanda siz de bu duyguyu tadın! boşuna buralarda sürünmeyin!:spr

Ben duruma göre şimdilik 2-3 sene kadar ara verdim, he iyi bir duruma gelirse bakarız ama bu bolluk varken kolay kolay düşünmüyorum.

Benim mevzuyu biliyorsunuz şunlar; 1 2 3
Microsoft & Teleservice, bunlar kendilerine çeki-düzen vermedikleri sürece yanlarına yaklaşmayacağım!
Bu sebepten ötürü Özgür abi gibi ben de WP'ye uzun bir süre ara veriyorum.

Az da Android bölümünde takılayım:islik
Arada bakarım buralara, darılmayın he:masum:
Hayırlı olsun. Telefonu fazla ısıtmamaya çalışın ve Lollipop'a güncellemeyin. Sorunlu cihazdır kendisi ve kamerası çok kötü :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hayırlı olsun. Telefonu fazla ısıtmamaya çalışın ve Lollipop'a güncellemeyin. Sorunlu cihazdır kendisi ve kamerası çok kötü :ehe
Teşekkür ederim.
Farkındayım, 830'u elimden çıkartmam için aldım. Bunu satsam hemen satabilirim ;)
Ayrıca geçici olarak kullanıyorum duruma göre 3-4 aya yenileyeceğim :cool

• Beğen
Tepkiler: Sensation
omerk88

omerk88

Üye
valla arkadaşlar az önce teleservice ile görüştüm cihaz 2 haftadır onlarda değişim onayı çıktı ama banada 925 verilecek dendi kafayı yicem herkese 830 vermişler bize yine 925 veriyorlar yaa , napsam bi çözümü yok mu ki bunun

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar az önce teleservice ile görüştüm cihaz 2 haftadır onlarda değişim onayı çıktı ama banada 925 verilecek dendi kafayı yicem herkese 830 vermişler bize yine 925 veriyorlar yaa , napsam bi çözümü yok mu ki bunun
Gelsin cihaz isindi mi yine ekrani vs sapıtır muhtemelen yine gonderirsin bademlere en kötü

• Beğen
Tepkiler: omerk88
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Nerden biliyorsun ne verileceğini imei yazdılarmı ki?

rainman3545

rainman3545

Üye
Değişim bekleyen iki cihazım var benim de. Birisi 640xl diğeri 820 bana da 925 mi verilecek yani? 640xl ye 925 verirlerse asla kabul etmem.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
rainman3545

rainman3545

Üye
%80 şarj oluyordu ve şarjı çok çabuk bitiyordu.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
bu arada benim cihazda hala gelişme yok bakalım ne olcak

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
yaw ha tamir edilmiş ha yenilenmiş sonuç aynı :ehe

Skrillexx

Üye
Arkadaşlar değişim süreci boyunca telefonum olmayacak.Bana ulaşmaları gerekiyor mu? 14 gün oldu hala "değişim cihazı bekleniyor" diyor.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar değişim süreci boyunca telefonum olmayacak.Bana ulaşmaları gerekiyor mu? 14 gün oldu hala "değişim cihazı bekleniyor" diyor.
29 gün :( aramazlar merak etme. Bu arada ilk sayfaya bak benim telefonun teleservis macerası orada yazıyor okuyunca ne demek istediğimi anlarsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve Skrillexx
omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar cihaz 23 gündür serviste değişim bekliyor yasal süreyi geçti microsofta para iadesi istiyorum diye mail attım, başka ne yapmam gerekir

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
arkadaşlar cihaz 23 gündür serviste değişim bekliyor yasal süreyi geçti microsofta para iadesi istiyorum diye mail attım, başka ne yapmam gerekir
23 gün mü oldu yoksa 23 iş günü mü? İş günü ise Microsoftu aramayi deneyin

Üst Alt